![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
2 Attachment(s)
o poza .cred ca sa facut in baia mare spoilerele.
|
poate ma bate gabi ca am zis asta,:):))
|
da a lui Gabi nu is piese de Pakfeifer ? Eu asa stiam !
|
3 Attachment(s)
e asa cum e :D :D :D
vin stopuri ... telescoape "sport" ... alte jante ... + praguri ... + interioru ... toate astea cat de curand :) |
gabi asa a spus ca sant de la pakfeifer.
|
Quote:
|
Zib3r, faci o vizita la noi vineri, impreuna cu olteanca lui vali, pe care oricum o stropim cu sampanie si cartofi pai ? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
s-a dovedit sa nu sii cum arata o bara originala!!....sau am facuto noi prea bine????daca nu crezi nici cu ajutorul linkului poate il intrebi pe proprietar!!! el i-ti va raspunde ca a venit doar cu cateva foi imprimante dupa care intr-o luna aprox a primit masina cum o vezi in poza!sa nu crezi ca ar scrie ca e facut de noi daca ar fi original!!!apropo stii la ce bani a fost facuta bara aia??pe langa ca a iesit beeton a costat si doar 7.5 mil.lui gabi i-am facut oferta cu barile noastre inca cand masina a fost stoc :):):):):):):):) zozo nu are rost sa te oftici pt lucrarile noastre!tu fati basmele pe masina si lasa oamenii in pace!aici pe 4 tuning ai aratat ce om esti!pa |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Nu imi place sa intru in discutii fara motiv dar sunt propritarul mazdei mx6 pt care baietii dela protuning sustin ca au facut kitul exterior... Pot sa confirm public ca e adevarat ei au facut bara fata spate si pragurile, eu vroiam o copie al kitului shogun de la japonezi si ei l-au facut pt mine. Chiar sustin ca au facut o treaba de calitate dovada ca si tu ai crezut ca e originala :) Kitul e foarte usor si rezistent... masina fiind joasa am agatat bara de multe ori si e still in one piece !!! Oricum eu va doresc bafta la toti in modificarea masinilor un pic de competitie nu strica daca e fair play ;) |
Quote:
|
Quote:
|
deci iara te contrazic ,nu e vorba ca nu tu ai puso pe masina si ai facuto ci ca este o copie si nu e din imaginatia,si creatia ta ,mai concret asa am vrut sa ma exprim,da de ce sa am eu ciuda sa-u sa ma oftic pe tine, nam dece ,ca tu nu vrei sa vezi realitatea ca si eu am reusit din prima sa fac o bara de la 0,si mai specific fara ajutorul lui laci sa-u altciuva.
mai specific aici odata esti singurul la care nui place lucrarea mea.poate trebuia sa fac o bara sa semene cu restul depe piata ca atunci era beton,nu? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning