Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

dani_br 04-05-12 22:02

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5009008)
Merci Alex.
Oricum, timpul nu tine cu mine pentru a face asa ceva acum si nici nu cred ca este cazul deocamdata..poate cand voi pune V8 pe el atunci vor aparea si ranforse suplimentare prin mai multe zone:rolleyes2

Da Lau, astia cu strazile merg in paralel cu mine..cand e gata ursul imi vor oferii si o strada pe care sa-l alerg corespunzator:-)

Tu dai bataie munceste si noaptea ca te provoc ... vreau sa vad ce ai facut si cum stai cu performantele

Nastase Bogdan 14-05-12 07:53

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dani_br (Post 5009983)
Tu dai bataie munceste si noaptea ca te provoc ... vreau sa vad ce ai facut si cum stai cu performantele

Se depune ceva munca la ursul asta, aproape zi si noapte...deci, ai zis bine:-)

Nastase Bogdan 14-05-12 08:01

10 Attachment(s)
.............:rolleyes2

Nastase Bogdan 14-05-12 08:07

9 Attachment(s)
Si cele facute ieri, cu rezultatul dupa week-end.

nitoi 14-05-12 08:22

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5022372)
Si cele facute ieri, cu rezultatul dupa week-end.

sal, bafta in continuare.faci treba buna ,dar am vazut ca ti-a zis cineva alex ct parca ca sa-i faci intarituri la oale fata,daca intri la sineta pe topic(cj xx cox)ai sa vezi ca a pus intarituri intre contra aripa si oala arcului ca la ursu coupe+trager demontabil,erau niste chestii bune tinand cont ca pe viitor vrei alt motor mai mare tot erai la tinichigerie, dar vad ca ai dat si antifon.parerea mea acum sper sa nu te superi,eu de as fi as face acele modificari si apoi as antifona din nou in locurile respective ca nu se va scurge prea mult antifon la sudare.hai bafta in continuare si sa iasa cum iti doresti.

vezi ca pozele sunt pe pagina 50 la el pe topic ,sa nu stai sa cauti,el a dat motoru jos doar ca sa intareasca cadru fata din ce am vazut.tu avand toate alea jos era mai usor cred.acum nu stiu tu stii cel mai bine .

GolfuletzS 14-05-12 08:26

man cand ai timp da mi un semn pe mess fb aici .

Wilgax 14-05-12 09:59

Munca grea, dar rezultatul va fi pe masura asteptarilor!Bft in continuare cu ce ti-ai propus.

dani_br 14-05-12 13:12

Quote:

Originally Posted by GolfuletzS (Post 5022393)
man cand ai timp da mi un semn pe mess fb aici .

E old nare facebuc nici mesenger :poke:

Nastase Bogdan 14-05-12 21:45

Quote:

Originally Posted by nitoi (Post 5022383)
sal, bafta in continuare.faci treba buna ,dar am vazut ca ti-a zis cineva alex ct parca ca sa-i faci intarituri la oale fata,daca intri la sineta pe topic(cj xx cox)ai sa vezi ca a pus intarituri intre contra aripa si oala arcului ca la ursu coupe+trager demontabil,erau niste chestii bune tinand cont ca pe viitor vrei alt motor mai mare tot erai la tinichigerie, dar vad ca ai dat si antifon.parerea mea acum sper sa nu te superi,eu de as fi as face acele modificari si apoi as antifona din nou in locurile respective ca nu se va scurge prea mult antifon la sudare.hai bafta in continuare si sa iasa cum iti doresti.

vezi ca pozele sunt pe pagina 50 la el pe topic ,sa nu stai sa cauti,el a dat motoru jos doar ca sa intareasca cadru fata din ce am vazut.tu avand toate alea jos era mai usor cred.acum nu stiu tu stii cel mai bine .

La cat de coapta era caroseria mea prin colturi, cum e facuta acum este super intarita, comparativ;)...si nu dadea vreun semn de slabiciune nici cu 2.7-le pe ea.

Au fost 2 chestii: lipsa acuta de timp(targhetul cu intalnirea) si bugetul...dar si lipsa necesitatii neaparate de a face asa ceva deocamdata.
Daca voi pune vreun V8 vreodata, am sa stric niste antifon si mastic date acum si voi face intariturile necesare..deocamdata am facut numai pe spate, intre oale, fata am lasat-o asa.

Da mai Dani, sunt old..:lol:...eu muncesc pe rupte la urs, nu am timp sa stau pe mess sau facebook..:idea:..nu ca as sta si cand am timp..:-)

Va multumesc:-)

P.S: azi am luat vopseaua, lacul, intaritorul si perla...la sfarsitul saptamanii intra la vopsit8)

911lau 14-05-12 21:53

Pasiunea ta intrece limitele normale :D Respect Domnul Bogdan

geo_gee2005_xxx 14-05-12 22:15

Bravo! asa ceva mai rar vezi pe la noi pe la braila!

Nastase Bogdan 14-05-12 22:27

Va multumesc:-)
Ambitia si gandul cum va arata si cum va merge imi dau putere de munca si forta de a trage tare zi de zi:rolleyes2..doar avem o intalnire de onorat, nu?8)

morpheusmaster 14-05-12 22:48

Frumos ca incepe lumea sa'si aranjeze masinile cu gandul la Fest! Usor usor poate se naste un obicei...o traditie :)

Succes tizu' esti pe treaba ta bine! A mia oara, respect!

lalyus 15-05-12 03:18

Cand o pregatesti de vopsire?:D

Nastase Bogdan 16-05-12 09:47

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5023842)
Cand o pregatesti de vopsire?:D

La sfarsitul acestei saptamani ajunge la vopsitor pentru pregatire/vopsire.

All times are GMT +2. The time now is 00:20.

- Copyright 2026 4Tuning