![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
Dacia Logan |
Foarte reusite pozele cu Mustangul, frumos! :D
Dar ceea ce ai explicat despre mutara motorului, da este adevarat, dar nu este si practic. :) In momentul cand ai mutat motorul acolo, muti doar motorul nu si tractiunea. Traciunea ramane pe fata. :) Iar ca sa muti tractiunea pe spate, ai nevoie de o cutie, un cardan si acel adaptor. Si atunci nu mai sta nimic la locul lor, motorul va fi in spate, iar restul vor fi si mai in spate de atat si n-ai facut nimic. Deci, nu poti muta motorul in spate prin slrr-editor. Numai daca te joci cu java si toate alea, probabil reusesti sa faci ceva, dar nu bag mana in foc, nu stiu...nu ma pricep la astea. |
Kata :O:O:O Incredibil :O Arata impecabil
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
"Coasta":lol:
|
NU stiu daca si la voi e asa dar cu loganu meu fac echilibristica:lol: cum trag unpic mai tare se ridica pe 2 roti ....i-am schimbata toata suspensia dar degeaba!!!:twisted::twisted::twisted:
|
7 Attachment(s)
tm_kata: superb loganul
Drift.King: mai mergea sa ridici putin motorul sa nu se vada sub masina si un "GIPAN" :lol: de la mine :mrgreen: |
andutule am reusit din SLR totul ! Mersi oricum de sfat ! Motor oricum aveam un V6 cu cardan cutie si etc si am mutat tractiunea pe spate :D Gratie :D Baiatu cu loganu echilibristic ! Si eu am aceasi problema insa am rezolvato am pus niste jenti + cauciucuri mai mici si primele suspensii arcuri si bari ! Merge stas
|
6 Attachment(s)
Quote:
cred si eu ca face asa @super Cypos :) |
Daca tot aratam masini haideti sa facem un mic concurs unde alegem 4 masini din 4 categorii si facem un fel de showroom
De exemplu : Drfit Style : BMW E30 <-----Poza------> OldSchoolCars : Opel Manta <----Poza------> Dayli Drive : Logan <---Poza---> Time Attack : Ford Mustang GT <---Poza---> |
2 Attachment(s)
Am scos loganul din test crash si l-am refacut acum arata asa :
Test Crash : New : |
urate jante frate ... al meu cum e ?
|
Andu_RacE - el a intrebat doar cum muta motorul eu i-am spus:)
SST 06 - cred ca ma bag si eu ca am cate una din fiecare:))=)) nuprea merg jentile pe golanul acela:) umbla si tu la antialising si la anisotropic :) ca se se vada mai bine sau da rezolutia la maxim:) Frumoasi golani baieti:) si gipanu :)) lu Cypos |
Pacat de acest Threand care se duce in p*m, multi prea multi "copii" care posteaza doar ca sa mai faca un post in + :rolleyes2 Bafta voua aici, pacat ca printre voi mai sunt si useri super serios care stiu cate ceva despre SLRR, (ex: Andu, tm_kata, mitza, NtZ, Cypos si altii ;) ) o sa am o discutie in particular cu useri mentionati sa ne apucam cand avem timp sa facem si noi ceva pentri SLRR asa cum au facut multi altii useri din alte tari :!: daca nu ne descurcam cu 3ds`ul ca ei si il avem doar pe Nenea Maryus care se pricepe, sau poate mai sunt si altii dar nu vor, macar sa facem un site un ceva unde sa avem noi grija de el, si de cine intra acolo, nu ca aici ;) inca o data BAFTA VOUA !
|
7 Attachment(s)
Drfit Style : Nissan 240sx
OldSchoolCars : Dodge Challenger 70 R/T Dayli Drive : Dacia Logan Time Attack : Ford Mustang GT am uitat sa va arat la ce lucrez eu De muuuuuuult:) si un burn-out |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning