![]() |
Re: Propuneri/Challenges
oricum e ultima chestie rautacioasa la care mai raspund...cine vrea sa dea din gura sa o faca, e o tara libeara...singura chestie care ma mira este de ce nu a scris giubau lucrul acela direct pe threadul cu pollul...asa mi se parea normal
sa trecem la lucruri mai importante...sper ca v-ati apucat de treaba...oricum daca lucrarile sunt gata (si nu se mai anunta nimeni ca ar mai avea de terminat ceva) inainte de data limita...putem face pollul mai devreme...sper sa avem suficienti participanti...gen, macar 5... ace m-a anuntat ca nu participa |
1 Attachment(s)
Quote:
|
vai de capul meu..daca stiam nu mai scriam....sincer...vroiam sa mai destind atmosfera...si eu cred ca desenul tau era cel mai reusit..n-am votat ca mi-au placut si altele ...atat...
deci serios....chiar am glumit...imi face placere sa concurez alaturi de oameni capapili, iar tu faci parte din categoria asta ( pheerya ) imi pare rau ca nu am timp sa mai particip si eu..nu am mai desenat nimic de cateva luni bune...stau prost de tot cu timpu .... |
ti se iarta atunci:lol:...la cate tampenii s-au scris pe forumul asta, sincer, nu mai stiu cine glumeste si cine nu... date fiind conditiile de fata imi pare rau ca m-am luat de tine, dar deseori m-am impiedicat de replica: "ce stii tu, ca esti fata!" si mi s-a cam luat...
oricum te asteptam si pe tine daca reusesti sa termini pana vineri ;) ADDO, nice work...sa speram ca toate lucrarile o sa fie la fel de reusite :-) ma apuc si eu maine :-P |
1 Attachment(s)
asta e a mea... pe desenu din spate am varsat un pahar de suc:)) ... si chiar nu mai am chef sal fac iar... sper sa nu are nimik...
|
pai tocmai ce am zis mai sus...ca sa mearga lucrurile mai repede facem doar fata ;) asa ca stai linistit
|
1 Attachment(s)
addo:super...ai kteva greseli la jante....felicitari ....si tu mba...faina nu alta8)8)
:sad: Quote:
|
Sper sa apuc sa fac si eu ceva...Oricum...addo, mba, frumoase desene ;) darius, imi place ca zici la toti unde au greseli si cand urmeaza lucrarea ta...urata :))
|
nu...am zis ca am niste greseli.....janta spate...de asta mai zic si eu asa,sa vada lumea greseala
|
Quote:
am inceput-o si eu pe a mea....maine o termin...e bine ca e activitate pe aici...chiar ma bucur, pacat ca ace nu vede la fel lucrurile:-( |
1 Attachment(s)
Particip si eu, sper ca e in regula , schitza e desenata de mana cu tableta, nu m-am dus mai departe cu ea ca duceam spre VT:D
Dariusica imi place ce ai desenat, nu mai fi asa pesimist ca n-ajungi nicaieri :lol:! Bafta! |
pff nu am terminato....amanati pe maine?:D
|
1 Attachment(s)
aici e si a mea :???:
|
1 Attachment(s)
Quote:
gata si a mea ;) |
wow nam ce sa zic chiar et pricepi ....crek tre sa te gandesti tot u la urmatoarea tema :)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning