![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
On topic: Cum agati un baiat? Simplu:
1.(daca esti fata serioasa) nu-l agati tu, ci il faci sa vina la tine, e un joc al mintii mai mult, nu un spectacol de scalambaiala si maimutareala fizica, in care femeile isi pun fuste cat mai scurte si cat mai mult fard pe ele. 2.(daca esti cotoarba) te duci la el si INCERCI sa iei ce poate fi al tau (pentru cateva zile sau o saptamana-doua) |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vrea nimeni napu lantine?
|
Quote:
2. era vorba de relatii aici ;) |
Quote:
Si relatie e ok dar parca as prefera lumina stinsa de fiecare data..... Cum o fi cu una de 90kg pe lumina.....Si sa fie si alba cum ii sta bine gelatinei! Vasliti baieti, vasliti!!! |
aoleo .. un iceberg!!!
|
Quote:
|
deci atacul ucigas al balenei albastre ( de 90 de kg ) nu-l luam in calcul, kiar nu prea stiu ce metoda de agatat ar putea avea, sa aiba succes
eu n-as f#te asa ceva nici dak as fi statut taaare de tot pun gatul pt asta |
Quote:
|
yeap... recunosc, sunt plin de defecte, dak as fi perfect eram canonizat ca sfant deja :)
|
original vreau sa vad si eu o fata in actiune agatand un baiat
original cred ca vorbiti sa va aflati in treaba .... sincer cred ca tremurati toate cand vine vorba sa va bagati in seama cu un baiat |
Quote:
|
wow... bine k avetzi voi curaj din belsug..... ca altfel ramaneau toate relatiile la statut de scoala primara..... :twisted:
nu generalizati..... that's my advice..... poate k fetele nu agatza prea des.... dar nici nu mor de frica atunci cand un tip vine sa vorbeasca cu ele (in urma unei provocari, evident :twisted:) .... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning