![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
vin si eu la 4td daca vine cineva q mine :)
|
Da cik ar fi doritori sa vina ;)), stie el cine sa iti zica el nu sa afli de la mine ;))
|
Eu am fost ... :D Nimic special fata de 4TD de anu trecut de la metro ... atat pot sa zic ...
|
Salut tuturor,sunt Tino(Celestin),ma dau cu un 307 alb deocamdata si in ideea de a mari/ improspata/(asa d primavara)randurile ''Street virus team BV'' rog pe cei carre au posibilitatea(Florin probabil) sa organizeze o intalnire cu cei vechi din club si eventual cei ca mine care vor sa-si faca prieteni noi cu aceasi pasiune:masinile si shofatul.Merci si bafta tuturor.
|
urmeaza cat de curand tino 8)
|
Rbo traiesti ????
Tino bine ai revenit.Te asteptam la intalniri. |
Quote:
|
re5pecta :!: ai avut dreptate :lol::oops:8)
|
se zice restecpa :lol:
|
bine ca nu era net prin zona... :D
|
ii taiam ciucureii:lol:
|
Despre Intalniri
Salutare baieti,
Mi-am exprimat si eu dorinta da a fi membru in club,si de a va cunoaste mai bine,si Flow mi-a spus sa urmaresc cand este o intalnire,si sa apar si eu pe acolo. Am tot urmarit,dar nu am vazut nici o intalnire,si vroiam sa va intreb daca exista intalniri regulate,in week-end de exemplu,sau ceva de acest gen! Multumesc! Un week-end placut! |
intalnirile street virus team nu sunt regulate pentru ca nu prea are cine sa le reguleze :lol: totul e spontan :D
o sa urmeze o intalnire asa ca urmareste topicul pentr ca prima data aici se va posta |
Sa speram ca o sa fie si o intalnire in care sa fie toti membri , asteptam o propunere ceva ;)) :D .
|
ce ziceti de o iesire duminica daca e vreme frumoasa....?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning