![]() |
Re: Diverse Discutii
in cazul asta , eu :)
pacat ca nu a inscris tata micra .. sa fac ravagii =))) |
a fost cineva la braila?puneti si voi poze...:D
|
nimeni? macar impresii daca nu poze
|
stie cineva cand or sa se mai faca curse la buzau,daca o sa se mai faca???
|
http://forum.macsportiv.ro/viewtopic.php?p=338#338 , se fac legale ..dak se strang 200 de semnaturi...
|
Quote:
Quote:
|
|
Quote:
|
nu-mi vine sa cred ca forumul nostru buzoian e la pamant...chiar nimeni nu mai il frecventeaza???:(
|
Salutare buzoieni impatimiti ai liniutelor. Intreb si eu, poate se gaseste vreun doritor. Merge cineva la mare la liniute? Cu masina, k a mea e stricata:sad: momentan. Deci daca aveti un loc eu as merge cu placere....
|
duminica am fost la ciolanu apoi spre vulcani
cand s a intamplat :| buff distractia de duminica tocmai ma costa 1500E ... am pupat un golf 5 in fund....masina unui tovarash a mea e in service acu:( mor sa nu mai zic ca mi a intrat o vaca in portiera stanga spate in apropiere de vulcani |
vinerea asta e meeting? ca eu is cam debusolat in ultima vreme..am cam pierdut sirul....:D
|
Salut! ati vazut cumva prin buzau o lancia thema galbena?
|
hai baieti, mobilizare....ati adormit toti, nu mai miscati nimic...o sa ne pierdem dreptul la sectiunea asta pentru inactivitate si e pacat ca am avut privilegiul asta fata de alte orase....ma uitammm...suntem singurul oras pe a carui sectiune nu s-s postat nimic de ceva vreme...si nu e prima oara
nu aveti proiecte, nu aveti nimic? ...sunt sigur ca se misca ceva si prin buzau mai puneti si voi la curent userii plecati din oras mai tot timpul cu ce se mai intampla |
Da, tin eu la curent pe cine intereseaza. Marele Premiu al Buzaului IV, 22 iunie 2008, intre Vernesti si Zoresti - liniute. Detalii & Stuff aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning