![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
sa nu uiti ...de airbag si volan ce le ai la mine ! salut si spor
|
Da da ! bine ca mi'ai zis ca am uitat:shock:
Trebuie sa te intreb ceva in legatura cu farurile facelift ca a intampinat o problema cand a vrut sa le monteze .. :lol: Cel din stanga ( cum te uiti din fata) nu intra din cauza la rahatu ala de teava pe unde se incarca freonul !! La tine a intrat ? P.S. daca esti pe mess diseara vb mai multe ! |
Quote:
|
Quote:
nu are cum sa nu intre.....ceva nu e bine inseamna la teava ta d freon ! dar...vedem ...dc faci poze etc...vedem exact ce nu e la locu lui ! dar mas mira sa nu intre din cauza....tevi acelea! sigur o sa fiu ....vb! |
frumoasa masina. am si eu un la fel
|
Quote:
Quote:
Quote:
================================================== Saptamana ce vine ajunge toata instalatia de spalat faruri + stropitori capota , gumle de 235 /35 /19 de iarna pentru fata . si inca cateva nimicuri :D |
3 Attachment(s)
Mi-au ajuns o garamada de piese .. toata instalatia de spalat faruri, mustatile de sub faruri ( aveam una sparta), ceva scule din trusa OEM si trebuie sa ajunga gumele de iarna !
|
ti-am mai zis, majoritatea abia asteapta sa treaca iarna, tu cred ca abia astepti sa vina :lol:
|
Da da .. abia astept iarna :shock:
Asta cu gumele nu-i serios sau a patit ceva ca nu dau de el :D inca n-am primit gumele si nici raspuns la mail!!! vedem ce-o fii , mai astept ! |
1 Attachment(s)
frumoasa foc masina sa o stapanesti sanatos
in legatura cu farurile exact asa am patit si eu cu teava de la freon,nu intra cel din dreapta din cauza mufei de la angel,imediat am gasit o solutie,am indoit cam 1 cm teava si a intrat fara probleme,bineinteles in timpul operatiunii eram ud tot :) |
Mersi !!
Mi-a mai zis un coleg de pe alt forum ca trebuie impinsa teava aia spre radiator . Sper sa nu cedeze :rolleyes2 |
cu grija nu cred ca va ceda:)bafta!
|
Am grija ( defapt are grija ) :D
Asta care avea gumele de 235 /35 / 19 nu da nici un semn de 2 saptamani ... asa ca renunt ... acum si daca apare tot nu le mai cumpar ca nu-mi place sa astept aiurea si nu-mi plac neseriosii :shock: Am gasit 2 bucati de 255 / 30 / 19 le iau saptamana viitore dar nu-s sigur cum vor sta pe 9 j :shock: trebuie puse pa fata ca pe spate am deja tot de 255 dar pe 35 :D |
Quote:
|
Da , e mult pentru fata dar altele nu sunt acum de vanzare si astea sunt pe 30 ..poate stau mai bine :D O sa merg cu ele doar iarna .. mult nu poate strica :shock:
Acum ma uit la pozele cu masina ta sa vad cum sta :D , tot pe 30 ai talonul ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning