![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
masina dupa cum stiu uni e un gti 20 jare editie limitata (300 buc) e full toata gti doar o splina mai mare :))) de 2.9 vr6 cip tuning evacuare si ce o mai avea masina asta ajunge undeva in jurul lui 200 ca si cp asa mia zis fostul propietar si tin sa il cred ca trage extrem de grav o sa fie pusa cat de curand pe un dyno sa vad cam cati are cand o fi o sa iau un aparat foto sa ii fac o inregistrare 0-100 :D sau 110 ca atat merge cu a 2:D tazzzz nui 2.8 ci 2.9 e normal nui turbo nui compresor pt ca nu imi trebuie :D |
foarte tare....omule nu da jantele..sunt prea criminale :D...ii pui turbo:>?daca vrei niste folie pentru stopuri am eu acasa..
|
sa o stapanesti sanatos !!!!
|
Quote:
nu nui pun folie o fac tiganie stopurile sunt prea mortale asa masina ramane asa se pare ca respetivul tovaras avea custuri ca si ale mele :D se pare ca si piscul meu o sa ajunga unul ft cunoscut :D in ilegale ........ i se va planta un 2.5 admise evacuare autoblocant vopsit spatele cine stie cunoaste :D jante 17 faruri stock o sa arata ft diferit :D |
O masina pe gustul meu, felcitari si mult succes alaturi de ea, dar si cotoiul arata bine, bucurate de ea si cautai jante fata cu slikury pt liniute, bafta
:peace: |
Quote:
1. felicitari si sa'l dresezi sanatos... 2.parasolarul trebe sa fie acolo unde ii este locul. adica pe parbriz... 3.degeaba reprezinti clubul la curse...daca nu ai parasolar si nu stie lumea in ce club esti ... 4.parasoalrul nu trebe sa fie impus de club si membrul trebuie sa'l poarte cu mandrie ca face parte dintro comunitate si reprezinta aceasta comunitate 5. personal eu ma supar ... nu am vazut membru in club fara parasoalar.. 6.intrebare daca e 2.9 ar trebuii sa fie 4x4 ... deci e sau nu 4WD ? |
Quote:
in legatura cu parasolarul nu as vrea pt ca o sa am cu vw sau golf club pt ca imi repezinta masina sticuri da o sa pun ca raspuns la motor e 2.9 da nui syncro(4wd) ca sa fac syncro ma costa ceva bani nu stiu sunt in dubi tre sa vb cu cel care mia dat masina ce ii pot face sau sa o las asa ca el stie mai bine despre motoarele astea si cati iti trebuie |
Quote:
|
Quote:
asta e vr http://www.ultimatespecs.com/index.p...=3097&option=4 asta e gti8v care e original http://www.ultimatespecs.com/index.p...=3099&option=4 |
Quote:
|
Quote:
din cate stiam eu motorul de 2.9 Fwd provine de pe corrado daca zici ca nu e sciroco si ar trebuii sa aibe 192 cai ... dar poate gresesc :lol: |
Quote:
|
evenimentul de la berceni se muta pe data de 10-11 :rolleyes2
|
pfiu ce bine...dar totusi..dc?
|
Quote:
din cauza vremii ...app tazule vb sa vedem ce masini bagam acuma ca avem timp:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning