![]() |
je SLC!
crezi ca da bani el pe bilet sau pe intrarea pe pista?:)) mai DOgarel el e strangaret!:)))
Iar pt Matrixu sau cum ai zice gata frate cu atatea posturi repetate ca a facut el sau nu seatu ala leon ca pana la urma nu e cine stie ce masina aia decat la exterior!si cam atat! |
Slaniceanu, nu e deloc cine stie ce masina aia, dar nu vad rostul sa se manance rahat aiurea.
Poate sa il faca cu audiul sau poate sa si-o ia. DAR PENTRU ASTA TREBUIE SA SE FACA MAI INTAI. GOT MY POINT???? Cum pleaca unu mai tare de la semafor, gata l-a facut pe ala de langa el. In rest, Drive Safe! :D |
Re:
Quote:
dak erai cu el in masina... TE IMPLOR adumi`l sa ne dam... :twisted: si roaga`l sa`i dea de data asta... OK? :wink: Astept P.M. k sa numai facem post`uri degeaba OK? ce zici? 8) |
Ma fac ca nu vad ce scrii pe acolo. Io inchei, si iti mai zic o data. Fa-te cu cineva dupa care vii si scrii: Da tata l-am facut sau m-a facut. PUNCT
Drive Safe si uita-te in oglinzi ;) |
Ce-mi plac certurile :)) face forumul mai intrigant :)
Si daca l-ai facut? ce mare ***? si daca nu l-a facut ce mare ***? fiecare cu ce poate si cat poate :) Intrebati-l si pe andrei pe cine a facut, ar trebuii sa se mai infiinteze un forum... mare shmen cand te dai cu cineva pe sosea te dai pt ca-ti place viteza, nu incepi sa te arati pe forumuri sau mai stiu eu pe unde ca ai facut pe X si pe Y, ce vrei acum felicitari si o medalie? Da-te cu cat mai multe masini si da-le temelie la cat mai multe, da nu ne mai tine la curent :P :peace: |
io vreau sa fiu vicepreshedinte ... sau ... joker .. avetzi cev a impotriva ... io nu mai inteleg nimik
|
dar nu va mai certati mah oamenilor atat
|
Lasa-i ma sa se certe face ,dupa cum spuneam mai sus, forumul mai intrigant...
:wink: |
si totusi ......inafara de certurile puerile...nimic interesant prin oras?nu a mai facut nimeni nimic...sau toti stati cuminti si pregatiti surprize pt pe 14 august? :twisted:
|
acum 4-5 zile am vazut un lambo murcielago negru pe tomis ... pe la SS
si faza: se oprise sa acorde prioritate pietonilor :lol: |
nu vad nimic rau in asta.tot 4 roti are ci acelasi regulament trebuie sa respecte ca si cel cu trebant.in primul rand a oprit sa fie vazut mai de aproape de catre pietoni :wink:
|
Re:
acum 4-5 zile am vazut un lambo murcielago negru pe tomis ... pe la SS
si faza: se oprise sa acorde prioritate pietonilor :lol: e de vre-o 2 saptamani in oras.......si acum 2 spatamani cand a trecut pe al sala a iesit panica in oras...imagineaza-ti ca au plecat cred ac peste 20 de masini dupa el...si cand l-am gasit :lol: .....bahaooos... :lol: ..l-am condus pana la hotel rex...acolo unde sta :lol: :twisted: :twisted: |
Ct-xxADy
Quote:
Si apropo daca u ai facut seatul ala si baiatul zice ca are 140 de cp inseamna ca trebuie sa te dai cu mine....mai stii poate ma faci |
Pana atunci il astept eu sa testam la libere pe 14.
|
de vreo 4 zile a venit un prieten cu evo 8 ... nu are cu cine sa se faca prin oras.. cam pe unde umblati? ca la fel ca si mine, se pare ca nu are cu cine sa se dea.. toti \"racerii\" se pare ca fac curse in curte sau undeva unde nu sunt de gasit :roll: so.. pe unde va gaseste? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning