![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Quote:
|
ai fost in Bucuresti si nu ai zis nimic :(
ceva noutati? |
Acuma vede bine si in oglinzi nu doar inainte!!!:twisted: :twisted:
|
Georges Pacat ca m-ai anuntat cam tarziu ca esti in tara
|
Asta e, cu alta ocazie ;)
|
nice car....am mai vazut o calibra in alb rosu pe un site.... esti dinamovist?:D
|
Nu e dinamovist, asa a luat masina, daca citeai pe paginile anterioare vedeai..:lol: aveai ce citi :lol: 53 de pagini... :)
|
daia nu am citit tot....oricum putea lua masina asa si sa fie dinamovist :D
|
5 Attachment(s)
Tocmai am venit din Onesti unde m-am intalnit cu niste baietzi super de treaba,unu fiind Marius de pe forum!Au fost doua seri frumoase!!!
Am pus cateva poze si cu nebunaticii astia care dau foc la masini:P Apropo nu imi place fotbalul |
As pune niste poze cu masina cum arata acum...dar nu merge bine netu:((
|
2 Attachment(s)
am reusit sa pun macar 2 poze
|
Ce silueta sexy ai mah!!! ;) :))
|
Vopseste cat mai repede plasele cu negru!!!
Si apropo,ii sta bine lui sorata la volanul masinii!!!:D Sper sa ne vedem maine seara!!;) |
4 Attachment(s)
aveam si eu niste poze...da nu cred ca mai are rost sa le pun :D...a pus deja Liviu
ce bine arata acum...mai ales ca nu mai are dunga aia neagra pe capota :), dupa parerea mea poti sa lasi plasa asa cu rosu, deocamdata :D oricum arata mult mai bine, si cu eleronu pus :) scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonu :oops: |
nu imi place plasa deloc ..neagra ! negru va stat tot timpul cel mai bine la culori deschise chiar si unele nuante inchise! doar daca masina e neagra ti-o pui gri saspunem ....asta pt a scoate forma in evidenta parerea mea
un + pt capota :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning