![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
Quote:
de la intrare :lol: :lol: :lol: bv taule dar urata mai e fara bara si praguri |
maine o sa dau capota la vopsit pt aerograf!
|
bv felicitari...ultima poza e mortala...se vede grila si pe papuc scrie plase tantari :D :D :D oricum mie i-mi plac jentile alea la nebunie...
|
Treaba-i buna pana acum, sa vedem dupa aerograf unde te afli :-p. Succes la customizare.
|
pacat de idee dar nasol a mai vopsit-o
|
Quote:
|
eee...ce sa faci...te descurci si tu cum poti nu??? :P
|
Quote:
|
frumoasa masina ... asteptam finalul ...
|
sa vedem ce iese...oricum, bv si respect pentru eforturile de pana acum...si pentru curajul de a tuna o dacie...sper sa fie cat mai multi care sa iti urmeze exemplul !
|
speram s-o faci cum am desenat eu, cu spatele negru si ar fi fost dunga neagra pana la spoiler... mai ales ca si pe fata i dunga neagra pana la spoiler... cred eu ca arata mai bine asa... mi se parea ca seamana putin spatele cu cel de la Mitsubishi Lancer Evo... nu prea-mi place cum contrasteaza capacul ala de la portbagaj la care se termina dunga... plus ca se masca mai bine capacul de la rezervor...
dar in fine... s-o vedem dupa ce o termini... |
1 Attachment(s)
mai nou mi-a facut un prieten o poza pt desktop.....
|
misto...;) trebuia putin mai multa atentie la vopsit...dar cand o asamblezi va fi ok...bravo si bafta poate te ''incordezi'' si de un motor capabil ca parca e si pacat...:)
|
sa nu uiti de unde ai plecat.... https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/6875-pot-iau-masina.html ... :) doamne ce ma mai distram pe seama masinii tale ,de atunci , de cand aveai dungile , acum realizezi si u cam cum arata ? :P
|
atunci toti radeati de el ca dacia lui arata ca toate daciile "tunate" si asa mai departe , si acum uite ce face nebunu , are cea mai faina dacie din tara , bravo robert tine-o tot asa !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning