Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

andreigica 11-09-11 18:03

Re: Machetele mele - radu_rs

Superb Corvette-ul!:shock:
Ai fost inspirat sa-l iei acuma,mai ales ca este editie limitata si se prezinta foarte bine!:shock:
Eu il stiu de la Dragos de ceva timp acest model si pot spune ca este realizat impecabil,fata de alte modele din seria Performance!:-)

radu_bv 11-09-11 22:33

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4576775)
da-da-da :bat: Corvette-ul are o Americana langa si atat, nu este vorba de o asemanare, nu asta am urmarit. Am specificat ca este o chestie provizorie.
P.S :-x :blahblah:

:blahblah::chainsaw::poke:

steaua23 11-09-11 22:41

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 4579170)
Superb Corvette-ul!:shock:
Ai fost inspirat sa-l iei acuma,mai ales ca este editie limitata si se prezinta foarte bine!:shock:
Eu il stiu de la Dragos de ceva timp acest model si pot spune ca este realizat impecabil,fata de alte modele din seria Performance!:-)

Din afirmatia ta se intelege ca seria performance e mai "diferita" fata de altele de la autoart. Din cate stiu eu ... doar signature e seria cu detalii mai bune, restul fiind diferentiate doar prin tipul de machete vandute gen racing / street ...

Shelby cobra 13-09-11 11:31

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4573468)
pai rosie sa fie :lol:

Chevrolet Corvette C6, 1:18, Autoart.
O macheta foarte buna, realizarea este de exceptie.

P.S scuze moderatorilor pentru numarul mare de poze, insa macheta merita.

Mie imi place ca apare un botic de Bullit langa ea ! Nu ca ea insasi n-ar fii o bestie rosie pe sosele !8)

2010 20-09-11 22:32

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4597057)
:)))) haha, cred ca da.

ce tareeeee, ma bag si eu cu o baba!

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4597057)
Aici este topicul meu de super machete. :))

foarte CORECT!!!

radu_rs 20-09-11 22:43

:)) Senq man, nihaha! :evil_laug.
Ti-am spus ca am si eu o babuta? Este un Mercedes SSK la scara 1:24, singura din colectie de acest fel si este foarte veche. Este intr-o stare foarte rea pentru ca m-am jucat cu ea cand eram mic + o gramada de amintiri frumoase alaturi de ea. 8)

2010 20-09-11 22:45

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4597103)
:)) Senq man, nihaha! :evil_laug.
Ti-am spus ca am si eu o babuta? Este un Mercedes SSK la scara 1:24, singura din colectie de acest fel si este foarte veche. Este intr-o stare foarte rea pentru ca m-am jucat cu ea cand eram mic + o gramada de amintiri frumoase alaturi de ea. 8)

pai facem o batalie ca si al meu e mazgalit tot..

model collector 21-09-11 09:16

Asta cu lista e prea tare :lol::lol::lol::lol:.....auzi Radu, dar tie de ce nu ti-a zis sa ii scrii ? :???: Cred ca l-a speriat Costi cu telegramele.

radu_rs 21-09-11 13:02

8 Attachment(s)
habar nu am, s-o fi intimidat?! :))
Merci Radu ca mi-ai facut curatenie in topic.

Cum nu mai am ce prezenta ca nu mai am noutati ... cateva poze cu Renault-urile mele. In scurt timp o sa mai vedeti un Megane R26-R Otto.

Reno rules. :>

Racer21 21-09-11 15:03

Superbe RENO-urile, chiar imi plac mult ! acu' vreo 2-3 ani nu ma dadeam deloc in vand dupa ele, dar parca dupa ce ai inceput tu sa prezinti machete pe forum mi-am schimbat parerea :lol: Megane trophy e "za best" !

Mi-ai dat o idee sa le fac si eu poza asa la machetele mele cand o sa am timp si chef de un recensamant, arata bine pozele asa din perspectiva pentru un recensamant :-)

Zignum 21-09-11 15:07

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4597913)

Cum nu mai am ce prezenta ca nu mai am noutati ... cateva poze cu Renault-urile mele. In scurt timp o sa mai vedeti un Megane R26-R Otto.

Mda, modele serioase si toate varianta sport ^^

2010 21-09-11 16:16

absolut superbe toate, felicitari Radule, multa rabdare si bani sa le aduni pe toate..

model collector 21-09-11 18:05

Superbe, nu am ce sa spun mai mult...vezi ca a aparut 5 GT Turbo de la Norev...sau Solido, Un RS de la Otto e pe vine :D, deci sa tot cumperi

steaua23 21-09-11 20:05

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4597913)

Foarte frumos, dar sti ce-ti lipseste tie :lol: ? Un tiguan :lol:

CIPONE 22-09-11 12:37

frumoooooossssss!!!e un loc gol pentru al 9lea reno...:D

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 4598523)
...vezi ca a aparut 5 GT Turbo de la Norev...sau Solido...

Daca te referi la Ren 5 Turbo e Universal Hobbies(Eagle)

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning