![]() |
a fost inspirata de acolo este adevarat... dar nu vad nimic rau..
|
zi cum facem cu stikerele pt bacau.
|
alex nu-i foarte rau k ai copiat sigla jocului, nu-i un capat de tara, dar ar fi bine totusi sa avem una originala, si mai simpla eventual
si dak ai reusi sa propui tot tu una, n-ar fi rau... tinant cont k ai experienta mai mare k noi p subiectul asta... poate de data asta reusim s-o discutam cu totii.. am zis si eu... |
pai.. ar trebui sa venim cu propuneri, nu? ;)
|
pai o sa ma gandesc momentan am altele in cap... dar sigla asta este destul de buna zic eu nu vad care este problema...
|
o sa-i dau stickerele lu` lamisto sincer eu nu prea am timp acum mai de nimic .. o sa-l rog pe el sa le trimita sau vedem cum facem..
|
Re:
Quote:
haideti sa facem o sigla :wink: cum nu a mai avut nimeni dar sa nu fie copiata ca sa nu mai vb lumea asta ! |
pai tnd.. din cate stiu eu .. tu le ai cu tuningu virtual! incearca impreauna cu ... yonutz21 sa.. faceti o sigla... c zici? si low poate face un desen! si apropo o propunere de sigla avea si crisitsem.. poate o posteaza! si cu cateva modificari... si gata
|
Re:
Quote:
|
Mdea....sigla ....hm ....nush dak merita sa ne mai obosim cu alta nou ...sau cu alta ....stikerele au fost facute ....si nah ....nush .....o sa mai discutam ....dar sa vedem ce zic si ceilalti membrii ...Bafta si Numai Bine!!
|
sa vorbim s avedem cum facem sa vina mai repede si pe la bacau. il rugam frumos pe domnul la mishto, in numele bacaului sa faca ceva pentru noi.
|
pai.. cred ca o idee ar fi sa le trimitem prin posta, nu? :roll:
|
dap cred ca e bine prin posta
:wink: |
sau poate ne face o vizita
|
so... s-a gandit cineva la cum va arata noua sigla?
sunt curios tare cum o sa fie :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning