![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
SAX1987 ... o sa urc un filmulet dupaia... cand e gata... :D
ovidiu89 ... da'.. ce-i drept.. am cam prins drag de ea.. 13tsp ... frantzuzoaica.. am dato asa cum era, matuita.. la un prieten.. si el a colantato "baby-blue".. pentru am lasato la un prieten vopsitor.. si a stat cam 1 saptamana degeaba..nu a putut sa o faca... ma rog.. o sa urc niste poze cand e gata... sprinter am ramas cu vopseaua de frigider... ca masina o sa fie albastra.. :D dar emblemele alea tot timpu sunt binevenite... |
Foarte foarte tare masina, iti urmaresc topicul de la inceput si ma intreb unde te vei opri :lol:
OFF: Multumesc mult pentru eleron.... :D |
mersi de apreciere.. :D
in legatura cu eleronu.. ne auzim azi la un tel.. ;) |
pe aici prin zona nu prea gasesc .. deci, ma ajuta si pe mine careva cu o coaja de bord cu loc pt. airbag pasager? pentru coupe!? (fara airbag..) doar coaja.. la un pret decent .. si in stare buna...
|
4 Attachment(s)
pana la urma am gasit.. la bucuresti ... nu mai cautati .. :lol: ms oricum..
deci, vine si coaja de bord cu airbag pasager.. + climatronicu' sus... (sapt asta care vine..) binenteles dupa ce urc serpiiiiii.. revin cu un clip ;) |
vine caldurile eh ? :D
|
Quote:
|
caius maine vi pe la arad?
|
plictisit ... nu neaparat ca si acuma am clima sus... mai multe de aspect..
JusT_SaY_BoBo ... mersi frumos :D ovidiu89 nu.. nu ajung, dar la cloooj voi fi prezent.. ;) |
Quote:
|
te prezinti si la mine la cluj cu volanu ala ? :lol: ma bagi in boala tu cu pisica asta ....
|
Quote:
|
13tsp .. dap :D ai prins ideea...
mai caut obc 18but. + spalatoare la farurii.. + geamuri electrice spate.. + multe altele... RoByNeT ... da, o sa fiu prezent la cloooj... am luat deja un bax de seminte + 5x Burger la 2l .. o umbrela sa nu fac insolatie si un scaun de pescuit.. abia astept :lol: Provenzano ... mersi frumos, la inceput am zis ca o tin doar sa trec iarna.. si am inceput incet incet.. hai sa-i fac si asta.. hai si asta.. si am prins drag de ea.. acuma vreau sa fie umpic deosebita pastrand linia classica (uniforma pachetului M si cat mai multe dotari).. |
am renuntat la portbagaju "custom".. si l-am urcat pe cel classic inapoi...
maine urc serpiii.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning