Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Focus ST vs. VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti.html)

bogdan_wrc 10-03-08 07:16

Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

daca cineva alege dintre masinile astea pt design..zic sa se uite la masini cabrio.... ca acolo ii e locul.

BYG'u 10-03-08 08:04

Quote:

Originally Posted by gigi galagie (Post 1396473)
nu mai stiu daca s a scris de liniute intre ST si GTI?!DACA SE POATE CA POSESORII DE ASTFEL DE EXEMPLARE CARE AU AVUT PARTE DE ASTFEL DE EXPERIENTE SA LE IMPARTASEASCA SI CU NOI...

Atunci aleg din nou GTI :twisted::evil:

Zyx 10-03-08 08:32

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 1413186)

ambele cu aceleasi modificari?! Sincer, nu prea cred, byg-ule... Ca esti tu fan vw, vad, dar fi si un pic realist...
Si, ti-ai mai facut ceva la masina de cand ne-am dat noi? De curiozitate, as vrea sa ne mai dam 1data... Daca esti, relativ, in aceeasi "stare".

GodfatherN 31-03-08 12:16

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1376346)
si totusi sa revenim la subiect.
ST sau GTI ?
Eu optez pt GTI.
Motive: renume, calitate, imagine

LOL !!!
aSTtea sunt motive ?

Aseara m-am dat cu un GTI...iar...
e drept ca sunt diferente intre motoare dar daca el a vrut-o...imediat dupa am oprit si am vorbit cu el...era triST...l-am imbarbatat si totusi a pufnit in plans...
eSTe pacat ca unii compara totusi aceste masini...

zetemte 31-03-08 13:24

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 1413186)

Daca te referi la cursa intre noi doi diferenta era foarte mica si eu practic eram STOCK in afara de downpipe ... Acum am si eu soft si putem sa ne dam cu mare placere :)

NWZeu 31-03-08 15:08

se anunta o "miscare" intereSanTa :twisted:

alexGTI 31-03-08 18:30

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1457626)
LOL !!!
aSTtea sunt motive ?

Aseara m-am dat cu un GTI...iar...
e drept ca sunt diferente intre motoare dar daca el a vrut-o...imediat dupa am oprit si am vorbit cu el...era triST...l-am imbarbatat si totusi a pufnit in plans...
eSTe pacat ca unii compara totusi aceste masini...

poate nu stia sa conduca :)

GodfatherN 01-04-08 16:20

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1458129)
poate nu stia sa conduca :)

LOL...este singura chestie de care te agatzi ?

alexGTI 01-04-08 19:37

pai tu vorbesti de parca ai avea un r8 si s-a dat unul cu dacia cu tine

vacaroz 02-04-08 01:42

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1459090)
LOL...este singura chestie de care te agatzi ?

lol. sa intelegem ca u esti un fel de furia rosie turbo? sau biturbo... cum vrei u acum :) sa stii ca ai o bijuterie unicate si ar trebui cu totii sa o admiram :)

GodfatherN 03-04-08 15:10

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1459334)
pai tu vorbesti de parca ai avea un r8 si s-a dat unul cu dacia cu tine

Hai sa nu exageram...Si mie imi plac Golf-urile...oricat de comune ar parea in trafic, dar chiar imi plac...:P In schimb nu mi se pare potrivita comparatia...Poate de la edition30 incolo mai merge, dar GTI-ul este slabut in comparatie cu Focusul...

GodfatherN 03-04-08 15:12

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1460119)
lol. sa intelegem ca u esti un fel de furia rosie turbo? sau biturbo... cum vrei u acum :) sa stii ca ai o bijuterie unicate si ar trebui cu totii sa o admiram :)

Nu prea inteleg ce ai vrut sa zici, dar...la faza cu admiratul iti dau dreptate...:-)

P.S. Crezi ca sunt rautacios ?

vacaroz 03-04-08 18:21

nu dar esti falos. te lauzi si arunci cu noroi in alte marci, pari genul de om care gandeste a mea e ce a mai buna si restul sunt praf.si ma refeream ca nu ai un s600 ca sa te poti lauda ca in comparatie cu acest s golful e apa de ploaie

GodfatherN 03-04-08 19:16

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1463756)
nu dar esti falos. te lauzi si arunci cu noroi in alte marci, pari genul de om care gandeste a mea e ce a mai buna si restul sunt praf.si ma refeream ca nu ai un s600 ca sa te poti lauda ca in comparatie cu acest s golful e apa de ploaie

chiar nu vreau sa intru in vreo polemica de genul...am spus si ma repet : dupa parerea mea comparatia asta nu-si are rostul si o spun din experienta. Nici un golf nu a fost in stare de ceva nici macar cand masina mea era stock...Daca vorbim de E30 sau R32 poate ca macar la capitolul performante VW au cu ce sa se laude...in rest...faptul ca sunt mandru de masina mea se datoreaza pur si simplu faptului ca eu conduc ceea ce-mi place (asta pentru ca la pretul ST-ului puteam sa-mi iau multe alte modele de masini ).

Ce-mi reprosezi tu mie suna defapt a frustrare copilareasca si snobism tipic romanesc de care chiar te sfatuiesc sa scapi...e pacat...

vacaroz 03-04-08 19:36

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1463847)
chiar nu vreau sa intru in vreo polemica de genul...am spus si ma repet : dupa parerea mea comparatia asta nu-si are rostul si o spun din experienta. Nici un golf nu a fost in stare de ceva nici macar cand masina mea era stock...Daca vorbim de E30 sau R32 poate ca macar la capitolul performante VW au cu ce sa se laude...in rest...faptul ca sunt mandru de masina mea se datoreaza pur si simplu faptului ca eu conduc ceea ce-mi place (asta pentru ca la pretul ST-ului puteam sa-mi iau multe alte modele de masini ).

Ce-mi reprosezi tu mie suna defapt a frustrare copilareasca si snobism tipic romanesc de care chiar te sfatuiesc sa scapi...e pacat...

citsete ce posturi ai facut u in urma. stiam ca daca "pic in plasa ta" si ma iau la hartza cu u o sa fiu lafel ca u. intr`un fel ai dreptate :)sunt frustrat ca n`am un stradivarius, un f50, ca nu am o gagica care apare saptasmanal la otv, sunt frustrat ca stau la bloc dar nu arunc cu noroi aiurea in alte masini si nu ma kak in gusturile omului

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning