Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - e30_eVG3n (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/149142-machetele-mele-e30_evg3n.html)

CALIN 79 05-07-10 07:23

Re: Machetele mele - e30_eVG3n

Le-ai scos la sedinta foto, super. Foarte tari amandoua, si culorile sunt faine.

dr_alecs2 05-07-10 15:37

Hmm, Lotusul esprit il am si eu, si din cate imi aduc aminte avea suspensii... sau ma insel?

e30_eVG3n 05-07-10 21:44

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3493302)
cat de tare! Este pura coincidenta! Si eu am prezentat un Impreza si un Lancer in thread azi. :lol:

Super machetele, Autoart face machete excelente la aceasta scara, nici n-am stiut ca-s atat de faine.

P.S Felicitari pentru examenul de BACALAUREAT!

Am vazut aseara dupa ce am postat eu. Chiar cred ca e coincedenta. Impreza si Evo sunt modele care le am in plan la 1/18 :D

Ps Mersi:hug:

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3493582)
Buna media, felicitari:!:
Machetele sunt altfel de la AA, cu alte detalii mult mai frumoase, ai facut o alegere foarte buna, imi place combinatia de alb cu auriu la jante:!:
astept sa vad schimbarile din colectia ta:!::!::!:

Mersi;)
Machetele astea doua imi plac si mie foarte mult. Schimbari o sa fie, momentan am o lista de machete de achizitionat pentru o luna intreaga... sper sa-mi urmez lista!

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3493619)
Le-ai scos la sedinta foto, super. Foarte tari amandoua, si culorile sunt faine.

Mersi Calin;)

Quote:

Originally Posted by dr_alecs2 (Post 3494800)
Hmm, Lotusul esprit il am si eu, si din cate imi aduc aminte avea suspensii... sau ma insel?

Chiar acum am mai verificat si nu are. Am mai vorbit si cu alti "proprietari" si mi-au confirmat ca nu are suspensii:sad:

Azi, o macheta 1/18, mai rara, eu nu am mai vazut-o pe forumul asta, cel putin nu la scara asta. Despre modelul real nu am gasit multe detalii, doar ca a terminat "12 Hours of Sebring" din anul 1965 pe locul 11. Macheta se prezinta intr-o stare generala buna, fiind produsa in ultimele serii de Ferrari de catre Bburago prin '99-'00, singurele piese lipsa fiind acele "cureluse"(=plasticuri) de prindere a capotei motorului. Ultimele 2 poze sunt cu masina reala!
Ferrari 250 LM "Sebring" 1965 #29 1/18 Bburago Italy

makvld 05-07-10 22:11

arata super,mai ales ca este un ferrari albastru...felicitari:)

2010 05-07-10 22:40

Si chiar daca era produsa ieri aceasta macheta are cuvinte grele de spus, culoarea, decaluri, detalii, toate sunt realizate foarte bine:!::!::!:
Bravo pentru aceasta macheta superba:!::!::!:

Dark Side 05-07-10 22:59

Nu pot sa inteleg de ce a ales BBurago sa reproduca aceasta versiune a lui 250LM. Nu a fost pilotata de vreun pilot celebru (sau actor in cazul lui McQueen sau Newman), nu a scos un podium macar si nu in ultimul rand nu era echipa de uzina... nustiu... nu gasesc chiar niciun motiv ca sa reproduci un astfel de model. (ce am scr. mai sus nu are vreo legatura cu calitatea machetei/pozelor... ele fiind la nivelul normal al unui BB din perioada mentionata de eVG3n).
Numai bine,
DS

FED express 06-07-10 07:57

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3495700)
Am vazut aseara dupa ce am postat eu. Chiar cred ca e coincedenta. Impreza si Evo sunt modele care le am in plan la 1/18 :D

Ps Mersi:hug:

Mersi;)
Machetele astea doua imi plac si mie foarte mult. Schimbari o sa fie, momentan am o lista de machete de achizitionat pentru o luna intreaga... sper sa-mi urmez lista!

Mersi Calin;)

Chiar acum am mai verificat si nu are. Am mai vorbit si cu alti "proprietari" si mi-au confirmat ca nu are suspensii:sad:

Azi, o macheta 1/18, mai rara, eu nu am mai vazut-o pe forumul asta, cel putin nu la scara asta. Despre modelul real nu am gasit multe detalii, doar ca a terminat "12 Hours of Sebring" din anul 1965 pe locul 11. Macheta se prezinta intr-o stare generala buna, fiind produsa in ultimele serii de Ferrari de catre Bburago prin '99-'00, singurele piese lipsa fiind acele "cureluse"(=plasticuri) de prindere a capotei motorului. Ultimele 2 poze sunt cu masina reala!
Ferrari 250 LM "Sebring" 1965 #29 1/18 Bburago Italy

No Comment!!Absolut superba!Maiales ca e albastra cum imi place mie!

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3496011)
Nu pot sa inteleg de ce a ales BBurago sa reproduca aceasta versiune a lui 250LM. Nu a fost pilotata de vreun pilot celebru (sau actor in cazul lui McQueen sau Newman), nu a scos un podium macar si nu in ultimul rand nu era echipa de uzina... nustiu... nu gasesc chiar niciun motiv ca sa reproduci un astfel de model. (ce am scr. mai sus nu are vreo legatura cu calitatea machetei/pozelor... ele fiind la nivelul normal al unui BB din perioada mentionata de eVG3n).
Numai bine,
DS

Poate pentru simplul fapt ca arata bestial.E frumoasa!Hmm..nici macar Jackie Icks nu pilota Ferrari sau macar la clasa asta.Chiar..care ar fi fost motivul?Oricum e superba, ami ales pentru un Bburago.Cele de la vremea aia era magnifice!

schumimodells 06-07-10 16:04

Este faina,bravo.

In curand apara Sebring-ul asta si la HW Elite.

ksm170 06-07-10 16:10

o alegere cel putin ciudata a italienilor de la burago sa reproduca o masina de curse care a terminat o cursa pe locul 11:shock:

diseara pleaca spre tine un AUTOart:dance:

e30_eVG3n 06-07-10 22:13

15 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Nu cunosc motivul pentru care Bburago a ales sa produca tocmai acest model, stiu ca aceeasi discutie era si pe topic-ul Ferrari:D.
@Ksm: Abia astept;)

Azi, avem inca un Ferrari:
Ferrari F40 1/18 Bburago Italy
Macheta face parte din primele loturi de F40 produse de Bburago, pe la inceputul lui '90. Are la fel ca 250LM, lipsesc "curelusele" de prindere ale capotei fata, si am descoperit cand faceam poze, ca o parte din grila fata este rupta:sad: Per total este impecabila, neavand puncte de vopsea sarita, vopseaua este perfecta.
Ultimele 5 poze impreuna cu F40-ul de la Polistil! Enjoy;)

2010 06-07-10 22:24

E mai bine realizat Polistil:?:?:
Frumoase amandoua, mai ales impreuna:!:

Andreea13 07-07-10 02:46

frumoase amadoua , dar dece difera unele piese ?
de ex. una are o pereche de stopuri si cealanta doua perechi..

DrifterGT 07-07-10 05:05

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3498331)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Nu cunosc motivul pentru care Bburago a ales sa produca tocmai acest model, stiu ca aceeasi discutie era si pe topic-ul Ferrari:D.
@Ksm: Abia astept;)

Azi, avem inca un Ferrari:
Ferrari F40 1/18 Bburago Italy
Macheta face parte din primele loturi de F40 produse de Bburago, pe la inceputul lui '90. Are la fel ca 250LM, lipsesc "curelusele" de prindere ale capotei fata, si am descoperit cand faceam poze, ca o parte din grila fata este rupta:sad: Per total este impecabila, neavand puncte de vopsea sarita, vopseaua este perfecta.
Ultimele 5 poze impreuna cu F40-ul de la Polistil! Enjoy;)

Foarte frumoase , dar cu cateva minusuri , dar totusi sa ai F40 x2 la 1/18 e frumos

- Ditamai crapatura din geamul spate la motor [bburago]
- Grila crapata
- Nevoie de o curatare :)

in rest e ok , sper sa pun si eu mana pe un F40 dar pe negru ...

PS: Andreea , nu are lipsa stopurile , doar ca au o tenta de negru in ele , si nu se vad , dai zoom si o sa le vezi !

PS2: Imi poti spune pe P.M pretul ? la bburago ?

CALIN 79 07-07-10 07:04

Foarte frumoase Ferrari-urile tale. Imi plac tare mult, mai ales 250 LM. Superfaine toate.

Creative256 07-07-10 07:59

Acum am reusit si eu sa intru pe forum, super ultimele 4, dintre ele sincer F40-urile imi plac cel mai mult!

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning