![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Mersi de urari!
Mult succes in forumsport! :lol: |
Quote:
|
si revenind la subiect...
|
pai revenind la subiect...sunt curios cum se va face departajarea intre masini...dak vor fi 2 manse?
pepy zicea mai demult k la prima legala invinsul sa dea rotile jos,mi se pare corect.ACCEPT ! |
ce ACCEPTI tu ca nu cred ca am intzeles?!?!
|
k sa fiu si mai explicit:
accept k invinsul dintre noi 2 de la cursa de la braila sa-si dea jos rotile sigur iti amintesti provokrea pe kre mi-ai facut-o mai demult referitoare la acest lucru si fac asta doar k sa-ti dovedesc k eu nu sunt las |
pai din potriva asta demostreaza ca esti lasi!!! accepti o provocare facuta acum vro 6 luni... poate chiar mai bine, dupa ce s-au scimbat multe lucruri! vrei sa face treaba asta o facem! dar cand suntem amandoi pregatiti !
|
Bine ca mai sunt cateva zile si nu o sa mai apara multe discutii inainte, dar cu siguranta o sa apara dupa...
|
Quote:
cred k cel mai bine ar fi sa nu ma dau deloc cu tine la braila,ca sa nu-ti stric sarbatorile de pasti masina mea nu a fost si nu va fi gata niciodata... |
Iar incepeti ma ? Cezarica ... parca spuneai ca nu mai traiesti in trecut.
|
Quote:
era vorba despre prima legala si el a punctat f obiectiv...povokrea a fost facuta acum 6 luni eu nu am nimic de impartit cu nimeni,nu am cum sa traiesc in trecut |
Nu se pupa --- provocare facuta acum 6 aluni (calendaristic 2007) cu "nu mai traiesc in trecut" .
|
Quote:
RENUNT LA ORICE PROVOCARE FACUTA PENTRU PEPY SAU PT ORICINE ALTCINEVA DACA EL A DAT CU PIATRA,VOI URMA SFATUL UNOR BATRANI MAI INTELEPTI SI NU VOI FACE ACELASI LUCRU VOI FI DISPONIBIL DOAR LA LEGALE,PT ORICINE,CONDITIA E SA FIE CU MINE IN GRUPA O ZI BUNA |
ca sa citez din critici
ou mai fachin gad |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning