![]() |
Re: E39 - black bmw
Cred ca tu ai camera foto ca a mea. Husa, cel putin e identica :))
Si eu zic ca ar trebui sa schimbi ala de la schimbator. Cred ca ar da putin mai bine! |
6 Attachment(s)
Foarte frumosa masina, chiar nu ma asteptam sa arate asa bine ! Nu cred ca ai idee ce frumos se vede masina ta pe urcare ! E exact ce trebuie asa cum arata acum !
|
sa dai jos "aciblidele alea, strica frumusete de spate :shock:
|
Foarte tare arata cu jantele astea!! Bravo:D
|
Quote:
Jantele astea vin perfect pe masina ! Acum m-am uitat si eu la poze facute de mai departe :D Exact ce trebuie !! Eu n-ma dat inca "carpa" jos de pe capota dar dupa ce o vopsesc cred ca o desfintez .... oricum ma uit cum sta pe masina ta si imi place mai mult :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Crysty iti zic eu cum se vede in mers...BLANA BLANA.....:D:D:D:D
|
E "secs pe roti" masina :)) chiar prea frumoasa, ma gandeam sa-i dau o cheie sa nu ne mai faca de rusine. Sa ai grija de ea :rolleyes2
|
Quote:
|
imi place muult masina...si i'ar prinde bine niste xenon pe lupa aia... si ceva distantiere la jante... si sa dai jos galbenu ala de pe proiectoare... si poti sa dai un polis la buza aia mica.. si sa dai jos actibildele alea.. si.... si totusi de la ce vine bobok ? :lol:
baafftaaa!! |
Zi bobocule zi :lol::lol:
|
"Prea buna, prea ca la tara!" =))
Ultima oara cand m-am uitat pe topic abia ce tiai cumparat folia galbena ptr proiectoare, inca te gandeai ce si cum, si azi cand am reluat de unde ramasesem si am vazut unde ai ajuns, am zis wow, intr-adevar ai facut un e39 demn de admirat, este fff frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, si sa ai grija de ea 8) |
1 Attachment(s)
......................................no comment.............
|
Chiar no comment........
Ce bine da la retina e39-le acesta...... Foarte frumos . Felicitari pentru cum intretii masina. Salutari de la Craiova . |
Am vazut masina live. Arata demential ,singurul lucru care nu ma incanta (desi e bun) husa de pe capota..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning