![]() |
Re: Slobozia diverse
Offf moldovenii astia :lol: restu merg in liniste "pe burta" benzina scumpa alea alea
|
LOW LOW
|
bA ,ne vedem maine seara toti la kaufland? vorbiti si voi intre voi si ziceti daca facem ceva frumos:)
|
eu ies ... tot asa pe la 21
|
Quote:
|
Quote:
|
Cativa la o barfa mica.
Diseara vom fi mai multi ca se anunta vreme mai buna. |
tot la ora 21 00?
|
HJai la kaufland:))
|
1 Attachment(s)
azi ne-am intalnit iar la un pahar de vorba ... si am facut si niste teste ...
pacat ca erau doar 4 grade, de aderenta nici nu mai zic ... |
Dar de ce fluctuaţiile acelea masive de HP?
|
estimarile de putere sunt facute dupa accelerometru ... si cum soseaua era vai mama ei ... d'aia a iesit asa (oricum majoritatea testelor au fost fail fix din cauza asta)
iar caderile alea mai mari sunt la schimbarea treptei de viteza oricum 6.5 suta in conditiile astea de aderenta e fitza (se vede ca am facut "doar" 3 sec pana la 50 =))) ... oricum o sa refac testarile cand se incalzeste afara si intr-un loc cu sosea mult mai buna |
La ce bun estimări de putere prin accelerometru, de ce nu o duci şi o pui pe dyno şi rezolvi totul exact? Prin dyno elimini extrem de multe variabile...
|
1 Attachment(s)
si dyno este tot o estimare :D ... la un dyno sunt mult mai multe variabile ... in principal temperaturile ...
daca vrei ceva concret dai jos motorul si-l masori ... uite si graficul lui titi cu al lui 1.9 fumegator |
Īmi pare mie sau e diesel?:lol: Iar dacă temperatura, umiditatea şi planetele s-ar alinia, atunci care ar fi timpii tai ideali?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning