![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Asta cam asa e....daca trece in 2 zile nu vad cum sa pui suflet.
|
din punctul meu de vedere, eu cred ca trebuie sa ai o relatie de minim un an, ca sa poti afirma ca ai pus suflet...
|
eu am patzit faza ca la o relatzie de mai lunga durata ... sa nu sufar chiar asa mult ca dupa una de destul de putzina durata ...
conteaza si profunzimea ... sau anh` ... nush` cum sa zic ... |
depinde de relatie... daca e serioasa sau nu... eu ma refeream la alea pe bune... nu rel d-alea la trecerea timpului...
|
pai ,... n-o fost din aia de trecere a timpului ... chiar o fost serioasa .. desi nu a ajuns anu ... :)
|
Oricum chiar daca stai cu o persoana mult timp nu trebuie sa fie neaparat iubire,poate sa fie si obisnuinta...si sa iti fie greu sa te desparti de persoana respectiva pentru ca se poarta prea frumos cu u si simti k merita sa stai in continuare cu ea si poate sa fie si din teama sa incepi o alta relatie
|
destul de bine punctat printeso ... ;)
dar vin cu o intrebare: dc sa se prelungeasca amagirea ??? si asta nu inteleg: cum adik sa iti fie teama sa incepi alta relatie ??? |
Amagirea nush dc tre sa se prelungeasca...consider k dak nu simti nik pt o persoana nu are rost sa stai cu ea...
Daca ai suferit prea mult intr-o relatie sau o persoana te-a facut sa suferi fff mult, din punctul meu de vedere e normal sa iti fie teama sa iti cauti pe altcineva sau sa mai tii la cineva (sa nu zic sa iubesti)... exista in sufletul tau o nesiguranta si gandul k vei pati acelasi lucru:sad: Parerea mea:-P |
Pun suflet in sensu` k ma atasez de ea si chestii de astea dar nu sa iubesc , am iubit si yo la 17 ani (am iubit pe bune ,sa nu aud k eram prea mic pt k o sa fac crize) si m-am ars grav de tot si deabea acu am reusit sa iubesc din nou dar daca ma ard si acuma nu cred k voi mai putea iubi !
Quote:
Quote:
Pot uita pt ca in astea 2 zile stau si ma gandesc ca nu merita sa stau cu ea pt ca mi-a facut inima praf (dau un simplu ex)si trec mai departe ,pur si simplu nu-mi permit sa ma distrug sau sa ma inchid in mine pt o perioada de timp din cauza unei femei , pur si simplu sunt realist , nu se mai poate si gata , ne vedem fiecare de vietzile noastre in continuare ! |
Quote:
|
Da nu zice nimeni sa nu iei taurul de coarne...dar nu poti sa incepi imediat o alta relatzie...acum depinde de fiecare...in plus eu am zis "parerea mea":lol:
|
Hmmmm
Interesant subiect.......parerea mea este ca nu ai sa uiti niciodata acea persoana.......am trecut prin asta si stiu ce inseamna - probabil toata viata mi-o voi aminti.....dupa o perioada lunga de la despartire iti mai aduci aminte doar de clipele frumoase petrecute langa ea,de ce simteai cand o vedeai si multe altele. Pe de alta parte cred ca viata merge inainte si chiar daca nu iti ies la fel de bine primele relatii trebuie sa mergi mai departe. bafta la toti si nu reinnodati ata - se va rupe sigur din nou!!! |
Ai dreptate , nu e bine sa reinnozi atza pt ca oricum se va rupe si niciodata nu mai merge a 2-a oara pt ca in primul rand dispare o mare parte din incredere fatza de ea/el si de acilea se duce totul draq ! respect !
|
Nu e adevarat...nu intotdeauna e asha...dimpotriva poate a-2 oara relatzia merge mai bine..e adevarat dispare increderea dar se poate recupera...si apropo "never say never" :lol:
|
Quote:
BTW: iar sunt SOLO :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning