![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
e foarte bine.
StoicaR, da se poate simbata, insa pe caldurile astea NU. Noi ne desfasuram activitatea din pasiune, din placere, ori demontarea unui bord pe canicula deja este masochism :) Poate se mai potoleste dogoarea 0723 264 207 |
revin si cu o poza de la rekord....am gasit o poza pe nethttps://img503.imageshack.us/img503/2...drekordlk7.jpg
|
eu nu vad poza... poti sa o mai urci o data pe forum?
|
gata, acum am vazut poza. Daca vrei asa ceva, se poate face (ma refer la iluminare) cu aproz 100 lei maxim.
Daca vrei si desenele pe cadrane, aia dureaza si costa. Vorbim daca ne intilnim 0723 264 207 0723 823 679 |
nu vreau desenele.......problema e ca am uitat ca a ramas pe week-end si i-am dat rekordu' lu' al meu sa plece din oras cu ea si am ramas cu omega.....se poate si in timpul saptamanii??? sau maine pe seara??? ca se intoarce duminik dupa 17.
|
Ma intereseaza si pe mine un bord ptr un cielo.id de mess loricri2001
|
Ma intereseaza si pe mine un bord ptr un cielo.id de mess loricri2001
|
arata-mi si mie ceva pt vento,daca ai facut?
|
0745994820 ....va sun de 5 zile si nu raspundeti la tel......da un bip si sun eu
|
pt cielo face intre 180 si 280 lei, in functie de preferinte
pt Vento nu am poze, dar am facut citeva Golf 3... nu sare de 150 lei pretul @GTA, pe mine m-ai sunat zilele astea, probabil, dar nu am putut raspunde deoarece am lasat tel intentionat acasa - mi-am luat liber. Te sun eu imediat ce imi termin treburile |
pentru logan integral rosu,si butone si tot.......un pret ...si dc ai niste cadrane cromate.....astept pm ....
|
e posibil sa ajungeti in constanta sau oriunde pe litoral luna asta? cu un bord de astra f(numai ceasurile) o sa va deranjez.multumesc
|
2 Attachment(s)
si mie mi-a facut dsign bordul.LOGAN 99 P S S
|
Quote:
|
salut! ma intereseaza daca poti sa schimbi lumina in bord si in butoane pt un renault 19 din 93??
astep raspuns si o modalitate de contact. o zi buna si spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning