Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

costyvw 08-07-12 14:57

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

va salut, m-ar interesa sticla pentru faruri passat b5.5 , an- 2002, berlina. daca se pot face si la ce pret. multumesc.

coco_stancu 10-07-12 11:20

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Pt farurile unui urs din 90 an nevoie sa schimb sticla originala cu una clara crezi ca ma poti ajuta, ai mai facut la ursi, imi poti arata si o poza te rog? Multumesc anticipat.

bogdant12 13-07-12 19:37

Ma intereseaza si pe mine pentru un Audi B4 set proiectoare ceata, la ce pret sunt si in cit timp ajung in Suceava. Pret cu tot cu transport. Multumesc!

hadpeter 14-07-12 16:44

55 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by costyvw (Post 5095071)
va salut, m-ar interesa sticla pentru faruri passat b5.5 , an- 2002, berlina. daca se pot face si la ce pret. multumesc.

Salut,
geamuri pentru acest model numai execut ci doar reconditionez.

Originally Posted by coco_stancu (Post 5097367)
Pt farurile unui urs din 90 an nevoie sa schimb sticla originala cu una clara crezi ca ma poti ajuta, ai mai facut la ursi, imi poti arata si o poza te rog? Multumesc anticipat.

Salut,
binenteles ca va pot ajuta dar din pacate nu am sa va arat poze fiindca sunt foarte multe, daca rasfoiti un pic topicul le veti gasi. Pret informativ 60lei 2 buc + 15 lei transportul sau 110lei 4 buc cu transport inclus (Posta romana)

Originally Posted by bogdant12 (Post 5101613)
Ma intereseaza si pe mine pentru un Audi B4 set proiectoare ceata, la ce pret sunt si in cit timp ajung in Suceava. Pret cu tot cu transport. Multumesc!

Salut,
100 lei set geamuri proiectoare Audi b4 cu transport prin posta romana inclusa.

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- geam proiector Passat
- geam far Nissan Terano II
- set geamuri stop Mercedes G-Classe
- set semnale Mercedes G-Classe
- stop auxiliar renaul Master
- reconditionat stop Hyundai in bara
- geam proiector Laguna
- executat geam girofar camion
- curatat interior set faruri E-Classe
- curatat + polish + alicare strat U.V. nou far E-Classe
- reconditionat stop remorca trailer
- reconditionat stop Astra G
- curatat far Passat 3B
- executat set geam proiectoare passat 35I
- executat set stopuri utilitara de cariera
- executat geam proiector Man
- executat suport ulei filtru pentru utlilitara forestiera
- polish + strat U.V. nou set faruri E-Classe
- executat carcasa Scoala auto + montat bara
- executat geam proiector Golf 3

Stima
Hadobas Peter
074203263
plexiart.ro

sony_cristi 30-07-12 16:11

3 Attachment(s)
salut un pret pentru:

Peugeot 307sw
Sticla clara faruri
Sticla semnalizare (onglinzi)
Sticla de la lampile tuning (alea rotunde)

ionutzdilek 01-08-12 20:07

1 Attachment(s)
salut... ai putea executa si alte fete la geamurile de la faruri ? daca da spune-mi te rog si cat m-ar costa...

BlueAngel 02-08-12 12:06

Salut geamuri clare pentru supernova daca mai ai pe stoc si pret cu drum inclus te rog.

hadpeter 04-08-12 14:46

73 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 5120752)
salut un pret pentru:

Peugeot 307sw
Sticla clara faruri
Sticla semnalizare (onglinzi)
Sticla de la lampile tuning (alea rotunde)

Salut,
este o lucrare foarte dificila din cauza ca geamuriile de far nu se pot demonta fara a nu strica una din parti (geam sau carcasa de far).
Per general nu marita reconditionare.

Quote:

Originally Posted by ionutzdilek (Post 5123557)
salut... ai putea executa si alte fete la geamurile de la faruri ? daca da spune-mi te rog si cat m-ar costa...

Salut,
am discutat in prealabil si ramane sa vedem la ce va decideti.

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 5124361)
Salut geamuri clare pentru supernova daca mai ai pe stoc si pret cu drum inclus te rog.

Salut,
150 + 15 transpot posta, pe stoc numai am mai nimic.

Aveti Pm cu totii !

Intre timp :
- Primit poza de la lucrarea pe Smart
- geam stop Golf5
- reconditionat stop Volvo S60
- executat set casete Scoala & Examen auto
- executat set geamuri de proiectoare Audi B4
- reconditionat geam far Bmw
- reconditionat si executa geamuri pentru stop si pozitii caravana
- executat geam Golf3
- reconditionat stop Wv Caddy
- serviciu complect (Curatat interior si polish exterior + protectie U.V. noua) set faruri Wv Polo
- executat geamuri clare Golf 3
- executat geam proiector E-Classe
- curatat interior set faruri E-Classe
- reconditionat stop Audi A6 + polish
- polish paravant moto
- serviciu complect (curatat interior si polish exterior + protectie u.v. noua) far Golf5
- reconditionat stop E-Classe
- executat geam proiector Suzuki
- reconditionat stop Opel Agila
- reconditionat stop Lancia (reconditionare foarte dificila)
- executat set geamuri Golf3

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

decrizze 05-08-12 13:51

Salut,
Daca iti trimit doua geamuri de R9 sticla striata exista sansa sa le oti face clare pe cele originale si daca da un pret te rog!!!Sau cat m-ar costa cele din plexi
Stima

sony_cristi 06-08-12 15:02

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5126662)
Salut,
este o lucrare foarte dificila din cauza ca geamuriile de far nu se pot demonta fara a nu strica una din parti (geam sau carcasa de far).
Per general nu marita reconditionare.

Daca le demontez eu si iti trimit doar sticla cat ma ajunge ? la oglinzi se poate ? la fel o sa trimit numai sticla..

adyxz 08-08-12 20:55

3 Attachment(s)
buna seara eu v am sunat scz ca a fost asa de tarziu, ma pputeti ajuta cu asa cv doresc schimbarea plasticului, adica sa mi realizati unul sa pot sa l schimb pe acesta fisurat, cu stima sunt din Oradea, masina Logan, imagine stop tuning stanga, astept raspuns, o sa dau un add si pe messenger

B-243-FLO 10-08-12 13:22

la ce pret sau daca imi poti face sticla clara pt 2 faruri de ford focus 1 ??

HUMMER H1 10-08-12 23:17

pentru o dacie cn4 (zambetul lu ilici) se poate face stcla de la far clara dar care sa cuprinda si semnalizarea care e demontabila de far ( as vrea sa fie dintro bucata toata sticla la farsi semnal) sau separat si la ce pret ?

hadpeter 11-08-12 17:15

Quote:

Originally Posted by decrizze (Post 5127537)
Salut,
Daca iti trimit doua geamuri de R9 sticla striata exista sansa sa le oti face clare pe cele originale si daca da un pret te rog!!!Sau cat m-ar costa cele din plexi
Stima

Salut,
mai mult ca sigur va pot ajuta cu geamuriile clare din plexiglass.
Niste poze cu geamuriile da far si masina sa ma pot exprima si asupra pretului.

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 5128684)
Daca le demontez eu si iti trimit doar sticla cat ma ajunge ? la oglinzi se poate ? la fel o sa trimit numai sticla..

Daca va ocupati dvs de demontaj mai mult de 250 lei nu cred ca coste prelucratul celor 2 geamuri de far in schimb tot o sa am nevoie de ambele faruri complecte.

Quote:

Originally Posted by adyxz (Post 5131134)
buna seara eu v am sunat scz ca a fost asa de tarziu, ma pputeti ajuta cu asa cv doresc schimbarea plasticului, adica sa mi realizati unul sa pot sa l schimb pe acesta fisurat, cu stima sunt din Oradea, masina Logan, imagine stop tuning stanga, astept raspuns, o sa dau un add si pe messenger

Sanatate,
cred ca cu dvs am discutat telefonic si am lamurit problema. Stima.

Quote:

Originally Posted by B-243-FLO (Post 5132954)
la ce pret sau daca imi poti face sticla clara pt 2 faruri de ford focus 1 ??

Salut,
Nu merita reconditionare fiindca sunt foarte ieftine faruriile de noi nici numai vorbesc de second.

Quote:

Originally Posted by HUMMER H1 (Post 5133536)
pentru o dacie cn4 (zambetul lu ilici) se poate face stcla de la far clara dar care sa cuprinda si semnalizarea care e demontabila de far ( as vrea sa fie dintro bucata toata sticla la farsi semnal) sau separat si la ce pret ?

Din pacate numai am matrite pentru faruri la acest model iar de semnale nu ma ocup.

Aveti Pm cu totii !

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

schumi_86 13-08-12 17:41

Am ridicat astazi coletul de la posta, arata ft.bine geamurile.
Am sa pun si o poza in caz ca mai este careva interesat de acest model (far cu lupa BMW E34).

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning