![]() |
Re: Golf MK3 Steel Blue
Iti urmaresc de ceva timp evolutia masinii, dar felul in care arata sambata te lasa fara cuvinte. Bravo si tot respectul.
|
de ce pe fata asa tucked si pe spate asa poke mare? In rest e superba. Felicitari!
|
Quote:
|
vazuta live ieri :) ...masina e foarte frumoasa .
|
Quote:
..si multumesc baietilor de la RollHard.net pt filmulet http://rollhard.net/zaks-mk3/ |
super mega extra like! :X
|
mai ai reglaj la suspensie sa o mai cobori ?
|
Quote:
|
a iesit bestial filmul !
|
Am plecat si yo o saptamana din Bucuresti si uite ce gasesc cand ma intorc... mega buncaciune de filmulet, serios e in stilul alora de te lasa cu gura cascata de la Worthersee ! Merita asa ceva masina, ca o pune in valoare, salut !
|
ti-am m-ai spus odata ... Asta e rezultatul muncii depuse si a eforturilor ! acum dovada ai cu ce te mandrii ! bravo omule ai facut o treaba grozava...
|
Quote:
Felicitari pentru masina , este sincer de invidiat ! Munca multa , stres , nervi , sange , lacrimi ... Dar uite ca la sfarsit iti creste inima. Golf owners have anger management problems ! :lol: |
O masina foarte misto si facuta cu bun gust, nu spoilere, aripi de avion si uscatoare de rufe :))
|
Foarte bine arata. Sambata seara a pomenit Pici de tine cand a fost la Sibiu.;) Sa ai grija de grila :lol::lol:
|
:shock: Asa am ramas:))
Bestialaa masinaa , e de invidiat sa ai mare mare grija de ea , ai avut grija de ea pana acum si ar fi pacat sa ii se intample ceva rau. Daca as avea o masina ca a ta as fi un om foarte fericit :d P.s : Zak , imi poti spune numele melodiei din clip ? Sau cine a facut clipul.. multumesc. bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning