![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Eu chiar vreau sa aud si parerea celorlalti asa ca va rog sa postati aici:
CARE MASINI CREDETI CA MERITA SA APARA LA 4TUNING 2010 SI DE CE? |
Quote:
E posibil sa ziceti de masina lui Kostas , ca anul trecut a fost ( a fost nu ? ) in stand la mastertuner si ca poate sa intre la fel de bine si la voi.Dar nu e asa , mt se ocupa exclusiv cu modificarea motoarelor ,si e aproape normal sa fie acolo. Quote:
Eu asa vad toata treaba.Sunt constient ca pe langa masinile modificate or sa intre si masini mai putin modificate, dar macar nu or sa zica lumea de voi "uite si pe taranii astia , au venit cu masinile stock la tuning show sa fie smecheri la ei in sat" :-) |
Quote:
cateodata esti prea gica contra |
Lumea care vine la un salon de tuning, vrea sa vada ceva nou, inedit, ceva sa ii atraga privirea.
Printre cei care au mai putin habar si care daca vad un spoiler si un eleron se incanta, mai sunt si oameni care au cunostine. De aceea atat eu cat si shantzu subliniem pe chestia asta. Skma o sa ocolesc intrebarea ta ptr ca am vorbit in general(am specificat clar in post) si nu vreau sa creez o discutie lunga si plictisitoare. Liderii de club sunt cei in masura sa aleaga, noi doar ne dam cu parerea, o sugestie, o reclamatie :-):-P |
Tzin sa mentionez ca expozitia inseamna sa duci masina de vineri dupa amiaza acolo si sa o lustruiesti si sa ai grija de ea sa arate cat mai bine.
Masina va ramane in stand pana duminica seara cand toata lumea va putea parasi standul. In rest, in cele 3 zile trebuie sa veniti si sa stati pe zona, sa deschideti masinile in functie de ce aveti de aratat. Motor, interior, sunet sau exterior. In spatele masinilor vom pune o masa eventual de plastic si scaune unde vom sta ca bagabontii sa mancam si sa bem (suc, bere si alte prostii). Astept inca sugestii in legatura cu masinile expuse. Inca o masina care este aproape gata si care din cate am vazut arata foarte bine ar fi ursul lui Comisaru' demn de expo. Stiu ca imi veti sarii cu totii in cap spunand... hai ba las-o draq... deja sunt 3 ursi... e expozitie de ursi sau de masini... Parerea mea este ca atat cat o masina arata bine si e demna de expo, poate fi acolo indiferent ca sunt 3 sau 5 masini de acelasi model. Unul arata bine si exterior si interior si mai are si o dihanie de motor turbo (MOM M3) Unul arata bine din toate punctele de vedere (Ursul lui Adi Viteza) Unul ... cel al lui Comisaru' are vopsea perlata... cameleon... nu stiu inca nici eu exact ce este acolo. Apoi Vectra lui Iuli care daca este gata o sa arate intr-un mare fel, pusa pe burta, foliata toata, shaved, jante foarte late si muzica de balamuc. Ford-ul lui Sufletel cu estetica foarte frumos lucrata si muzica de calitate. Deja sunt 5 masini. Mai ramane sa alegem una din cele 3 ramase in joc: PUG-ul lui Kostas (care nu stiu inca daca poate veni sau daca nu cumva e luat deja de MT); Audi TT al lui ADR care din cate mi-a zis are si o prelungire fatza spate care da foarte bine, jantele de Maseratti si tapiteria din Mocasin; Kadett-ul lui Droopy cu modificari interior, exterior, motor nu mai zic, suspensie, jante (dar si multe actzipilde ca... cine ii da un "actzipild" lui Droopy devine prietenul sau pe viatza) :peace:; Si ar mai fi Golf-ul lui BLS, transferat de curand de la Inferno Motorsport la RED ZONE Motorsport cu modificarile pe care le stiu cu totii mai ales din "analele" 4Tuning. Deliberatzi! |
vreau sa stiu daca ma propunetzi ca sa stiu daca incep sa umblu la el... pt ca timpul trece.... si se duce!!
|
kostas cred ca va avea masina la standul pentru firma care la modificat. cam asa sa se face din cate stiu eu.
|
Nu ar trebui sa fie cearta pe ce masini intra la expo.Din cate stiu,e prima oara cand Ploiestiul este reprezentant de un club propriu si ar trebuii sa ne asiguram toti ca iese bine in loc sa ne certem complet aiurea.
|
Din punctul meu de vedere, important este sa fie expuse masini care isi merita un loc la expozitie. Nu conteaza ca este masina mea, sau a lui Kostas sau a altui membru, atata timp cat masina respectiva are ceva de aratat, iar Ploiestiul se poate mandri cu ea. Eu personal sunt dispus sa renunt daca alte masini au mai multe de aratat. Asta este si scopul.....sa avem masini frumoase, puternice, cu muzica de calitate.
Nu ma pot lauda ca masina mea e tunata din cap pana in picioare. Nici stock nu e. Are unele modificari mai discrete, sa-i spun asa: - pe partea de exterior: buza spoiler fata, jante 18 Maserati, distantiere roti, etrieri vopsiti, eleron spate, si pana in martie si discuri de frana ventilate si perforate - pe parte de interior, nu ma pot luda cu multe, doar tapiseria e ceva mai speciala(Mocasin) iar muzica este stock(Bose cu 7 difuzore) - pe partea de performanta, modificarile sunt finute si majoritatea discrete: admisie de aer K&N, evacuare sport, soft, furtune siliconice,bujii sport, supape sport metalice, prize intercoolere marite, bucsi Powerflex, discuri frana sport PS. Si daca as fi avut ditamai GT40-ul, tot nu s-ar fi vazut, pentru ca este in spatele motorului turbina :D |
dupa lungi discutzii,in seara asta s-a facut o lista....care se poate modifica sau nu!
e30 bobi mom ford focus-sufletzel vectra-iulica audi tt-adi golf 3-balosu.... daca spatziul ne permite se vor adauga si altele,sau daca nu permite se vor scoate de pe lista. acum sariti-ne in cap!;) ideea in sine era sa fie o gama diferita de masini cu mai mult sau mai putzine modificari,dar care sa ne reprezinte mai la toate capitolele:drag,sunet,tuning,exterior,interior. asteptam in continuare opiniile voastre. |
poate reusesc sa pun iar turbinica pe noul oltcit,cu interiorul vechi de pe cea albastra :D
|
deeee!la ploiesti mai e un opel care rupe curu` la tot ce misca pe la 200 cp!si nu ca m-as da mare...dar ala cred ca e tuning,de munca bagata in ea nu mai zic!
ca de tuning cu abtzipilde,filtre de aer si tobe de vitan sunt satul :)) aratati-mi pe vreunul care a gandit el cu capsorul lui ceva la masina lui si a reusit ceva performante...:P asta asa ca nu mai postasem eu demult p-aci....:D |
Quote:
peugeotul lu` kostas pt ca e multa munca bagata in transformarea unui motor stock sa nu se supere iuli pe mine dar vectra lui nu e de show...mai mult merge ascona c a lu` cata.... iar de golfuri 3 cu suspensie sport si faruri dectane....sa ma scuza-ti dar le iei de-a gata asa din germania...ca altfel nu ar avea clienti la ele...sunt deja banale droopy iar sa nu se supere dar nu are ce cauta acolo...:D decat din pct meu de vedere daca da jos toate tiganiile de pe ea si o lasa doar pt motor...dar si ala e banal pt ca putini stiu ce e un 20seh si ce poate el sa faca.... TT-uri "e pe toate drumurile" ca "e multe" mai rpd pun goful lu` toderica ca e cmult mai frumos sau ala cu GOR pt ca o sa se mai schimbe cate ceva pe la el.... a lu` comisaru e stock....doar nu e bmw-days..... deci ce sa zic e mai interesanta a lu` Fane...:D mai ales cu noul motor pacat ca nu mai are panciu pisica ca era o masina f frumoasa din toate punctele de vedere....si avea si o gramada de modificari.... de golful 3 a lu` GRS nu ziceti nimic???e mult mai frumos decat a lu` balosu.... pot continua la nesfarsit.... si nu am zis nimic de ascona turbo! :lol::lol::lol::lol: |
scuze ca ma bag si eu,chiar nu vreau sa fac polemica,dar 70% din ce spune ascona78 e foarte bine punctat si la obiect
dar akum stiti cum,deciziile se iau in interiorul clubului(ar trebui toti membri sa fie consultati la o astfel de treaba si sper ca asa e la voi in club);si mai e posibilitatea ca persoanele cu masini mai competente sa nu fie ei de acord si sa lase locul altora din vari motive(poate nu cred ca masinile sunt inca pregatite ptr eveniment,timp,etc) oricum eu sunt fericit ca ploiestiul are akum un club care sa ne reprezinte,deoarece la noi in zona cred ca fenomenul a prins si s-a dezvoltat foarte mult(masini,pasionati,ateliere,etc),si imi aduc aminte ca si eu am fost unul din acei oameni care am militat ptr ca ploiestiul sa aiba un club al lui(ma refer la faptul ca am sustinut ideea) si o partea din cei care sunt akum in club era foarte sceptici la o asemenea idee,dar vad ca s-au dat pe brazda akum e doar o parere obiectiva a mea,si sper sa nu se simta nimeni lezat de ceea ce am spus |
imi cer scuze ca mi-am permis sa postez aici tinand cont ca nu mai fac parte din acest club...:)
este doar parerea mea,nu vreau sa spun ca sunt in masura sa apreciez masinile altora dar cred ca am cat de cat idee de ce inseamna o masina modificata....:P |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning