![]() |
Re: E30 - taxiul meu
eu tot n-am inteles ce motor ii pui ... ? :D
|
inca ma sfatuiesc cu dani sa vedem ce sa punem sa iasa treaba...
astept poate apare un ieM.........:)) |
Jakal, cand te hotarasti sa te apuci de treaba, da-ne si noua un semn. Poate facem un material, sa urmarim evolutia lucrarilor. Si sa punem rezultatul final pe un circuit sa vedem ce poate.
|
momentan nu prea e buget,vin sarbatorile asa ca mai amanam....poate la primavara in drumurile mele prin germania sper sa gasesc vreun urs cu o motorizare mai mare sa mai ramana si ceva de piese.....am o promisiune din anglia de un e36 M3 lovit in spate la vreo 400 lire ....acum sa vedem cum o aducem in tara.....
|
Asa fratica..pas cu pas...incet si cu talent..Nu te grabeste nimeni..iarna `i lunga..ai timp..:tetter:
|
Quote:
|
evacuarea e gata...se aude bine...nu am filmare....e cam la fel ca vechiul sound LAF cand avea 25oo pe ea......
|
Quote:
|
frate bugetul nu permite acum.........:(.....
azi am alergat taxiu tot orasul ...nu am mai tinut cont ca e ziua ....garda.....se aude demential........ am mers numai de-a latu cu ea......m-a sunat boby MOM..."boss...ai luat-o razna...ce draq merge stramb asa masina aia...?"...:)):)).. |
Quote:
|
Quote:
|
asa...inainte de hibernare;)
https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti...0-meeting.html |
Super tare masinuta ta, se vede ca s-a pus suflet si pasiune. Intorc capul mereu sa o admir cand o vad prin oras!:lemon::-P
|
Tzigane,te-am vazut azi,mergeai pe blvd paralel cu autobuzu(30 parca)noroc ca aveai farurile aprinse ca nu te deosebeai de autobuz,esti cumva mai nou pe filaj si tzi autobuzu drept cover?
:D |
Quote:
pfff ce bafta am avut ca era plin cu calatori.....cred ca ma facea....:D erai cu masina aia de Veolia care imi dadea flashu-ri???....:lol: zdreanta.......:) azi am termiat cu evacuarea....am pus finala pe pozitie ca statea stramba...si am schimbat si un suport la motor care se rupsese...prea multa putere domne....:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning