![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
andule da saibe am folosit .. cat despre cel mai tare cielo sa nu exageram :lol: si cat despre stabilitate voi vedea ce si cum este :) dar nu prea se poate sa impaci si capra si varza.... dar eu cred ca o sa iasa ce trebe .. ce mi`am propus :D
|
Quote:
|
O sa fie cracanata tare,niste poze din spate cand le montezi sa ne minunam si noi:lol:
|
Saibe unde?Explica te rog sa inteleaga si prostii :))
|
Quote:
|
ehe...e o mare prostie asta cu saibele. tre puse bine ca daca e una putin mai groasa sau nu se lipeste perfect o sa iti danseze de cur. iti zic din proprie experienta...:lol::lol:
|
toate sunt identice la fel si sunt lipite perfect :)
|
detalii despre grosime, nr de saibe. poate tenteaza si pe altii,
|
sunt de 0,4 sau 0,5mm asa ceva stiu si am pus 3 pe surub ... in total 12
|
O poza face cat 1000 de cuvinte8)
|
Quote:
O sa-ti fuga curu mai ceva ca la BMW. Dar pana nu incerci , nu te convingi ..asta e si teorema mea. Am incercat si cu 3 si cu 1 , acelasi sentiment. Nu are nici o treaba sa iei la microscop saibele , e vb de punte si brate . Succesuri , in casa arata bine ...pe masina o sa dea bine , dar ai grija de viata ta in primul rand. :D |
Quote:
chestia cu saibele am facut-o si eu, si in afara de aspect restu era pe minus. la saibe nu ai cum sa le strangi la fel, decat daca le strangi cu dinamometrica, si in plus se deformeaza... |
Primul cielo de drift din lume :))
Eu nu cred ca o sa fuga asa rau de cur,in fond si ERD-u avea si nu am vazut sa se planga. |
Quote:
de ce nu crezi ca o sa fuga? repet, trebuie stranse la aceeasi tensiune suruburile, saibele trebuie facute dintr-un material care nu se deformeaza si trebuie verificata pe stand daca e dreapta ( aparatul de facut unghiu ) |
eu sunt 90% sigur ca o sa danseze de cur. la fel am incercat si eu. flansa e sfanta....erd a folosit saibe de cupru...stanse cu dinamometrica si probata pe standul de unghi fuga. am vb eu cu el. asa ca totul se rezolva cu o vizita la standul de unghi fuga. acolo tre sa te joci cu saibele incat unghiul sa fie identic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning