![]() |
Re: .:Semnaturile voastre facute de noi !!:.
Quote:
si zici ca ai facut`o din mai multe poze ...si din 50 de poze ..fara efecte iesea mult mai mica ! salutari ...sa traiesti puternic ! |
Quote:
DJ-ule are dreptate (fara faza cu disperatu ;) ) pana mea 128 de frame-uri ???:shock::shock: io sincer ma intreb cat ti-a luat sa faci semnatura aia. sincer e deplasata dimensiunea ei. |
DJ-ul , salut..
legat de semnatura mea, ai putea sa scoti imaginile cu farul, cea cu scrisu peugeot si cea dintr-o parte asa....si sa lasi doar emblema Peugeot, imaginea cu blitzuri, si scrisu speedfight2, asa ar fi mai bine am incercat eu ceva, dar parca e prea rapida trecerea... e prima oara cand modific un .gif , (vezi semnatura cre o am pusa acum) |
mda...ms ptr intelegere...nu cred ca mai are rost sa mai scot din frameuri ptr ca o sa iasa la fel ca aia care ai modificato ;)
|
Quote:
|
hai noroc si merci.
acum vad ca si tu esti tot din Giurgiu :D bafta |
ms DJ-ul pt ajutor.mai sunt si oameni de treaba pe aici :D
|
3 Attachment(s)
Care se baga sa imi faca si mie o semnatura plsss???? as vrea ceva cu pozele de mai jos si plsss intrun caltz pe undeva sa scrieti numele SatanaVeX si in celalat coltz Cluj Street Racing. ms celor care ma ajuta
|
2 Attachment(s)
sau tot asa numa cu pozele asta ...care nu are ce face sa incerce sa imi faca si mie o semnatura cu pozele de mai sus sau cu astea ce le pun acuma.deci nu imi trebuie rapid da as vrea sa vad cum iese si cu pozele ce leam pus prima data si cu astea.ms celor ce ma ajuta si daca vreo daca va pot ajuta cu ceva sunt aici sau la ID:SatanaVeX
|
4 Attachment(s)
se poate ceva si pt. mine ? :) ... nu va grabitzi, sa iasa bine :D
daca vretzi se poate decupa sa ramana doar masina.. nu stiu, nu ma pricep. faceti cum credeti ca e mai bine ... si cu nick`ul meu de aici: RAZVAN_STILL daca nu's bune pozele va dau altele :) mai pune'ti de la voi daca e nevoie.. hai sa vad ce stiti :P ... Bafta |
deci stati sa ne intelegem...sigla aia 4tuning VT nu aveti dreptu sa o folositi decat daca sunteti membri Virtual Tuning,nu stiu cum a ajuns pe toate sectiunile cand eu am postat`o doar pe forumu Privat...damn`
|
Quote:
|
ma da cum ma fac membru de Virtual tuning ???? rsp plss cas curios.trebuie sa fac ceva special sau ce de modificat virtual am si eu cateva modificari.da in special zicetim ce trebuie sa fac si fiu membru Virtual tuning.si daca se tot mati observat imi faceti si mie o semnatura pls cu ce am pus poze si daca ziceti ca nu pot fi membru de VT atunci nu imi faceti cu poza aia da vreau sa intru in VT cine imi zice cum
|
in grupul "vt" se intra in urma castigarii unui battle impotriva unui membru vt.
battle consta in modificarea unei masini folosind un program de editare foto si jurizarea se face p forum intr-un poll. bafta ;) |
k si unde ma pot battle si cu cine ??in ori ce caz cu unu slabutz ca eu nu prea stiu sa folosct nush ce adobe.... eu nush sa tunex la extrem ci necesaru care mi so cerut pana acuma adica un spoiler si vopsit sau un vinyl chesti destea... deci unde si cu cine sa ma battle:D care se ofera da sa nu fie f bun
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning