![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
nu pot sa vin la 6 ca imi e ff rau :sad: va rog sa-mi pastrati si mie un sticker si sa-l dati lu hellman vizal sau zzz ca cu ei ma intalnesc mai des....si banii ii dau sapt viitoare, nu dau teapa :-)
|
da da ... give it to me :)
|
CINE MERGE LA CURSA LA TULCEA ? ? ? ?
|
ce cursa??? si cand???
da si u mai multe detalii sau macar un link |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/92424-12-octombrie-2008-cursa-accelerare-delta-speedline-challenge-tulcea.html vezi ca e facut topic special ... cum intrii pe constanta il vezi .. e mare facut de ery |
l-am gasit mai devreme
eu m-am preinscris...sper totusi sa nu plec singur la drum |
pai nu pleci singur la drum ... lasa un p.m. cu idul si nrul tau de tel sa vbim ... pana acum mai suntem si eu , zla , vpj ... si in seara asta am aflat ca s-ar putea sa se inscrie si pwr-ul .. baiatul cu loganul gri diesel :)
|
vpj nu stiu ce masina are dar u si cu hellman intrati la A
naibii speram sa stau si eu linistit dar daca pic cu unu din voi sigur zbor din prima :))) |
lasa k vedem cum facem sa nu ne dam noi din prima ... sa ajungem cat mai sus
|
VPJ are o laguna :)) imposibil sa nu il stii...s`a dat cu multe masini tari gen...logan DCI,Seat Ibiza Sdi,Opel Corsa 1.3 cdti si tot asa =))))),glumesc :)) Are un renault laguna man sigur il stii,iar proprietarul este unul mai micut asa care respira greu :))
|
m-as da la libere cu un DTI de 2.2 ...stii tu unde as gasi vrunu ? :D:D:D
|
Quote:
|
Numai folositi abrevieri gen messenger.;)
|
merci pt explicatii don smockey dar la scurt timp dupa ce am postat am aflat de pe alt thread din intamplare ca e vizal...da il stiu doar a fost si la reuniunea de 3 luni
|
pana acum 5 masini plecam la tulcea la cursa ... se mai baga cineva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning