![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Poftim:
|
Quote:
Cam asa ceva vroiam. |
4 Attachment(s)
salut baieti
am si eu o mare rugaminte la voi as vrea sa imi modificati umpic "Steluta" in sensu in care as vrea o vopsea aurie lucioasa(in genu masinii din poza atasata) si lasata blana:) nu stiu sigur daca puteti face asa ceva (sunt total paralel cu photoshopu) va multumesc anticipat si in schimb va pot oferi un desen manga sau freehand:) later edit: si ca o ultima rugaminte as vrea sa faceti doua variante daca puteti: 1.si cu bandourile si buza inferioara a barilor aurii la culoarea masinii 2. doar bandourile(fara buza) sa le lasati negre sau eventual o nuanta mai inchisa |
7 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1924712 Attachment 1924713 Attachment 1924714 Attachment 1924715 Attachment 1924716 Attachment 1924717 Attachment 1924718 |
3 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu modificarea urmatoarelor imagini?
Vreau sa vad cum ii sta cu bandourile de pe bari si usi in culoarea masinii ( nu negre :???:) |
2 Attachment(s)
...................................
|
Quote:
e prea nasoala:)) imi poti face o varianta cu culoarea originala dar o nuanta mai inchisa si f lucioasa??? ms anticipat |
1 Attachment(s)
o varianta mai inchisa...
|
@AG-20-MCA
Ms pt bandouri:-) |
1 Attachment(s)
Bandouri in culoarea masinii...
|
Perfect cu bandoul fata in culoarea masinii!
Cu grila neagra se poate? raman dator de cinste;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
mam convins:)) nu o vopsesc aurie acuma mai vin cu o rugaminte daca o puteti face beju care il am dar mai lucios si cu bandourile si barile inferioare la culoarea masinii |
2 Attachment(s)
Am facut si o varianta fara stema VW
|
6 Attachment(s)
Salut baieti,am si eu nevoie de o culoare la jante,culoarea la miez la bbs-uri un gold/mov/verde mai deschis/gri deschis si buza lasata simpla daca se poate,iar cele de opel sa fie la fel vopsite toata janta.multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning