![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
din piata mica am luat ceva asemanator tot pt desfacut de scaune....sunt cam de unica folosinta..5 lei bucata
|
Quote:
|
Quote:
Mersi frumos ! O sa ma duc maine ! |
Am fost azi acolo si din pacate nu mai au !
Au zis ca astea ( din cate am inteles se numesc M10 ) si cele M8 se vand cele mai repede ! Au cate 3-4 pe saptamana si imediat le dau ! O sa aduca iar saptamana asta dar nu stiu daca mai gasesc cand ajung eu din nou in oras ! :( Mersi frumos pentru indrumare , raman dator ! |
Quote:
|
am nevoie de o janta sau doua de tabla R15 5x100 , are cineva?:D
|
Stie cineva ceva de bmw-ul ala care a luat foc azi`noapte, peste strada de catedrala din ostroveni? Inca e acolo...
|
La multi ani la toti fratii mei PA SISTEM SE STIE si la surorile mele , tot pe sistem, SE STIE !!!!
La multi ani Mihaile si la multi ani Gavrile , live from Pitesti city !!!! :lol: |
LA MULTI ANI TUTUROR CE ASTAZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME!!!!!!!!!!!
JEAN JENUTZ JNR Mihaitza Boss MIHAITZA SLOW AKA JAMES MAY AKA CAPTAIN SLOW FRANKIE...CARE ACUM E SI EL MAJOR SI TUTUROR CELORLALTI :))) |
AM VORBIT CU FANE XXL , JEAN MONDIALU SI FRANKIE FARA SERIE DE BULETIN VIITOR V8 4.0 BENZINA, SA TRAITI HAIDETI DE LA PITESTI SA BEM FARA NUMAR NUMAR SI TOATE CELE....SCUZATI POSTURILE , ALCOOOLU ISI FACE SIMTITA PREZNENTA, IUHUHUUHUHUHU
AUZI CE ZISA LEXU FRATE CEVA DE 1.8T =)) |
https://youtu.be/okIWpWaM72I EU CU SALAM, FANE CU PARAZITIII HAHAHAHAH
|
https://www.youtube.com/watch?v=PRmIMyJaPO0 special pt MITZA MED, fara numar=)))
|
Quote:
CA ACUM NU TI MAI UREZ DE M3 EVO E36 ....DOAR LU JEAN II MAI ZIC DASTEA.... |
cred ca e mai mult decat alcool...
|
DROGURILE SCHIMBA TOT!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning