![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Votat ............... eu ma multumesc cu un cico de la dozator dar macar sa fie rece :D
|
Quote:
ce id ai |
Felicitari MANSON pentru permisul de conducere!!!
Inca un dement pe strazile Ploiestiului! :peace: |
Quote:
Bravo manshoane :D |
Bun asa, felicitari Manson ! Sa ai grija de el ;)
|
felicitari si sa-l tii cat mai mult .... sa nu faci ce-am facut io ... donu .. coca :)
P.S. un vot si de la mine ptr sit`u ... dar l-am dat din placere nu sa beau suta de euro ;)) hahalelelorrrr :) numai betivi prin 4tuning`ul asta ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Un vot si de la mine pt. SITu' , bravo tata, hai cu sucu ca nu beau bere :) Si sarmalutza a dovit ca stie dar dupa vreo cateva zile :) . uitasem sa zic , oricum ti-am zis ca te-am votat inainte cu 4 zile
Bravo mansoane :) Trage de el cu dintii cum trag si io :) Oricum modul meu de a conduce s-a imbunatatit ca mi-a scos blondu' impresiile din cap acu vreo 6-7 luni :) Diseara tre sa cinstesc si io baietii ca mi-am luat ceva la masina . Acu mai e BGS de luat , il tai daca nu ia :) |
multumesc mult baietii
|
donule pe forum vw se dezmembreaza un vento, parca e chiar vr. daca te intereseaza, poti cauta la vanzari piese..sau da un pm si iti arat eu unde.
|
am si eu nevoie va rog de nr de telef al lui kostas, sau cum sa dau de el. vreau sa vad ceva la masina lui zilele astea. multumesc.
astept pm..sau cumva... |
Unde pot imbraca un volan in PIELE , in Ploiesti , destul de repede ? o adresa , un numar de telefon , orice ... multumesc
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning