![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Salut,domnul zoca ti-am trimis in privat cerintele,daca se poate imi zici,pun o poza cu bara aia.
Daca ai nevoie de poze cu masina mea ma anunti :-) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ms!Imi place cum a iesit si cu garda ridicata!Va puteti juca in continuare!Orice idee e bine venita.MS!
|
2 Attachment(s)
buna :)
ma ajuta si pe mine cineva cu un bad boy ca cel din poza? multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
Poftim.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
as dorii si eu la prima poza sa imi faceti oglinzile negre...sa incercati daca reusiti sa puneti jentile din poza sau ceva asemanator ce puteti...si orice mai vreti voi e bine venit....iar la a doua poza...oglinzile negre..sa rezolvati treaba cu grila..sa nu se mai vada capacelu acela..si la fel ce doriti... multumesc mult
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1921746 |
1 Attachment(s)
Se baga cineva la o Dacie ? as vrea mai jos si folie
|
3 Attachment(s)
se baga cinve la un a4 b5?....vreau si eu cu bad boy look...mai jos...niste jante cu buza....folii....si plafonu capota si portbagaju intr`un albastru mai inchis....msss
|
2 Attachment(s)
D A C I A:twisted:
|
1 Attachment(s)
@b0gdy am incercat eu ceva pe una dintre poze,am pus niste jenti,bad boy-ul nu a iesit cine stie ce,ar fi mers si alt model,poate sa iti faci o idee asa.(am murdarit putin jentile sa fie mai real)
|
Quote:
Asta ar trebui sa fie pe primul loc, din punctul meu de vedere... |
ms de poza.....mortala.....daca nu ai ce face sau oricine...sa se joace cu pozele cum vor......vreau sa vad cum ar arata sin din punctul altora de vedere....poate altii au ideii mai bune...ms inca o data.....
|
4 Attachment(s)
Salut baieti,
Saptamana viitoare voi achizitiona un Mondeo din 2005 asemanator cu cel din imaginile atasate.(nu sunt sigur daca e berlina sau hatchback) Vin si eu cu o rugaminte la voi: As dori pleoape(in culoarea caroseriei),plafon negru,geamuri fumurii(spate+luneta),locurile din stopuri cu galben sa ramana iar restu sa fie gri(culoarea caroseriei). Imaginile nu sunt reale deoarece nu am apucat sa fac poze. (stiu ca regulile spun ca trebuie sa fie imagini originale cu masina dar nu am de unde, as face singur modificarile dar nu imi merge PC-ul cu Photoshop) Va multumesc anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning