![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
mmm frumos, imi place daca puteti sa-mi faceti si negru mat tot sa vad cum da ca ma bate gandul grav de tot. :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut ma ajutati si pe mine cu jantele ...... vreau doar interiorul negru pentru o varianta si interior negru cu buza rosie pentru alta varianta daca se poate.
Multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1905184 Attachment 1905185 |
Vis ...mersi mult!!
|
1 Attachment(s)
Faceti-mi si mie vopseaua negru mat va rog. Multumesc.
|
1 Attachment(s)
Sper ca e bine. :rolleyes2
|
8 Attachment(s)
Salutare vreau si eu un tuning pt un Daihatsu Charade.Sunt foarte curios nu am vazut niciodata.As vrea geamurile negre,semnalizari(fata),stopuri spate negre si niste jante de aliaj sa fie mai mari si mai scoase inafara aripii.Multumesc Frumos!Astept cat mai multe ideei.
|
4 Attachment(s)
As dori si eu culoarea la miez la bbs-uri un gold/roz/mov/visiniu/verde mai deschis/gri deschis si buza lasata simpla daca se poate,iar cele de opel sa fie la fel vopsite toata janta.multumesc
|
8 Attachment(s)
Daca se poate sa faceti la jante miezul negru si buza alb.
La masina astupat manere spate, bad boy , scos aerisire de pe ultimul stalp din spate, astupat deschiderea la portbagaj, cozoroc la luneta precum este in poza atasata. Daca aveti posibilitatea sa faceti masina alb mat , ar fi perfect. p.s. : Bad boyul sa nu fie cel simplu , gen pleoape, sa fie si capota prelungita cu sau fara semnalizari. Am uitat sa zic, pasajele de pe fata mutate pe spate. Mersi anticipat. |
3 Attachment(s)
Nu sunt toate , doar cateva din ele.
|
7 Attachment(s)
Am revenit cu cateva poze din alte unghiuri.Repet cam ce as vrea jantele schimbate si putin scoase inafara aripii toate geamurile negre si stopurile,semnalizari.Multumesc Frumos!Sper ca nu va deranjaza ca am postat de 2x.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1913814 Attachment 1913815 Attachment 1913816 |
Merci!Chiar a iesit pe placul meu:X
poate mai face altcine alta varianta chiar as fi incantat.Inca odata merci:) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning