![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
1 Attachment(s)
Quote:
ps...scz de dublu post ..nu mai aveam edit cand am gasit poza |
Quote:
|
Quote:
|
Ce stiti voi :rolleyes2
|
Azi dimineata m-am gandit sa-mi schimb placutele de frana am ridicat masina desfacut roata ajung la etrier nu imi intrau noile placute la inceput nu stiam de ce am pus inapoi pe cele vechi vin acsa intru pe tutoriale si vad ca trebuie presat o chestie de la etrier ma duc iar ridic masina etc... presez intra strang bine, frana tine srong acum plec (la mine in cartier sunt la un fost magazin geamuri tip oglinda)trec usor pe acolo si observ ca atunci cand plec de pe loc roata fata se duce in spate iar cand pun frana se duce in fata stie cineva ce ar putea fi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu te mai uita in oglinda ...e reflexia oglinzii ..ca o pespectiva a neatutui indus in mintea deja obosita de la aburii cancerigeni din lichidul amiotic al masinii...Desi Kant ne explica ca eul de sine nu este om atunci si oglinda nu e oglinda ci o revelatia a eului in somnul profund din nasterea constiintei de sine ...pe scurt de aia cand pleci de pe loc roate amane in urma si cand franezi roata ramane in spate .....
ps.....asa ca te-a luat si pe tine ? :=)) |
Cata rautate,arde omu' o 'iarba' si voi face-ti misto de el.Pasaree,asculta melodia si nu baga in seama invidiosii https://www.youtube.com/watch?v=LcbtulcX8nQ
|
eu as zice ca lucian a tras ceva pe nas :shock:
|
Quote:
|
mi se rupe zanga ....
am mers cu decapotabila :) m-a prins soarele sa imi spuneti tomy de acum |
Dulce sau picant?:lol: