![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
vA salut a o intrebare ce program de tunning folositi pentru a pune led in far a face masina clean a face badboy scuze de off
|
Quote:
Dar din cate stiu eu mai sunt si alte programe:) |
4 Attachment(s)
VladM:arrow:Attachment 1889066,Attachment 1889067
Claudiu023:arrow:Attachment 1889068,Attachment 1889069 |
3 Attachment(s)
Nu mi-a raspuns nimeni la rugamintea mea ...vreau acest eleron ...sau unul ca acesta Attachment 1889127 pe masina mea Fiat ..multumesc Attachment 1889128Attachment 1889138
|
ai un link ceva de unde pot lua addobe photoshop?
|
sallut baieti deja tin sa cred ca aici se fac vt-uri doar la cunostiinte sau la masini noi ..... scuzati-ma ca va zic dar suna a nesimtire stiu ca nu e nimeni obligat sa imi faca dar pana mea la alti ati facut 3 4 vt-uri pe ultima pagina si eu si cu alti ne rugam de 1 sapt sa ne faceti un vt .... in fine numai bine .... !!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ca tu aia vezi ca ti-e nu iti face nimeni masina....dc?ca masina e murdara nu de altceva si nu asa facem ca pe cine il cunoastem!! va ajutam la toti!!! Sper ca acum ai inteles dece nu ti-a facut nimeni pana acum Am facut eu din fata!!!! Attachment 1889544 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
unde ai deja bot`ul de vento... akolo tu ai vazut ce muradara ii masina? si uh ne ceri sa il schimbam culoarea Nu ar fi fost nici`o problema daca cereai sa punem jentile si folie si lasat jos dar sa vopsim asa murdara... in fine gata cu OFF-Topic!! |
Hai sa ma amestec acuma si eu. Parerea mea e sa faci niste poze bune,aici ma refer sa fie unghiul bun , sa fie curata masina si sa fie la o rezolutie cat de cat decenta . Daca vei posta masina asa sunt 100% sigur ca cineva se va ocupa de masina ta. Numai bine !
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
1. poza cu vento din fata Attachment 1890297 2. cele 2 poze cu masina ta din OMV Attachment 1890298 Attachment 1890299 Acum intrebarea mea este : cum iti inchipui tu ca am putea noi sa iti punem botul de vento pe cele 2 poze din OMV atata timp cat cele 2 poze din OMV sunt din lateral,iar botul de vento este din fata(mai exact unghiuri total diferite) Astept un raspuns la fel de inofensiv ca acest post :| . Numai bine si hai mai repede cu pozele alea profi si din unghiuri corecte. |
1 Attachment(s)
cam asa ar arata botul pus de vento dar unghiurile nefiind la acelasi nivel din cele 2 poze mai bine de atata nu s-a putut,daca as vopsi masina in alb ar iesi de toata jena pt ca imaginea nu e la o rezolutie foarte buna asa ca ti-am lasat-o asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning