Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

ionut_cluj 28-11-09 22:23

Re: Masini tari vazute la noi !!!

sunt absolut convins ca-i masina lui:))

stefiPJJ 28-11-09 22:37

1 Attachment(s)
Citroen DS Cred...

WTT79 29-11-09 16:28

Quote:

Originally Posted by Bmw_E30dak (Post 2844760)
cea care are la numar UZI corvette-ul

nu e a lui ...

dogy_10 01-12-09 21:17

1 Attachment(s)
prin timisoara, era pe o platforma cu nr de bulgaria, masina avea nr de germania, mai era pe platforma si un z4 nou(neinteresant)

In2ition 02-12-09 00:17

cv....

2 Attachment(s)
f 430 spyder ......craiova

jock 02-12-09 09:00

1 Attachment(s)
Maserati GranTurismo S ...cred

...superba si foarte "lata" 8)

Evoluzione 02-12-09 09:04

Granturismo "simpla", nu S. Intradevar foarte frumoasa masina :)

florida 03-12-09 18:45

2 Attachment(s)
dorobanti iar

Bmw_E30dak 03-12-09 19:59

1 Attachment(s)
in parcarea la un hotel in ploiesti

yonutz85 03-12-09 23:05

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 2836490)
S-a mai vorbit pe paginile anterioare despre aceasta masina, este o copie, dupa parerea mea un mare kitsch!

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 2836496)
ii si urata k naiba:D

Quote:

Originally Posted by alex_nos (Post 2836851)
e chiar o copie grosolana care da in kitsch...incomparabila cu countach-ul original

Foarte tare atitudinea de turma! A-ti vazut pe la tv si pe forum ca e replica si acum starmbati din nas.
Masina e bine realizata,e foarte interesanta si spre deosebire de majoritatea replicilor are si un motor pe masura aspectului.

Bogdan_mb 04-12-09 00:29

Poate in ochii tai este "ultra cuul" sau "woow lamboghiniii cauntach" , ce mai, dar fiind pe un forum dedicat tuning-ului te rog sa ne permiti sa avem si pareri obiective.

yonutz85 04-12-09 02:53

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2860047)
Poate in ochii tai este "ultra cuul" sau "woow lamboghiniii cauntach" , ce mai, dar fiind pe un forum dedicat tuning-ului te rog sa ne permiti sa avem si pareri obiective.

Countach...parca. Si nu suntem pe un forum dedicat tuning-ului,suntem pe un forum dedicat automobilelor in general.Iar chestia aia alba,replica sau nu,e ceva deosebit. De aici pana la "kitsch ordinar" e cale luuuuunga....

wlady 04-12-09 06:49

yonutz, ai vazut masina respectiva sau vorbesti doar din ce-ai vazut la TV si in poze ? Masina e un maxim kitch... Trebuie sa vezi un Countach si sa vezi si masina asta sa-ti dai seama de ce e un kitch.

Dimitris 04-12-09 12:23

Quote:

Originally Posted by yonutz85 (Post 2860129)
Countach...parca. Si nu suntem pe un forum dedicat tuning-ului,suntem pe un forum dedicat automobilelor in general.Iar chestia aia alba,replica sau nu,e ceva deosebit. De aici pana la "kitsch ordinar" e cale luuuuunga....

Peseee, cum se numeste forumul asta? 4cars? 4auto? aaa, ca 80% din cei care il viziteaza au masini stock si nu stiu care e diferenta dintre short ram si direct ram intake e partea a doua.

Si doi, ia o poza cu replica asta, cauta pe net o poza cu un lambo autentic countach si gaseste ceva x diferente. Dupa baga un sudoku sa te calmezi si abia atunci posteaza aici concluzia...

p.s: stiu ca am fost meltean si rautacios dar chiar ma enerveaza userii care nu au treaba cu tuningul insa o ard pe 4tuning ca asa e trendu...

alex_nos 04-12-09 22:21

Quote:

Originally Posted by yonutz85 (Post 2859841)
Foarte tare atitudinea de turma! A-ti vazut pe la tv si pe forum ca e replica si acum starmbati din nas.
Masina e bine realizata,e foarte interesanta si spre deosebire de majoritatea replicilor are si un motor pe masura aspectului.

imi pare rau pentru opinia diferita. ar trebui sa te obisnuiesti, mai sunt si altii cu alte pareri diferite fata de a ta

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning