![]() |
|
Re: Diverse discutii
Maine dau cu masina peste Shantzu ca a cobit si au luat bataie ai nostri!!!
|
Quote:
|
Ok,te las pe tine sa treci primul,eu trec al 2-lea,restul sa-si astepte randul :))
|
Min-ule poti sa vii primu' , vlad deocamdata nu are masina :lol:
|
lasa-l ma ca are dreptate .... n-avem nevoie de BABE la euro2008 .... n-ati vazut ce pase dadeau ? ... bine le-a facut .... !! sa se invete minte alta data sa joace cum trebuie .. !!
|
Quote:
|
Shantule am o veste proasta pentru tine .............. pana iese a mea merg cu un Focus deci tot te prind pe strada!!! :twisted::twisted::twisted: Hai Olanda hah??? tREC DE DOUA ORI SA FIU SIGUR ......................... :twisted::twisted:
|
Macar stiu ca Olanda a mers mai departe :lol:
o sa mor pt ei 8) |
care vreti poze de la Cursa accelerare 402m 14 iunie - Calarasi
click aici http://www.filebox.ro/download.php?k...85095e&lang=ro |
Quote:
si asa te alegi si cu buza noua......il scoti la plata...:)) |
Ai dreptate Jackale!!!
Shantzule, cand auzi ca vin cu VR-ul pe strada pe la tine sa-mi sari in fatza mashinii! :lol: |
:lol::lol:
Quote:
Fii atent aici faza donu'le,discutie pe messenger...tipu are o Dacie 1400...e varza tipu,habar nu are de masini are carnet de o luna...e din bucuresti parca Griffo™: ce mah? Giany_yyo: imi duc masina la skn sapt viitoare Griffo™: eh sa mori tu si...ii pui turbo pe ea?=))=))=)) Giany_yyo: da mah ca am vazut eu la unu ca avea pus in loc de filtru de aer...stii ce frumos face Griffo:™: hai nu ma'nnebuni...sa mori tu?=)) a fost tare amuzant cand am vazut ca vrea sa iti puna pe ea turbo:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Ai uitat Shantzu'le care e boala astora cu lamaia in parbriz...sa isi tuneze masina...normal,cu cat mai multe stickere 4t si alea mari pe luneta "Most Wanted" sau "De Puta Madre" o bara de cielo,un eleron din PVC sau altceva ieftin.Aveam si eu tampenie asta cu o dacie...cred ca aveam 17 ani cand era asta.Tipul nu prea are cunostinte vaste despre masini,stiu eu ce zic de rad de el.
|
Griffo, lasa comentariile... Esti plictisitor... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning