![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
weekendul asta pentru predeal sau poiana se baga careva? cristi mai esti pe acolo ? da-mi un mesaj ca nu mai am nr tau, serios :lol:
|
Ghinion ghinion si iar ghinion
Acum juma de ora plec de la peco merg 10m simt volanu greu cum nu as avea servo am zis pffff a picat servo:| merg mai departe ajung la stadion coboram cand vad masina de politie se uitau dubios la mine intoarce si da drumu la luminite trag pe dreapta cobor surpriza iesea fum din roti pana nu vroiam sa vada nenea poliatiu se ia de mine ca nu am omologarea la folii ... dupa sa luat de mine ca nu sunt eu proprietarul din acte si ca vezi domnule trebuie sa imi retina certificatul de inmatriculare si placutele +680 lei amenda pentru asta.. ma milogesc acolo am scapat cu 140 pentru centura(o aveam nu merg fara) si pentru neprezentarea dovezii omologare folii spate.Astept sa plece bag rpd cricu ridic masina schimb roata plec fac 100m si surpirza nu mergea becu stanga fata:-L ma dau jos bag mana pe acolo si am ramas cu niste fire in manaX( acum nu mai am deloc bec pe stanga.. |
Deja nu mai e vorba tocmai de ghinion...
|
Te-am vazut ieri ce faceai in parcare la stadion.Nu platesti tu reparatiile la masina?In ritmul asta,intr-un an poti s-o duci la dezmembrari.
|
Quote:
|
Deja ar trebui sa ii cauti alt proprietar
|
La ce ar trebuie sa ma uit inainte de a contesta amenda?
Ce am observat 1.Nu e semnatura martorului 2.Mi-a scris el "Nu am de facut obiectiuni" mia dat 1 avertisment,1 amenda, 2 puncte amenda, 2 puncte penalizare:rolleyes2 Aaa si scrie numele lui din biroul ruter |
Quote:
|
Quote:
|
pasare esti nepotul lui Sageata ? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si frate sa ragnea la mine de park ii furasem goarna iam zis de vro 2 ori sa nu se mai tipe si el zice da semne de incepator ai ? eu: da uitatile el: logic ca ai folie nu se vad nici nu sa prezentat sa nu mai vb de alte mentiuni Cand le-am dat telefonu sa vorbeasca l-au luat si l-au inchisX( Legat de dat in spectacol mi-am facut un sunet mai sport la masina :)) si o turam ca-mi place cum se aude:)) Acum am venit de jos mi-am reparta faru am dat faru si masca jos am taiat lipit iar taiat iar lipit si merge ca uns>:) Si legat de folie am sunat azi la pacific blue si au zis sa vin la ei cu 50 lei si imi da alt certificat Si asta ca nu ai voie sa circuli decat cu masina personala mi se pare o mare tampenie adica eu daca ii dau masina lu maicamea si o opreste politia ii ia placutele si i le da cand ma duc eu:| |
Ce-aveti bai cu mine? :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning