Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 01-07-06 01:17

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning
Latest work...le scot ca pe banda... :)

parca mai ai un pic de munca la prag! dar oricum e misto!

Lukian_XXX 01-07-06 10:41

2 Attachment(s)
dupa mine a iesit destul de bine si realizabila!:D
voi ce ziceti?:rolleyes2

blowwind 01-07-06 10:50

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
dupa mine a iesit destul de bine si realizabila!:D
voi ce ziceti?:rolleyes2

janta spate e foaie...grila fatza este stramba...aerisirea de pe aripa fata este pusa invers :P

Oxide 01-07-06 10:53

LukianXXX:janta spate un pic plata(un pic de tot)...aerisirea din prag nu prea arata ben shi nu pastreaza deloc linia mashinii...nush d c ai decolorat geamurile...shi bara fatza ai incercat ceva brush da se vede cum ai dat cu smudge tool...un sfat:nu incerk sa faci tuning stil sport pe mashina de clasa mare...nu iese nici dak eshti dumnezo!!!!

ranek 01-07-06 11:15

2 Attachment(s)
Astept comentarii ... am lucrat destul de multisor la masina asta , asa k vreau sa imi spuneti ce mi'a scapat la ea !

Oxide 01-07-06 11:26

pai...efectu` de expozitzie ii super reushit...totushi...la decaluri trebuia sa scazi mai mult din opacitate....la parbriz ai "un pic" cam mult lumina!!!in rest ii ben...k design nu-mi place...sry...:(

Ace Axel 01-07-06 11:26

arata f bine ranek ... o singura problema... dak e intr-un spatiu inkis...n-avea cum sa arate asa parbrizul...parerea mea

frost_dani 01-07-06 18:23

3 Attachment(s)
pun shi yo o mashina......poate nu am asa de multe greseli:P.......am pus shi poza cu vinyl.....:)

Oxide 01-07-06 18:39

da...deci...linia ushii cam a disparut...SPOILERU` FATZA ESTE COPIAT D P UN FORD TUNAT VIRTUAL!!!LA FEL SHI JANTELE!!!!AI SHTERS NUMA SIGLA D LA BMW SHI O RAMAS AMV PE BRATZU JANTEI!!!!!!AMV II TIPU` CARE O FACUT BMW-U`!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU MAI COPIATZI PIESE D P MASHINILE ALTORA!!!!!!!!!!ROG MODERATORII SA NE SCAPA DE ASEMENEA IDIOTZI!!!!TOT AM SCRIS SA NU MAI COPIATZI DA VAD K SUNTETZI ORBI!!!!F-A-C-E-T-Z-I D-E C-A-C-A-T TOT FORUMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DAVASH BAN!!!!!!!!!

frost_dani 01-07-06 18:46

oxide dak pun shi yo lucrari de ale tale copiate ......cred k ai sa taci din gura...;) fara suparere dar spoilerul ala lai folosit shi tu pe un ford focus....aceiasi mashina pe care era....dar nu a zis nimeni nimic.....shi jantele...sunt de mazda....degeaba esti shi pe forumul ala.......probabil k acum nu mai faci la fel....cum faceai inainte(adica ca shi noi acum....shi cred k te incadrai shi tu in categoria aia care ai puso tu..).....

Oxide 01-07-06 18:57

acum voiam sa postez poza cu rx-8u...numa nu merge edit numa dupa 5 min bagi picioru`...am greshit knd am zis k d p bmw...shi noah...da...shi yo am folosit acelashi spoiler pe un focus....dar aceea chestie cred k ii de un 1 sau juma de an...shi eu macar in ultimele lucrari nu am mai folosit asha ceva deoarece eu numa brush fac...asha k...shi at la men (knd eram shi yo idiot) nu o scris unu k "avetzi grija,nu copiatzi spoilere sau altceva d p mashini tunate virtual"...cel putzin eu am mai scris de 2 ori+altzii...asha k aveai d unde sa vezi...shi eu regret k am copiat spoileru` ala at...dar yo makr m-am "vindekt" de boala idiotzeniei...scapa shi u de ea k nui greu...:)

frost_dani 01-07-06 19:07

pai incerc sa scap dak ma ajuti sa invat sa fac shi yo brush......sau cel putin cu un tutorial sau link......k altfel nu vad vreo scapare k de invatat din capul meu nu cred k se poate.....;)

t1grul 01-07-06 19:18

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
bah cum puteti pune spinnere p masini sport frate!?!??!?!:shock: :rolleyes2

sa fim seriosi...eu am vazut in realitate spinn`uri pe o masina sport (un Z4 cu nr de leasing).....asa ca de ce crezi ca virtual nu ar da bine??:?:

patriotu90 01-07-06 19:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sandrin
dupa o pauza....
:rolleyes2

mdea ... no comment ...

Oxide 01-07-06 19:25

Quote:

Originally Posted by frost_dani
pai incerc sa scap dak ma ajuti sa invat sa fac shi yo brush......sau cel putin cu un tutorial sau link......k altfel nu vad vreo scapare k de invatat din capul meu nu cred k se poate.....;)

se poate shi din cap...itzi caut linkuri...imi place k nu ai continuat cearta...oricum nu avea rost...imi place k eshti un tip cu picioarele pe pamant...asha cashtigi respect....shi din partea mea sa shtii k ai pt chestia asta...bv...uite...id-u` meu de mess: dracusorultau....shtiu k ii funny da l-o bagat varamea...:)

patriotu90 01-07-06 20:55

2 Attachment(s)
am si eu o noua masina ...

Oxide 01-07-06 21:29

c naiba ai facut man???ai dat lovitura cu nissanu` ala sport...wtf?man...is ffffffff dezamagit d u...pleoapele is f nashpa..."buza" spoilerului ii oribila...zici k ii facuta in paint...cu sita c ai facut man???dreaq...nu ma ashteptam la o lucrare asha d rea din partea ta...:(

Gabi 01-07-06 23:40

2 Attachment(s)
Am facut si eu un C-Max :)

Oxide 01-07-06 23:50

pai...culoarea ii un pic ireala...jentzile is ben puse...la fel shi spoileru` fatza numa` buza din fibra de carbon park nu se continua pan und se termina spoileru`...so...nice:)

Kolegosu' 02-07-06 01:47

3 Attachment(s)
Ola amigos .... Va rog Comentarii :wink: vinylata dedicata lui patriotu ca el stie sa comenteze doar la vinylate :D :D

vio[s] 02-07-06 02:11

Nice
Vezi ca roata din fata trebuia sa fie pe spate si invers ;) cel putin asa mi se pare mie ca cea de pe fata e mai lata ca cea de pe spate :rolleyes2

Lukian_XXX 02-07-06 09:54

2 Attachment(s)
:D :shock: :D am facut o Celica!

patriotu90 02-07-06 10:12

Quote:

partea de jos a spoilerului fata e blurry ... jantele nu sunt cele mai potrivite pt genu asta de masinia ... janta spate e plata ... gurile de aer cea laterala si cea dp spoiler pepartea laterala nu sunt foarte reusite ...

Ace Axel 02-07-06 10:51

Quote:

Originally Posted by t1grul
sa fim seriosi...eu am vazut in realitate spinn`uri pe o masina sport (un Z4 cu nr de leasing).....asa ca de ce crezi ca virtual nu ar da bine??:?:

da am vz si eu destepti din-astia... e un tip cu o seria 3 cu spinnere exact langa mine... dar tie iti plac cum arata!?

Oxide 02-07-06 11:08

Quote:

Originally Posted by Kolegu™
Ola amigos .... Va rog Comentarii :wink: vinylata dedicata lui patriotu ca el stie sa comenteze doar la vinylate :D :D

f curata....imi place mult d tot...ideea cu elem din fibra de carbon ii f mishto shi capota ii f ben realizata...bv

HoricutzWSR 02-07-06 11:16

Quote:

Originally Posted by patriotu90
mdea ... no comment ...

mda...vechea indeletnicire a lui Sandrin....Damn`

Oxide 02-07-06 11:43

Quote:

partea de jos a spoilerului fatza ii blurry....aerisirea din prag are selectzii grosolane,la fel shi priza din spoileru` fatza + jantele is k nishte foi shi pe langa asta mai is shi blurry

t1grul 02-07-06 12:26

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
da am vz si eu destepti din-astia... e un tip cu o seria 3 cu spinnere exact langa mine... dar tie iti plac cum arata!?

sincer sa fiu...pe z4`ul ala dau bine...mie asa mi se pare, sunt imense, nush pe cat sunt....iar pe seria 3 nush cum o da...acum depinde si de model...

Reme 02-07-06 13:53

Quote:

Originally Posted by patriotu90
am si eu o noua masina ...

misto civicul!

Reme 02-07-06 13:54

Quote:

parca i-ar mai trebui un eleron de carbon! ce zici?

t1grul 02-07-06 14:04

2 Attachment(s)
Am incercat si eu sa fac ceva cu Celica aia :oops: :oops:

Oxide 02-07-06 14:06

Quote:

Originally Posted by Reme
parca i-ar mai trebui un eleron de carbon! ce zici?

dak omu` n-o vrut...acuma ce sa-i faci?:)

Saby 02-07-06 15:10

Un Peogeot 206...pareri...sfaturi

2 Attachment(s)
Sorry k e la rezolutia asta....:oops:

Most_Wanted 02-07-06 15:55

Quote:

Originally Posted by Gabi
Am facut si eu un C-Max :)

nu te superi pe mine dar ..masina asta am vazuto facuta la un tutorial ..aceeasi masina doar ca putzin difera culoarea ...in rest barile ..la fel ..e aceeasi ......iar tuorialu ala nu e facut de cineva de la noi .....eu zic ca nu e facuta de tine ...:twisted:

AdY9005 02-07-06 16:32

Quote:

Originally Posted by t1grul
Am incercat si eu sa fac ceva cu Celica aia :oops: :oops:

prea mare opacitate :-)

L33L00 02-07-06 17:18

4 Attachment(s)
comment pls la sange

patriotu90 02-07-06 17:36

*bmw - ciudate neoanele interioare ... ai o pata deasupra pragului ...
*ford - unde ai scos capacul de la rezervor se vad urme ...

@rmin 02-07-06 19:16

2 Attachment(s)
Sal 2 all , aceasta e prima mea masina modificata. Pls comentati si spuneti-mi si mie ce parere aveti :shock:

AdY9005 02-07-06 20:50

Quote:

Originally Posted by @rmin
Sal 2 all , aceasta e prima mea masina modificata. Pls comentati si spuneti-mi si mie ce parere aveti :shock:

farurile prea aprinse si nu prea is reale , janta spate e plata si nu i bine ca stau jantele sub aripi ,la priza din bara trebuie pus plasa . lucreaza la rezoluti mai mari si bv pt prima masina e cv ;)

Saby 02-07-06 22:03

Draga Most Wanted

:???:
Asta e parerea ta gresita....mia luat mult timp la Peugeotul ala.....am si martori:twisted:
Asa k mai bine nu scriai nimic......daca ai mai vast in alta parte inseamna k ei sau luat dupa mine...dak nu inseamna k eu gandesc la fel k si celalalt cand vine vb de tuning;)

K sa iti demonstrez k cat de cat am ceva Know How....iti pun sa comentezi urmatoarea masina:!:

All times are GMT +2. The time now is 18:29.

- Copyright 2026 4Tuning