![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
asta am remarcat si eu, ca e mai slab ca m50 si are alt sunet...dar dupa datele tehnice e mai rapid de la 0 la 100 cu doua sutimi
|
Quote:
testele sunt teste si sunt facute de piloti de teste nu o sa gasesti tu masini sa faci diferetele alea ......de viteza , poate la fiabilitate sunt multe |
Credeam ca nu o sa am probleme cu consumul dar .... cu 150 de lei am facut 320 km ( si in oras si la drum lung ) . Ce anume sa verific ? sonda lambda ? debimetru e bun si furtunele ok . Motorul e 1.8 i , nu am cip nu am nici o modificare nimic . De unde sa fie buba ?
|
pai ti-a consumat intre 10 si 11%...e destul de mult..daca mergeai doar in oras nu era nimic neobisnuit
|
Pai si unde sa fie problema ?
|
o idee cam mult,mie nu imi trece de 10 doar daca o omor in oras si nu trece de 11. Sonda sau debimetrul,una din ele s-ar putea sa fie problema. Sau ai roti mari pe masina ?
|
eu cred ca e de la sonda...defapt sunt sigur ca e de la sonda..si mie imi consuma mult iarna trecuta si i-am schimbat sonda...fluctua si relantiul cand era rece
|
sonda a fost si la mine. am schimbat-o si a scazut consumul cu 2L. referitor la schimbatul admisie de M52 cu cea de M50: mai e o treaba la care nu m-am gandit atunci. s-ar putea sa nu-ti vina pe chiulasa. nu snt sigur la 320i, dar la 328i e testata treaba, galeria de M50 320i nu vine. e prea mica. acum nu stiu, poate difera chiulasele de la 320 la 328, insa inainte sa dai banii pe o admisie de 320 m50, intereseaza-te. sau cumpara o admisie de m50 325i, si aia vine sigur. si inca o chestie, la 320i nu prea e mare diferenta intre admisiile de m50 si m52. deci cel mai bine mergi pe o admisie de 325i.
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
vezi ca e si poza cu regulatorul, si unde e, si cum il scoti etc. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Stie cineva daca se potriveste placa electronica de la un bord fara turometru la unul cu turometru?, ambele provin de la 316i |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cum anume o pot verifica ? Nu avem in oras testere etc . |
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca are o relevanta prea mare daca scoate firul de la sonda , dar oricum poate incerca . |
Nu am mai avut treaba cu sonda asta ... asa ca nu stiu pe unde e si ce fir sa scot . Imi poate explica cineva pe unde vine ?
|
Inainte de catalizator ai sa o vezi infipta in galerie . Nu ai cum sa gresesti , nu e avion !
|
Maine o voi scoate si sa vad cum se comporta . Una noua de calitate la cat ajunge ?
|
1 Attachment(s)
Ca sa-ti faci o idee ; de la Autokarma pentru masina mea .
|
seara'
o diagnoza in Buc pt un 320 din 07. 1992? face cineva? |
Am si eu o intrebare.. daca se elimina catalizatorul de pe traseul de evacuare.. adica se pune tzeava .. sonda lambda mai are vreun rol ?
|
Quote:
|
sonda vine inainte de catalizator...nu are nicio treaba..din cate stiu la m52 e sonda pe catalizator...nu se intampla nimic rau daca o scoti... posibil sa iti consume mai putin si teoretic ar trebui sa traga putin mai bine
|
E vorba de un M50 2.0i. Ideea e ca am scos catalizatorul ca se infundase.. am sudat teava in loc si am renuntat si la sonda.. consuma mai mult decat de obicei.. si trage intr`adevar mai bine..dar am finala afumata.. imi da prea multa benzina si nu o arde pe toata.. vreo idee ?
|
mananca considerabil mai mult fara lambda, de tras nu are legatura. iti trage mai bine pt ca aveai cat infundat si l-ai dat jos. daca sonda e buna, pune-o la loc. daca nu te deranjeaza consumul, poti s-o lasi si scoasa. dar cu trasul nu are legatura.
|
eu zic sa pui sonda la loc
|
Quote:
|
sal
de putin timp am si eu un bmw325i an 92 si am 2 mici probleme:
-nivelul de ulei este putin cam scazut si nu stiu ce fel de ulei sa cumpar pentru completare..vechiul proprietar mi-a zis doar ca are Mobil1..dar nu si ce model.Ce ulei imi recomandati??nu as vrea sa il schimb tot pt ca are foarte putini km cu el. -la relanti motorul imi sta cam turat...isi revine in mers dupa 10sec..dar daca o turez iar pe loc iarasi creste relantiul.Se poate sa fie de la benzina?? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SFATURI 8) |
Quote:
|
Re: sal
Quote:
Ce inseamna cam turat ? La cate ture ? |
Quote:
si app e normal ca acul indicator al consumului sa stea la maxim la relanti??apoi coboara imediat ce plec de pe loc. |
Quote:
ia verifica cu alt debimetru si vezi daca se mai tureaza asa imi facea si mie la e30 era de vina debimetru ...acum nu stiu schimba cu cineva si vezi daca mai face asa |
ok mersi mult pt sfat...o sa incerc.
|
Quote:
|
In legatura cu uleiul nu stie nimeni nimic??am observat ceva scurgere pe galeria de evacuare exact langa motor...o fi doar ganitura sau ceva mai grav...o avea legatura asta cu nivelul scazut din blocul motor??:shock:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Si eu tot la un 5w ma gandeam..dar am fost la un magazin de piese..defapt 2 si au spus k s-ar putea sa apara "conflicte"daca bag alt tip de ulei decat cel initial...dar totusi cred ca o sa iau un Mobil 1 5w40.Voi ce ziceti??
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning