![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
1 Attachment(s)
na ca mi s-a intamplat si mie :))
|
perioada asta e cea mai nasoala toata lumea e tensionata nu mai e atenta ..cand sa plec de la biserica de la inmormantarea lui GAN :( ditamai jeep-u ma incalecat bine ca nu am avut viteza sau el !
|
cat m-am abtinut sa nu te parasc :D las gagule asta e se intampla bine ca nu a fost mai rau si ca sunteti toti intregi ... la politie ai scapat ok?
|
dap am iesit am intrat rpd bine ca m-am inteles cu ala dupa ce l-am injurat chestia era ca nu avea asigurare si a facut pe catelu :P!
|
trebuia sai dai numaru meu ma ca ii faceam asigurarea pe loc...
|
Pt userii mai noi...exista reguli de postare pe acest forum...v-as ruga sa le cititi...principala regula este "fara off topic".Nu am chef de sarbatori sa stau sa sterg mesaje aiurea...
|
care useri noi??? =))
|
Quote:
voi ..fiule ! |
Quote:
|
Quote:
lasa ca se face repede .... eu am avut mai grav si s-a facut ... un an nou mai bun si fara evenimente la toata lumea .. sa shomeze topicu asta la sectiunea asta :lol: |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/images/ranks/2.gif Stage 1 Join Date: Dec 2007 |
lasa mah a intrat si el acu pi forum .. e nou .. e ca mircu .. e mai greu la inceput .. dupa aia incepi cu asl pls ;)
|
2 Attachment(s)
1 ianuarie 2008: orele 2.30-3.00
Intersectia Mircea Cel Batran cu Ion Ratiu: Audi A4 vs. Seat Altea (parca:?: ) |
Sau toledo, si mai era un logan lovit in spate, n-am idee cum
|
au inceput bine anu astia:))
|
accidentu a fost in jur de ora 2...maxim 2:30...seatul toledo venea de pe Ion ratiu si a4 facea stanga pe ion ratiu de pe mircea.
spunea cineva de la fata locului ca soferul audi-ului era baut...insa nu stiu daca e adevarat |
Un bmw facut pachet la bariere in Mamaia, iesise pe scuar si a lovit cu lateralul din cate am vazut
|
Quote:
Mie mi s-a parut mai degraba rasturnat...ca prea era lovit pe toate partile :rolleyes2 Mare grija ca vine poleiul!!! si pastrati distanta cand ma vedeti in fata voastra, ca am frane bune si le cam folosesc :lol: |
2 Attachment(s)
Asta e accidentu:
|
i-am facut si eu ceva poze aseara da am vazut ca ati postat voi deci nu le mai pun ;)
|
zici ca e punct turistic acolo ... am fost pana la navodari si am vazut si eu bmw-ul ala .... lumea se duce sa se pozeze cu el ... ce tampenie ... parca unii chiar se bucura de ce a patit ala
|
Sa vada lumea ca au fost si ei prezentzi acolo la locu faptei :))) !!!
|
Am vazut si eu in seara asta se adunasera vreo 5 masini in jurul lui unii s-au urcat pe el.. cred ca a inebunit lumea de tot
|
bah io am fost primu pe anu asta ?!?!? doar io am dat cu ea de gard ??
|
asa se pare :lol: da eu am fost ultimu pe anu trecut...am pus frana in bara unu kalos :D tu ce i-ai facut saraca??:shock:
|
io am derapat intr`un sens giratoriu .. ca am uitat ca imi tine frama de mana pe partea opusa si am vrut sa mut un gard
|
Nu imi zii primu sens? Aseara erau multe urme care duceau in gardu ala :)
|
e vezi ca stii :)))))0
|
am ramas ieri de vreo 7 ori cu un matiz impotmoliti in troiene. Bine ca eram 2 insi in masina, ca la raliu, cu copilot, ca sa avem forta sa iesim din zapada.
|
Bine ca am quatro dar cu toate nu am curaj sa ies cu ia din cauza la meseriasi :)) dar dupa ce nu mai este zapada
|
Quote:
|
era a4 sigur...vezi k sunt si poze.toledo venea pe ion ratiu dinspre tomis
|
azi putin mai sus de metro un accident urat...un o pisica neagra de nr de germania cu un tico alb*nu am poze* foarte nenorocita zona aia mai ales ca ies aia cu basculantele pline de noroi il pun pe sosea si zici ca esti pe patinuar ... daca are cineva poze sau mai multe detali... vazusem si 2 ambulante
|
Quote:
|
a scapat ,a si fugit de la locul accidentului
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
astai cel cu pricina....
|
doar ce am aflat si eu povestea cu masinile astea ... mashina (bmw-ul) era luata in probe de la un geambas .... in bmw erau 2 , soferu a fugit , ala din dreapta a ramas .... omu din tico are clavicula rupta ... doar am completat ce e scris mai sus :)
|
urat accident
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning