![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
1 Attachment(s)
Teaser
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
superb LEX mobilu :rolleyes2
|
40 Attachment(s)
foarte frumos lexu, de cand ne tot ameninta cu prelungirile alea :)
Nu am stat degeaba si am deschis o filiala acilea :) 3 membri noi, inca nu le`am facut parasolarele ca nu am vectorii :)) domn vice te rog sa ii trimiti in mail. Am fost cu baietii la o sedinta foto si acum va prezint noii vostri colegi. N`am mai pus TEASER ca nu avea rost, baietii sunt pusi pe fapte mari si urmeaza un Aston Martin si un Gallardo :P Murcielago e rosu dar din cauza "apusului" a iesit roz :)) |
1 Attachment(s)
mersi baieti...cat despre LEXmobil, mai e sub "under construction" mult timp de acum inainte :(
bun venit noilor membri:)) kalu, skyline-ul cand il veden in MR ? :mrhappy: :arrow: |
1 Attachment(s)
Ce bine ii sta lui Claudiu cu suspensie noua si joasa.;)
Attachment 1734361 https://www.youtube.com/user/sorinste.../1/hW2O1SEwKtI Si sa ajutam si pe fratii nostrii de la Timisoara cu un mic clip de prezentare. https://www.youtube.com/user/sorinste.../0/VuOlXOCHwlQ ;) Pe asta nu o stiati, nu? https://forum.4tuning.ro/103-styling-...ht-racers.html |
Quote:
|
Quote:
Si Claudelu? A facut el pasu asta? Stiu ca vroia si tot zicea ca se da ca nu stiu ce si uite, ce bine`i sta pe coasta :) Ce zic baietii mei, ne vedem weekendu asta la o samanta pe bulevard? :) |
Quote:
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=YAEFnYN2jXc Quote:
|
Quote:
|
Ce om... :mrhappy: Eu ma refeream la alt traseu, nu ala de acasa pana la voi. :lol: Sa-mi trimiti video in care se tine persoana strans de manerul usii... :mrhappy:))) Poate facem un clip doar cu mp3.:-P (stiu, JOS CENZURA!!!)
|
Quote:
|
eu le dau :P
acum gandeste`te la o varianta cum sa vii si cu iubita mea si cu a ta :)) sa ii dau o inferioara ca nu mai pot :P |
Quote:
|
pe jos ma duc daca e cazu :)
|
kalu, te duc eu pana la syd acasa sa-ti iei iubita :))
|
gasim pe unu cu care sa te duci dupa roscata:D
|
sa iti pregatesti operatia:))
|
:))) parca ma insor, mergem cu alai :)) eu zic sa facem intalnirea la SYD in curte daca tot mergem. :)
NU AM OPERATIE :)) |
Quote:
|
LA MULTI ANI SYDULEEEEEE!!!!!!!
|
Happy birthday SYD :*:*:*:*:
|
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LA MULTI ANI FRIEND :-* |
La multi ani!!!
|
La Multi bAni!!!!!!!!
|
LA MULTI ANI !!!
|
|
LA MULTI ANI Sorin,multa sanatate,tot ce iti doresti,si sa iti creasca copilul mare si sa te bucuri de el :D
|
La multi ani, SYD !
|
La multi ani si din partea mea! :D
|
La multi ani !!!
|
sydule, daca stiam ca e ziua ta, iti ziceam de aseara la multi ani. Dar nu e timpu` pierdut...
La multi ani, sa ai parte de impliniri si tot ce vrei tu. |
:lol::lol::lol::lol:
LA MULTI ANI |
la muti ani syd-ule si din partea mea:D
|
mi-a zis SYD sa va transmit ca va multumeste la toti pt urari, si isi cere scuze ca nu va poate raspunde, doar ca e intr-o situatie tare nasola. sta la spital mai tot timpul, pt ca are grija de cineva apropiat, si nu prea are cine sa stea cu persoana respectiva.
|
:) sa`i zici sa`si verifice mailul cand poate.
|
Multumesc din suflet tuturor!!! E atat de placut sa vezi ca ai atatia prieteni care nu te uita. Din pacate eu am avut o aniversare mai trista... De cateva zile stau in spital langa un bunic ce a suferit o comotie cerebrala...:sad: (nu are cine sta cu el si e paralizat... iar conditiile spitalicesti sunt...) Nu doresc nimanui sa afle ce inseamna... Acum am venit acasa, sa pot pleca in sfert de ora la servici... Aveti grija de voi si multumesc inca o data pt urari.
|
la multi ani , tot ce iti doresti , dar mai presus multa sanatate bunicului , ca e mai buna decat toate!;)
|
1 Attachment(s)
Imi pare rau SYD, stiu cum e aceeasi problema am avut`o eu acum ceva timp dar din fericire pt mine nu a fost asa de grav, la mine a scapat mai usor :( imi pare rau! Verifica mailul.
teaser ca asa se poarta :) |
1 Attachment(s)
TE SALUT KALU VARU 6! O SA MA INJURI...:rolleyes2
Bafta! Frumoasa achizitie..imi place;)!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning