![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta
CIP E SEFU!!! ARE DREPTATE!!! Si e si mult mai ieftin ;) eu zic sa faci asa ;)
|
Antonyo, eu un singur lucru stiu: acel kit turbo pentru Matiz costa nu mai mult si nici mai putin de 3000 euro. Cu banii astia, poti sa bagi orice alt motor aspirat/turbo care incape in Tico, chiar si in spate, cu tractiune spate...cu putere mai mare. Eu am optat pentru cel mai mic motor turbo (dar mai mare decat cel de Tico) si nici macar n-am avut timp sa-l caut, ca l-am si gasit....insa n-am avut rabdare sa ma ocup de el.
Cauta motor de Suzuki Alto de 993 cmc, Topser iti poate da mai multe date despre masina, iar la pret nici nu se compara.... ca bonus, il poti monta direct pe blocul de Tico, deci ai scapat si de RAR :D PS: la 600 euro iti poti cumpara un compresor (NU electric) pentru orice masina asiatica sub 1L, vorbim la telefon sau pe messenger daca esti interesat. Nu cred ca necesita prea multe adaptari, eu l-as fi cumparat dar luasem deja motorul de Daihatsu... |
Va salut cu respect pe toti!
Alex...de cand vreau sa vb cu tine..dar nu mi-a mers netu..de aceea nici nu am mai postat.Treaba cu compresorul...a-r fi o idee buna! Merge pusa chiuloasa de Matiz...cu toate anexele..dar din cate am citit parca acel kit turbo pentru Matiz continea si pistoane..sau ma insel eu...nu stiu daca va rezista...acuma nu stiu.Cineva trebuie sa imi zica daca merge ceva sigur!Nu vreau sa ma arunc cu banii ..si sa nici nu mearga.Un lucru este sigur.. ma jur ca nu ma voi lasa pana nu voi scoate o bestie din aceasta masina! Mai astept pareri..sfaturi..pentru motor..anexe..etc etc. |
Quote:
|
deci pe scurt cum arata ticoul acuma???
|
NSL...da la post-ul 135..si a-i sa vezi cateva poze acolo..cum arata Tico-ul acuma.
Ieri si astazi m-am interesat de treaba cu motorul...merg urmatoarele sa fac: Merg puse: chiuloasa,pistoane ,injectoare,calculator,instalatie electrica de Matiz pe Tico! Dupa care...se va realiza turbo..o turbina de Peugeot 206 diesel...care este micuta :D ,intercooler,tubulatura..si rampa de benzina..nu stiu daca ...oricum nu voi lasa pompa de Matiz..pentru ca nu am cum sa o adaptez la rezervor..voi pune una externa...eventual una de curse. Mai concret..voi strange aceste piese..si usor usor ma apuc si de motor..sper ca pana luna care vine..sa pot face transplantul de pe Matiz..pe Tico de cele mentionate mai sus.Dupa care va urma Turbo..dupa cate mi-a zis un..mecanic de curse..si nu numai..este mai usor de realizat la motoarele pe injectie..Turbo decat sa m-oi fi apucat sa fac motorul normal de Tico pe carburatie..Turbo..era si investitia mai mare..si plus de asta..nu prea aveam ce carburator sa adaptez acolo. O sa revin si cu cateva poze noi..in 1 zi ...2 :D Numai bine si sanatate! |
Vad ca te-ai pus tare pe treaba... turbo pe Tico o sa fie o mare premiera, in Romania cel putin. Dar stii ca o sa ai cheltuieli foarte mari, iar motorul cu turbo este mult mai sensibil si apar mult mai multe probleme decat la un aspirat. Cu internele motorului de Matiz ce faci, crezi ca o sa reziste?
Si ma gandesc la turbina de hdi... face o presiune destul de mica, oare merita? Nu mai bine pui una de benzinar, motor mai mic, eventual de pe un Renault? Galeria modificata, facut traseu de intercooler (ai loc suficient?) si, nu in ultimul rand, softul refacut. |
Antonio, ia uite ce-am gasit fara sa vreau: motor de 1.0 de pe Spark ;):arrow:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...45#post1776545 |
Pompa externa (electrica ) de provenienta germana am eu daca te intereseaza !
|
Da TopSer ma intereseaza...este externa?Cate atmosfere scoate?
Apropo...pe 18 si 19 Octombrie voi fi prezent la festivalul4tuning :D...mai ramane sa vad pe unde ma cazez..si voi fi acolo :D la expozitie tuning si concurs de sound :D |
Apropo`...va astept pe toti la Festivalul4tuning de la Romexpo pe 18 si pe 19..voi fi prezent acolo la concurs de sound si de expo.Acum ramane sa vad ce mai fac cu cazarea..in rest nu ma opreshte mai nimic sa vin.
Pana atunci voi reusi sa montez arcuriile sport..care o va mai lasa cu 3-4 cm mai aproape de sol...si o baterie Deep Cycle...inca un Subwoofer JBL de 600W RMS..in total ..tot sistemu` il voi duce undeva la 1400W RMS. cu 5 statii de amplificare..evident si ele tot JBL..si 2 condensatoare Ground Zero. Sa ne vedem sanatosi!:D |
AnTonyo poate ne vedem la Bucuresti abia astept sa-ti vad masina.
|
Ne vedem acolo e clar!!! Te gasesc eu :)
|
Daca are cineva cumva vre-un aparat foto mai performant...rog sa vina cu el :D
Va multumesc frumos ca sunteti alaturi de mine! Pana atunci sper sa vin impreuna cu clubul din care fac parte...deocamdata nu prea este organizat..pentru ca este abea infiintat in Pitesti...dar ma vor sustine si baietii cu ce pot...animatoare..foto..etc etc . |
Daca are cineva cumva vre-un aparat foto mai performant...rog sa vina cu el :D
Va multumesc frumos ca sunteti alaturi de mine! Pana atunci sper sa vin impreuna cu clubul din care fac parte...deocamdata nu prea este organizat..pentru ca este abea infiintat in Pitesti...dar ma vor sustine si baietii cu ce pot...animatoare..foto..etc etc . Pana la Festival...voi pune si arcuriile sport..impreuna cu suspensia pe gaz..pe fata va fi coborata 3-4 cm..iar pe spate 3 cm.Mai adaug si o baterie Deep Cycle..pentru Sound..si cam atat...nu prea mai am bani :))) . |
te ajut eu cu pozele
|
Superba masina ta,bafta in continuare cu proiectu si ai mare grija de masinutza
|
Oportunitty hai cu pozele alea :D
|
3 Attachment(s)
gata sefu :D mia parut bine de cunostinta..pacat ca nu erai pe la masina sa facem ceva organizat.
|
Opportunity...abolut superbe..ms frumos de tot..daca mai ai ceva...mai pune ca incepe sa-mi placa :))
|
2 Attachment(s)
2 poze de la mine , mai speciale..
Pe maine...un filmuleţ Arată super maşina ;) |
Felicitari antonio, arata superb masinuta pacat ca nu am apucat sa o vad live :cry: succes!
|
felicitari pt masina.marfa
|
Arata super masinuta.
Da ceva poze cu interiorul? |
Salutare domnu antonio, ce se mai aude cu masinuta nimic nou?De eleron ce se aude? Mai tine-ne si pe noi la curent.:lol:
BAfta! |
Momentan masinuta nu a mai primit nimic pe partea de estetica..decat pe muzica...am luat un set de coaxiale T-uri cap de serie de la JBL cele de 150W RMS..de concurs SPL :D .pe viitor..urmeaza eleron...discuri pe fata mai mari..discuri pe spate...si dupa aceia Turbo.Asta sper ca sa le rezolv pana in Martie!
|
Te-am vazut prin oras cu monstrul. Criminal. Bravo. Respectele mele :)
|
astazi am reusit sa-mi iau un set de pedale sport Sparco de racing :D .Duminica...cred ca o sa reusesc sa-mi iau si woofer-ul mult visat..adik Ground Zero Plutonium de 5000W RMS :twisted: .
Multumesc frumos Punknet ...am pus multa pasiune..si multa dragoste fata de aceasta masina :D . Va salut cu respect! |
super tare frate , felicitari pt ticozaur !
|
am si eu o intrebare...tico`ul ... stock..ce distanta are intre prezoane? 4x100? va multumes si scz de offtopic
|
Salut si nu deranjezi cu nimnic! :D Tico stock are distanta intre prezoane 4x114.3. Distanta care o gasesti mai rar..si o au mai mult masiniile japoneze/koreene.Numai bine si sanatate multa!
|
frate sincer detest ticourile dar al tau e mortal !!!
|
Antonyo, ce iai mai facut tata? Nu am mai vazut nimic pe aici...pregatesti tu ceva...acu spune ce :)
|
1 Attachment(s)
Salut!Din pacate nu am mai facut nimic la ea..decat montat un set de pedale Sparco de curse.Am fost si sunt intr-o perioada proasta cu banii..dar sper ca pana prin februarie..sa-mi revin... .Urmatorul proiect va fi mai mult de 80% motorul de Daihatsu Charade al lui Alex.Am gasit cine sa-l puna..sa-mi modifice frane..+electrician bun pentru ca motorul nu are partea eletrica!De asemenea in Februarie masina va fi revopsita..tot verde..dar un alt verde..o sa pun o poza cu ce verde a-s vrea..si sa-mi zicetzi si voi daca merge culoarea asta sau nu.. .
|
Man...verdele ala e superb!!! Asa are Ono pe Porche sau cva n genu...cva asemanator are si bodyspeed pe oltcitu lui...din nou o nuanta superba...si inca ceva...verdele ala a vrut quick sa faca CPF...dar nu ia iesit...asa ca AI MARE MARE MARE GRIJA CINE ITI DA VOPSEAUA PE MASINA si baga multa perla in lac!!! Sper ca sa iti iasa exact asa!!! O sa fie bomba daca o sa iasa asa...si cu motorasul de Charade :) am sa te invidiez...succes...and btw...in luna decembrie cine nu sta prost cu banii??
|
Da..pai nu stateam prost cu banii daca nu intervenea ceva... .Un lucru` este clar...nu voi renuinta pentru nimic in lume ...sa pun motoru` de Daihatsu.Scaunele vor fi schimbate cu unele OMP..+un set de centuri OMP in 4 puncte.De asemenea Rollbar-ul il voi face la un vecin..care pregateste multe masini din campionatul de VTM si CNR..mai exact la domnul Dan Necula.Si vor fi mai multe pe viitor...totul depinde de bani.
|
Quote:
Perla se baga in vopsea , nustu sigur daca la toate vopselurile e la fel , a mea a fost standox, lacul tot la fel, desi scumpa ,,,dar merita si ultimul banut:oops: Bafta in continuare Antonio . e bine ca te-ai decis cu privire la schimbarea nuantei , conteaza sa nu fie una pe care o vezi peste tot ;) |
Ziceai mai sus ca iti iei niste OMP...eu caut niste scoici second hand la un pret ok...cand te hotarasti sa le dai inainte sa cauti cumparator...fami o oferta pentru ele...
|
Quote:
Poza nu apare nici la mine.... posibil sa fie din cauza forumului. In legatura cu scaunele, luati-le in considerare si pe ale mele (alea bej de pe CPF). Nu le dau chiar ieftin, dar le dau si la bucata, accept si schimb cu unele reglabile, usoare (tot aftermarket). Toate cele bune! |
Re: AG-22-SAT - Un Tico verde de Pitesti #2
1 Attachment(s)
Uite Antonyo sa iti faci o idee cum ar arata masina cu verdele asta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning