![]() |
Re: Club Cielo
as vrea sa le schimb da numa pricep si nu vreau sa raman fara marsalier cum am mai auzit ...
|
Pai in primul rand trebuie sa iei un cap de schimbator special pentru masini cu mancharier cu inel asa cum are cielo...pe urma cu mutla rabdare si cu scule (un cutit mare, o panza de bomfaier) te apuci de treaba...primul strat scapi repede cu ajutorul cutitului ca este defapt un cauciuc.Treaba mai naspa este la maciulia din plastic dur turnat pe tija schimbatorului....aceasta o tai cu panza de bomfaier.Dupa ce ai inlaturat si plasticul acela montezi capul nou si gata. Sper ca ti-am fost de ajutor.
|
prinzi maciuca cu ambele maini cu putere si incerci s`o invarti apoi trazi inspre plafon si iasa
|
Oki Am Inteles Pana Aici Dar Imi Puteti Arata Si Un Model ??? Se Poate Schimba Si Membrana ???
|
La ce te referi cand spui membrana? Daca nu pune cineva poza o sa pun eu cand ajung acasa...cam pe la vreo 8.
|
http://www.cridem.ro/?page=shop/brow...19018&keyword=
de pe primul rand dreapta sus ii cel care merge pe cielo. uita`te cum arata ce`l care merge si cu cele care nu potrivesc. sunt diferente.eu am altul care nu intra aia de la mers in spate in interior...si am taiat`o. stiu cine are modelul care ti l`am aratat pe un cielo |
mai dacia un senzor de parcare pentru cielo sa imi pun cj la un pret mai rezonabil :))) :)
|
tre sa vb cu smoke poate ti`l monteaza el :):):)
vb pe mess si`ti zic daca aflu ceva |
ree stie cineva un magazin sau reprezentanta unde se vand becuri auto philips
as vrea sa imi pun alte becuri , am in pozitii philips si faza scurta si lunga nijte becuri no name pe care as vrea sa le schimb .... vineri sa sambata imi vin proiectoarele clare si as vrea si pt ele becuri philips am inteles k pt far imi trebuie h4 si in proiectoare h 3 dar as vrea ceva care da o lumina foarte puternik pt k ce am acu p masina sun f slabe seara zici k merg doar cu pozitiile .... si in locuri unde nu e luminat faza lunga arata ca faza scurta ... e nasol rau fara lumini .... ajutooooor!!!! p.s nu mai schimb maneta de la schimbator si nici de la frana de mana am alte cheltuieli momentan multumesc pt ajutor !!! si sorry de post stiu k e prea lung |
Vad pe acest topic nu se mai implica nimeni...mai posteaza doar 2,3 membri...voi purtati la semnatura "CIELO RUNNERS" ,AVETI POZA CU SIGLA,DAR contribuiti cu ceva?sper k zilele ce urmeaza sa fie cevca activitate pe aici?vad o nepasare profunda..intalnirile din bucuresti sau dus,desi daca stau si numar sunt 10 numai din bucuresti,aproximativ...daca nu va mai palce sau ceva spuneti...haide totusi sa mentinem spiritul...nu sa`l ABANDONAM..astept ....rezultate din partea voastra ! si sa vad RESPECT pt acest club !
|
Eu am decis sa renunt la sigla de la semnatura. Din moment ce nimeni nu mai posteaza aici nu vad rostul de a-i face publicitate...
|
e pakat tocmai akm.....kadn am ajuns asa departe si totusi,....am ajuns la inceput...nu pot sa inteleg sincer...totusi hai sa nu re untam..eu propun o adoua sansa...s....cei care sunt ...decisi sa continuam sa spuna..cei care se trag...sa spuna...dar ati dat dovada....nu mai zic de ce....poate cineva,a muncit sa se ajunga aici....nu ar fi corect sa isi bata altii joc...makar cei care vor sa se retraga sa se retraga k niste DOMNI !
|
poi cred k aia 2 3 suntem noi k restu se pare k era doar in vizita... am vb cu matza p mess eu mi-am comandat proiectoare clare de pe rxm.rosi o sa pun angel p ele ... dupa aya o duc la doctor k am vazut un cielo kre a avut probleme cu instalatia de gaz si a luat foc .... nu vreau asa ceva chiar dak am full casco...dar totsi imi poate spune cineva ce becuri sa pun ??? faruri si proiectoare??? vreau ceva de la philips blue vision stiu k sunt h4 si h3 dat mai e o chesti p unele am vazut 30% 50% mai multa lumina sunt si cu 100% sunt mai bune all wether???? unde se gasesc????? nu vreau sa comand le vreau p loc !!! multam ..........
ps alx ,snappy -----> speranta moare ultima!!! |
morbidmind incearca la benzinarii petrom si OMV
io la omv am vazut si vision plus si night vision (+30 / +50%) acuma nah... spor la shoping :D |
Quote:
Nu este de vina decat ceasul de temperatura! Schimba-l si o sa ai o surpriza placuta! E cam 50 ron unu' nou! Bafta multa |
Vreau sa intru in CieloRunners
Am mai spus asta dar nu stiu sa-mi scriu numarul masinii sub sigla! Help me please!!! |
Salut.....Morbidmind: Eu mi-am luat becuri Philips Blue Vision din targ de la Vitan. Se vede o schimbare mare (eu mi-am schimbat si faruruile din cauza unui eveniment) si s-ar putea sa fie si din cauza asta diferenta amre (oglinda noua). Din targ mai exact unde s-au construit cladirile alea noi...intreaba unde este magazinul Daewoo. Becurile din far sigur sunt H4. Pret ca sa nu mai intrebi: eu am dat 85 RON, doau becuri far+pozitii.
Donn: unii chiar nu au timp sau poate nu au internet la munca si daia nu mai posteaza. Referitor la intalniri eu nu am mai fost pt ca nu am masina acasa. Si sincer din ce am vazut, unii au inceput sa posteze mai mult pe cielorunners si sincer ii inteleg ca deh...noi am vrut un site al nostru si e cam greu sa spui aceleasi lucruri pe doua site-uri. Parerea mea. |
De acord cu ce a zis KTL.
Plus , sunt unii care muncesc si le este greu sa urmareasca toate posturile si sa fie activi saptamana de saptamana , asta nu inseamna neaparat ca sunt dezinteresati. Legat de intalniri , eu am fost si Duminica trecuta la Poli si nu am gasit pe nimeni. Avand in vedere ce vreme era afara , am plecat ... Odata cu imbunatatirea vremii sper sa se imbunatateasca si prezenta la intalniri. Inca un lucru ... eu unu zic sa nu va mai bateti capu cu daca sunt mai mult sau mai putin de 10 persoane active ... lasa sa fim 10 persoane active si cu adevarat pasionati , decat sa fim 200 doar ca numar. Prefer sa ma intalnesc cu 10 persoane cu care am ce vorbi . Duminica 24.02.08 voi fi iar la Poli la ora 16:00 , cine e interesat il astept acolo. Si ca idee , daca parcarea din fata este plina , veniti in spate . |
Donn nu prea mia posteaza lumea pe aci pt k s-au mutat pe celalalt forum....exclusiv clubului ! Asta nu inseamna lipsa de seriozitate ! Ia fii atent ca toti cei care postam pe forumu asta acu postam pe celalalt !
|
b-xx-Mal ai primit stikerele?
|
eu am zis asta pt k siteul acela e doar al nostru...si doar noi stim de el...poate k altii o sa caute aici...si akm orikm nu trebe sa abandonam aici...akm e treaba fiecaruia ce face ! fara suparare...si apropo D_axel sau ceva de genu,nu e devina acu....ceasu ma rog,deoarece nu baga nici caldura..am lasato 5 minute sa se incalzeasca motoru,am mers 100km,si tot rece baga pe trepta 4,pe rosu de tot...la aeroterma deci..
|
aveti ideee pe ce site pot gasi detali mai amanuntite despre cielo de ex in cat timp ajunge la 100 de km ca eu nu gasesc nik:|?
si bha baieti eu sunt muc aici pot zice dar vb lu DONN de ce sa renuntati la siteu asta daor ca sa facut altu si de postat se posteaza dar fiec cu problemele lui si de intalniri inca nu am apucat sa fac masina si sami rezolv niste probleme si voi veni si eu :D oricum nu va dati batuti |
Quote:
tinere talent baga id asta axdxyxyx si o sati fac eu cum vrei u sa fie |
Mi sa dezactivat contu a? ""This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible."" Ok Ms mult ! ok scuze atunci |
Adica a picat serverul...
|
Vazusi si eu...picat serverul..nashpa tare:sad: by the way andy sunt de la c-ta :D
|
poi cont nou?
|
multam KTL AI FARURI CLARE???
|
am facut stikere noi.
de acuma innainte va taxez :):):) 5 lei stikerul cu tot cu trimis acasa 13 lei costa coala ( in care intra 6 stikere mici + 1 mare) + 20 bani (plic) +1 leu (timbrul)= 21 lei (rutunjit) si impartit la 6 stikere da vreo 3 lei si ceva. eu zic ca un 4 lei ii genial :) pana acum am facut 3 coli din bani mei pentru ca am promis si am facut acte de caritate...dar de acum cine vrea imi pune pe cont 4 lei. cand am primit ce`i 4 lei am pus la posta plicul. cred ca`i cat se poate de corect. cine vrea stiker mare se dubleaza pretul cine vrea sa`i trimit si autocolant pentru parbriz in culoarea masini se aduna in functie de marimea stikerului inca 15lei cat costa 1,3 metri de autocolant.( ASTA IN CAZ CA NU ESTE CEVA CULOARE DUBIOASA SI SA COSTE AUTOCOLANTUL MAI MULT) |
dacia..si sa ma duc la banca sa pun 40 de mii pe card?:)))rade aia de mine k am si cunoaste.ti trimit prin posta:)))
|
poi nu stiu :d
pune si tu vrei 10 daca tot vrei sa faci un gest umanitar :P |
:)))10 lei is ultimii mei bani...dar ce sa fac...ii dau si pe astia...imi trimiti doua?:))))))
|
da :) numa hai pe mess sa`ti dau contul.
alecs_rg id`u meu de mess |
Quote:
1. Nu aveau atunci si trebuia sa astept cam 2 luni 2. Am inteles de la cei care si-au luat ca nu sunt asa stralucite, doar frumusete dar fiabilitate ,,nema". Cica transpira, cica se sparg foarte usor. Nu stiu....eu mi-am luat normale plus ca acum astept sa vad ce se intampla cu farurile cu lupa. |
daca mai vrea careva stikere astept adresele in mp`u
|
salutare baietii!!!
ce se intampla cu pagina noastra www.cielorunners.com pt ca spune ca this account has been suspended...nu mai e valabila pagina??? |
la fel si la mine.... :(
Please contact the billing/support department as soon as possible. http://www.xservers.ro/xservers.gif |
Quote:
|
Quote:
|
Diseara pe la 20:00 cine vrea sa vina la Polivalenta k e intalnirea daewoo club :) cine vrea e astepta acolo in parcare locul obisnuit
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning