![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
|
none, eagle, georgian_bz... si la toti care au lucrat la matiz..multumesc. imi place ce a iesit... dar as fi vrut f mult jantele alea... cu sau fara disc de frana... sa vad cum ar veni modelul pe matiz... multumesc inca odata
|
mie imi place cum dau alea facute de NONE
|
apropo...se poate sa incercati ceva cu niste jante pe alb ? :lol: si inca ceva la masina facut ca sa mearga jantele albe... am incredere in voi 8)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ti-am pus jentile care le-ai vrut !:-)
Mai ai vre-o preferintä ?:?: :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow: |
nops.... multam mult NONE ....
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Help me with this :)
Multumesc anticipat ! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poza/le postate trebuie sa fie: - minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; - de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate). In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA! Respectati regulile pentru a fi respectati! [Copyright Gabi] |
3 Attachment(s)
salut as dorii si eu sa imi modificati un 206 sedan dar nu am poza mai mare am atasat una coresp langa .As dori ceva spoilere genti si culoarea un grii inchis si la dacia cea alba daca puteti face ceva ms mult :D:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
baieti am si yo nevoie de ajutoru vostru cat de rpd se poate...tr sa ma hotaras daca fac capota pe dunga de mijloc(inclusiv narile)-plafonu-portpagaju negre...si nu stiu daca ar da bine....poate ma ajutati voi. Sa imi spuneti si parerea voastra..
|
ms mult e misto pana acuma deabea astept sa vad in continuare ce o sa iasa
|
se mai ocupa careva de 206 si dacia mea???:D
|
Sal! Bertone? Are cineva kef? Pagina 134
|
Daca pui niste poze din alt unghi, gen > http://www.thetorquereport.com/ferra...w_image001.jpg
Si calitatea sa fie buna, poze facute cu aparatul foto. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
mc mult...inca sunt in dubii...mai dati`va cu parerea :D
|
https://img525.imageshack.us/img525/5...0770nb0.th.jpghttps://img525.imageshack.us/images/thpix.gif
https://img150.imageshack.us/img150/5...0791ad0.th.jpghttps://img150.imageshack.us/images/thpix.gif le vreau si io p'astea pozele astea doua...masina sa fie modificata cum credeti voi...dar sa fie 100% modificata sau cel putin ce merge modificat la ea :X ms... dak se poate trimise pozele la e-mail [email protected] dak no le iau io .....ms mult :) |
click pe imagine ca sa fie mai mare....cred ca stitzi...ms mult :)
|
baietii va bagati si la mine careva pleasse am o mazda la pag 135,daca aveti buna placere
|
plse plse ocupati-va si de mn.. :):) va rog :).. ms mult :):X:D
|
aveti rabdare , daca cineva are chef va face acele poze daca nu asta e, nu e nimeni obligat sa le faca!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
CITITI REGULILE ! |
voi cu ce program editati pozele? imi dati si mie un pm cu ceva detalii? ca sa incerc sa mi`o fac si eu sa nu va mai bat pe voi la cap :D
|
Quote:
gasesti o gramada de tutoriale pe net. si... daca nu ai rabdare si timp suficient, mai bine nu te apuci de VT! ;) |
Scz ptr posturile alea aiurea...sunt nou si.... oricum nu se mai intampla :)
|
2 Attachment(s)
Imi puteti prelungi capota la Astra din prima poza cum e la ce-a din poza 2!?... Si sa o faceti alba pe unde e akum visinie... Deci sa ramana alb, cu negru in jos... ;) Cu folie!... Si alte jante nu exagerat de mari!... Ms!...
|
3 Attachment(s)
salut
as dori si eu daca se poate sa imi puneti pe masina grila fara sigla,jante de audi A8 pe 17-18,prelungire capota,faruri xenon si angel eyes si cam atat daca vreti mai puneti voi ceva.. ms mult! |
10 Attachment(s)
alte poze sa vedem acu sunt bune sau nu
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
poftim...ti-am promis si angel!!
|
ms mult MarianVIC
imi place cum a iesit:D |
1 Attachment(s)
as dori si eu un bad boy look,un angels frumos...si ce idei mai aveti si voi..ce credeti ca ar da bn...si poate si niste proiectoare d S6
|
1 Attachment(s)
am facut si eu ceva sper sa iti placa :???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning