![]() |
Re: Respiro
a fost acuma cateva zile prin valcea, frumoasa
|
Quote:
1. la cat era de manga nici nu stiu daca a constientizat ca s-a intamplat ceva =)) 2. era perete de rigips, si daca nu e izolat si e gol, se sparge usor 3. ambele variante =))) |
|
O conversatie cu un amic.prima oara de pe id prietenei lui(care ii schimbase el parola si zicea ca i l-au furat unii)
ana maria(roxy): adytzulee ce faci ? AdyTZu Dur: aaa ana maria(roxy): sti cine e? AdyTZu Dur: dani banuiesc AdyTZu Dur: cum ai facut rost de id ? ana maria(roxy): da lam loat ana maria(roxy): simplun ana maria(roxy): am intrat ana maria(roxy): si am loat program de spart id AdyTZu Dur: care program AdyTZu Dur: ? AdyTZu Dur: k am si eu un id kre am uitat parola la el ana maria(roxy): pai mi lau loat si pe al meu ana maria(roxy): vorbim pe al meu AdyTZu Dur: da AdyTZu Dur: da si mie programu Acum intra de pe id lui ) Dani C: se numeste troian Dani C: e loat de la cineva Dani C: mia dat niste parole AdyTZu Dur: oki fi tu antena parabolica AdyTZu Dur: ala de se numeste troian e virus Dani C: e un fel de hecareala AdyTZu Dur: ai grija k ai faci praf calk lu rox Dani C: nu k nu lam salvat AdyTZu Dur: nu conteaza dak il savezi sau nu Dani C: am det drumu la antivirus sa il pape Dani C: am avg 9 Dani C: din 2010 AdyTZu Dur: nu conteaza ala e un virus |
Un tip agata o tipa foarte buna. O duce acasa, o dezbraca si incep sa se f*te in toate pozitiile. Papagalul, ce statea sus pe sifonier, intr-o colivie, incepe sa comenteze: - Mama, in ce pozitie a pus-o! Ce i-o trage acum! Tipa, indignata, ii spune tipului: - Daca nu-ti faci papagalul sa taca, eu am plecat, sa stii. Asta nervos, se duce la papagal: - Ba, daca mai faci vreun comentariu, iti smulg toate penele. Papagalul, speriat, tace malc. Incep astia din nou cu pozitii peste pozitii. La un moment dat, tipul se urca pe fotoliu, face o tumba in aer si se propteste exact intre picioarele ei, in pat. Iar papagalul neputandu-se abtine: - Imi bag pu*a-n ele de pene, asta-i faza de comentat!!!
--------------------------- Academia de politie. Examen final. Proba de fizica. Intrebare unica: "Ce este mai mare, viteza luminii sau viteza sunetului? Argumentati!". Primul politist: - A sunetului. - Fals, dar argumentati! - Pai daca dau drumul la televizor, mai intai se aude ceva si-apoi se vede! Al doilea politist: - A luminii. - Corect. Argumentati. - Daca dau drumul la radio, mai intai se aprinde beculetul si apoi s-aude. Al treilea politist, geniul grupei, tanara speranta a politiei romane: - A luminii. - Corect, argumentati. - Furtuna! - Excelent... ziceti! - Tunet, fulger... intai vad fulgerul, apoi aud tunetul! - Excelent, argumentati! - Pai, permiteti sa raportez: ochii e mai in fata decat urechile! ------------------------------------ Ce zice un politist unui prezervativ ? - Acopera`ma ca intru ! ------------------------------------ Doi politisti discuta pe strada: -Bai, tu stii de ce e cunoscut Columb? -Nu, ba' de ce? -Bai fiindca a stat atāta timp, si nu l-au depistat aia de la FBI ca a intrat īn America fara viza. |
http://www.************/masina-potrivita
mie cica mi se potriveste Lamborghini Gallardo Superleggera, cu toate ca la o intrebare am raspuns sa'mi incape porcul de la tara in portbagaj :lol: |
1 Attachment(s)
iubitori de muzica frumoasa? ce voce fumoasa are 8);):!:
|
mia tremurat putin mana pe volumul boxelor:))....parca ma curentat:)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo Superleggera
|
Quote:
|
si mie
|
1 Attachment(s)
creca au 2 optiuni :))
|
Mie.. Mercedes Benz G 55 AMG 8)8)
|
Maserati Quattroporte Sport GTS :D cica ar fi ideala pentru mine :))
|
Maserati Quattroporte Sport GTS :D
Sper sa citeasca cine trebuie asta :P [ mama, tata , mos craciun, etc. ] :)) |
Mi-a ieşit Bugatti Veyron, dar nu mă prea omor eu după această maşină!
|
Bugatti Veyron.... io stiu, mai bine mi ar trebui o casa, curte, gratar, 2 caini, o masina cum o am pe a mea, doar ca tunata la extrem, si o sotie iubitoare care sa ma sustina.... ultimele doua le am, restu le iau in timp...
|
1. Mercedes G55 AMG 8)
2. Mercedes SL500 Swarovski :lol: |
Mai tare decat 6 cai frumos !!! uitati-va in premiera:D
https://www.youtube.com/watch?v=XbgfI...ayer_embedded# |
asta e rezultatul la educatia noastra, cat de mult citim in timpu liber,
|
Nu-mi vine să cred īn ce hal suntem! :(
|
|
Ha ha, cred ca eu am ce-a mai mica masina :lol:
Aston Martin Cygnet |
Mass primit pe messenger :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:
bGd : nu e pusa de mine ci e pusa de nemtzi. propietaru dinaintea mea .. i`a schimbat`o. scuza-ma sweet, turbina ei din fabrica era de 1.2 bari .. iar omu a mai vrut cativa caluti de la ea si a adus`o la 120 de cai. mai exact, acea turbina care de fapt este racitor de ulei si aer, a fost schimbat in germania. nu stiu ce model e si cu ce e diferita fata de cea originala. stiu ca orice turbina la motoare mai mici de 3000, schimbata, iti mai dezvolta un singur cal putere. insa asta de pe passat`u meu .. nu stiu ce are in plus ! La motoare mai mari de 3000 da, poti sa ii pui turbina si de 5 6 bari! care dezvolta peste 50 de cai. dar la motoare mai mici de 3000 iti dezvolta 1 cal putere sau poate 2. Asta e cultura mea despre aceasta piesa.. daca voi aveti alta varianta .. |
Turbina de 5,6 bari :lol::lol::lol::lol: =)))))))))))))))))))))))))..........ori tipul confunda "Sula cu prefectura " ( sper ca nu-mi iau ban pt expresie :lol: ) ori e total debusolat............
|
Waaa... :lol:
O sa-mi iau doar masini cu motoare mai mici de 3000 ca sa-mi dea putere mareee!!!!! Unde l-ai gasit pe acest om??? |
pe un forum :lol:
bGd: Vw passat e din 2002. si am dat pe ea .. fara o mare parte din ce am spus mai sus 10.000 de euro. acum cu ce am bagat eu .. plus 2 statii magnat un subwoofer de 1000W, 4 boxe fata/spate sony explode, etc .. nici nu ma gandesc sa o dau fara 14 15 mii pentru ca am bagat bani multi in ea .. bGd : asta a mea 1.6 normal din fabrica are 105 CP dar .. e schimbata turbina si are 120 .. dar oricum e grea caroseria si motoru mic .. trage da trage mai greu ) oricum sunt f multumit de ea mai mult preferam 2.0 TDI 140 CP. dar nu s-a ivit bGd :daca e benzina ce ? si la dacia ta poti sa ii pui turbina apropo .. distributia e de audi ! |
EPIC FAIL !
|
mega epic fail....sau poate omu` intra pe niste site uri cu informatii create special pentru el:)
Eu daca nu stiu, ma documentez frate....dar internetu` e mare.... la fel si gradina... |
https://www.220.ro/2TOTmkYANi/Invita-L-La-Nunta NU MAI POT!!!!!!!!UITATIVA LA TOT!!!!!!!:)))))))))))
|
Quote:
|
|
Poate ca sa mai postat dar am gasit varianta cu subtitrarea in limba romana si explicatiile de rigoare...
https://www.youtube.com/watch?v=5rEEP...E21C09&index=2 |
https://www.220.ro/aHGsVexeb3/Ma-Inva...ot?rel=4tuning :)))
https://www.220.ro/jvlUI5MuH7/Reclame...ace-De-La-Roti si reamintim capacele tuning... |
http://www.funvid.eu/index.php?page=...&vid_id=102613 FOARTE APROAPE!!!!!
|
ce noroc :))
|
cand incerci?:))))=))
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning