Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

akaware 13-05-12 20:58

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

1 Attachment(s)
cumpar ghidon de pegas,modelul din poza

cretu_bs 13-05-12 21:04

5 Attachment(s)
Hehe!New:aplicatii:far stop kilometraj....furca fata ZOOM:X!
Attachment 2431071

Attachment 2431072

Attachment 2431073

Attachment 2431074

Attachment 2431075

Mht'u 14-05-12 15:49

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5021974)
Hehe!New:aplicatii:far stop kilometraj....furca fata ZOOM:X!

Ei si? Cum te descurci cu ea? Eu am Zoom pe amandoua. Una tare si care-si face treaba frumos, si una moale si comoda8):lol:

cretu_bs 14-05-12 18:50

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 5022993)
Ei si? Cum te descurci cu ea? Eu am Zoom pe amandoua. Una tare si care-si face treaba frumos, si una moale si comoda8):lol:

Furca e tare si isi face foarte bine treaba!Merge super bine.

(!8Y_M 14-05-12 20:24

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5021965)
cumpar ghidon de pegas,modelul din poza

ba panarama.. ce te-ai apucat u sa-ti faci de ai nevoie de un ghidon deala:-w ia scuipa tot:-w hai hai.. daca nu vrei sa divulgi secretul aici zi macar pe mess:D sau da si un un sms .. un tel ceva...:-w

nu prea se mai gasesc din pacate... cel mai sfant... FA-TI sau cauta pe la fiare vechi.. il cureti si-l cromezi.... ce-i drept te duce mai mult.. dar satisfactia e MAXIMA...

akaware 15-05-12 13:26

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5023437)
ba panarama.. ce te-ai apucat u sa-ti faci de ai nevoie de un ghidon deala:-w ia scuipa tot:-w hai hai.. daca nu vrei sa divulgi secretul aici zi macar pe mess:D sau da si un un sms .. un tel ceva...:-w

nu prea se mai gasesc din pacate... cel mai sfant... FA-TI sau cauta pe la fiare vechi.. il cureti si-l cromezi.... ce-i drept te duce mai mult.. dar satisfactia e MAXIMA...

am gasit un pegas in pod si vreau sa il reconditionez..si are ghidon de bmx din ala pt copii..

am si un proiect secret in plan, peste vreo saptamana ma apuc, ca nu gasesc ceva piese.iti povestesc eu pe mess..ca o sa mai am nevoie si de ceva idei

(!8Y_M 15-05-12 20:04

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5024353)
am gasit un pegas in pod si vreau sa il reconditionez..si are ghidon de bmx din ala pt copii..

cam nasol.... greu cu el... bft cu cautatul...

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5024353)
am si un proiect secret in plan, peste vreo saptamana ma apuc, ca nu gasesc ceva piese.iti povestesc eu pe mess..ca o sa mai am nevoie si de ceva idei

da un semn.. poate te ajut eu cu ceva piese... si cu cea mai mare placere pe partea de idei:P

tunerul 17-05-12 14:19

3 Attachment(s)
Vreau si eu o idee cum as putea sa desfac pinioanele de pe butuc si aparatoare din tabla ca sa schimb janta dar sa las acelasi butuc!??:?::?:

E un butuc de pegas cu coronite...

akaware 17-05-12 20:27

e o cheie speciala pt pinioane..incearca la un service de biciclete

(!8Y_M 17-05-12 20:32

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 5027620)
e o cheie speciala pt pinioane..incearca la un service de biciclete

sau varianta 2... scoti axul si bagi invers un surub cu capul de 19 parca sau 21... nu mai stiu exact... bagi `maciulia` la surub si invarti de surub... daca ai suficienta forta il desfaci...

CyPz 17-05-12 20:41

Sau sudeaza in capatul acelui surub o piulita si o desface frumos cu cheia fara mult efort;) bafta!

(!8Y_M 18-05-12 21:36

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5027640)
Sau sudeaza in capatul acelui surub o piulita si o desface frumos cu cheia fara mult efort;) bafta!

sau bagi 2 piulite... le strangi intre ele si nu mai stai sa sudezi.. ca dor nu tragea cu degetul de surub.. LOGIC ca prindea cu mox/ piulite cu cheie... eu am zis `invarti de surub` in ideea de.. sa inteleaga omu ca ramane surubul afara si capul e in butucul pinioanelor...

CyPz 18-05-12 22:32

Sau asa:-P

vlad_VSV 22-05-12 10:34

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 5005163)
Baieti , am ceva stickere pentru voi , daca intereseaza pe cineva , astept mesaj privat !

Valabil :-)

(!8Y_M 31-05-12 21:40

nimeni nimic? toata lumea tace? nu mai face nimeni nimic? nu se mai lauda nimeni cu nimic? hai..

PREZENTA!!!!!

Eu! PREZENT...

D.Y ¬ 01-06-12 15:37

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5047649)
nimeni nimic? toata lumea tace? nu mai face nimeni nimic? nu se mai lauda nimeni cu nimic? hai..

PREZENTA!!!!!

Eu! PREZENT...

Cu ce sa ne laudam?:))

Mht'u 02-06-12 14:42

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 5048527)

Cu prezenta:lol:

rob3rt0 02-06-12 18:10

3 Attachment(s)
Prezent si eu!:-)
Intre timp nu am stat degeaba si mi-am facut de lucru la chopper.I-am schimbat ghidonul cu unul mai diferit si cromat(astept parerea lui Ciby) si i-am pus aparatori8)

(!8Y_M 04-06-12 17:48

bai frate:(( eu in continuare nu primesc replay de la topicul asta... ma ror... fac tot posibilul sa verific zilnic:P

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 5048527)

ns.. a venit vara.. ceva nou... bicle.. tricle.. cvadruple:)) ns... nou.. modificate.. facute.. ceva...

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 5049706)
Cu prezenta:lol:

asta cu prezenta a fost mai mult asa... ia sa vedem.. care mai e pe aici... si care a `parasit incinta`...

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 5049954)
Prezent si eu!:-)
Intre timp nu am stat degeaba si mi-am facut de lucru la chopper.I-am schimbat ghidonul cu unul mai diferit si cromat(astept parerea lui Ciby) si i-am pus aparatori8)

:P eu tot pe unul mai inalt as fi mers:-s ns.. am eu nebunia asta .. cu chopperele si ghidoanele inalte... probabil e chestie personala:P

repet.. nu e frumos ce e frumos.. e frumos ce-mi place mie (e valabil la fiecare in parte) asa ca.. bicla fiind a ta.. tie e imp sa-ti placa:P

dany323bmx 04-06-12 20:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5052446)
bai frate:(( eu in continuare nu primesc replay de la topicul asta... ma ror... fac tot posibilul sa verific zilnic:P

ns.. a venit vara.. ceva nou... bicle.. tricle.. cvadruple:)) ns... nou.. modificate.. facute.. ceva...

asta cu prezenta a fost mai mult asa... ia sa vedem.. care mai e pe aici... si care a `parasit incinta`...

:P eu tot pe unul mai inalt as fi mers:-s ns.. am eu nebunia asta .. cu chopperele si ghidoanele inalte... probabil e chestie personala:P

repet.. nu e frumos ce e frumos.. e frumos ce-mi place mie (e valabil la fiecare in parte) asa ca.. bicla fiind a ta.. tie e imp sa-ti placa:P

Eu am bmx-u cu o culoare mai speciala, si o bicicleta normala paletti care functioneaza perfect cu niste frane de imi rup gatu

CraZzy_K1D 05-06-12 15:19

3 Attachment(s)
salut baietii . stie vreo unu dintre voi cum se numeste tipul asta de frana si unde as putea sa gasesc ?

(!8Y_M 06-06-12 18:56

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5053635)
salut baietii . stie vreo unu dintre voi cum se numeste tipul asta de frana si unde as putea sa gasesc ?

ce tare:))) e o frana pe tambur.. dar nu ca majoritatea.. in butuc... e prima oara cand vad:shock:

CraZzy_K1D 06-06-12 21:08

(!8Y_M - frana dasta caut eu !!

cretu_bs 07-06-12 10:43

Prima data cand vad asa ceva!!!!Oare e eficienta?

CraZzy_K1D 07-06-12 11:03

eu zic ca este buna. mai ales daca nu ai suporti pentru frana pe spate cum am eu

CyPz 07-06-12 20:51

si nu poti sa tai de la alt cadru si sa sudezi suportii pe cadrul tau:lol:? sau de ce nu frane pe disc? Nu stiu care e bicicleta in cauza dar cred ca la aproape orice bicicleta poti sa pui frane pe disc...si gasesti si mai usor...nici eu nu am mai vazut pana acum asa ceva...+ ca daca ti se strica........

CraZzy_K1D 07-06-12 21:16

nu cred ca merg frane pe disch la bmx..sau... ar merge :-?

CyPz 07-06-12 21:23

aaa deci e bmx......parerea mea e ca te complici cu tipul asta de franare..

(!8Y_M 07-06-12 21:42

BMX? de cat? ca e pt copii mici... deci niste frane in V.. ar fi suficiente...

si... sa nu uitam dc au disparut franele pe tambur... desi au fost pe masini motoare si biciclete...si eu zic ca te complici prea rau...si sunt si depasite... in V sau daca nu ai suport si nu vrei.. decat sa te chinui sa cauti deastea.. pune unele clasice... alea de erau si pe pegas pe fata... in X vezi ca gasesti pt bmx... si fac treaba excelenta... sau... cum a zis si colegu` de mai sus.. disc... Monty Kamel 221 asa venea:-? si mie mi se pare ca arata GENIAL:X + ca butucul ... ai nevoie de el si la asta pe tambur si la aia pe disc.. deci oricum le schimbi:P

dar... daca totusi vrei pe tambur (desi nu recomand decat la bicla de fitze) vezi ca se gasesc la magazine si cred ca si pe net:P butuc cu totul... il spitezi pe janta.. si nu ai nevoie decat de cablu de frana la el.. in rest e totul plug&play

cretu_bs 08-06-12 18:14

La BMW-uri profesionale nu trebe frane maa!!!BMXu' e pt. scheme nu circuli cu ea pe strada!Ca te ia garda;).Am patit o!

CyPz 08-06-12 19:41

Pe ce motiv:lol::lol::lol:???

(!8Y_M 08-06-12 21:29

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5058119)
La BMW-uri profesionale nu trebe frane maa!!!BMXu' e pt. scheme nu circuli cu ea pe strada!Ca te ia garda;).Am patit o!

cretule... m-ai bagat in ceatza... BMW sau BMX?

Jink 08-06-12 21:40

1 Attachment(s)
bicicleta mea cu noua pipa si noua sa :x

bineinteles, e "bmw profesional" si a mea si merg fara frane.
nu am avut nicio problema cu politia deocamdata pe tema aceasta:-?

cretu_bs 08-06-12 22:02

Scuzati BMX scriam in mare viteza...
@CyPz:Mo oprit pentru ca nu aveam frane circulam cu viteza si dadeam hop'uri peste gropi.
Ma da tu ai Jumper sau BMX original?

CraZzy_K1D 08-06-12 22:40

3 Attachment(s)
Jink - imi donezi mie seaua ? :">
deci . oferta de oferta :)) . dau la schimb 1 din cele 2 cauciucuri negre pentru unu albastru la fel :)

Jink 08-06-12 22:55

2 Attachment(s)
nu , nu iti donez saua, dar am una de vanzare, iti pun jos o poza :D
cretu - nu exista notiunea de "BMX original" originale sunt tricourile sau parfumurile :))) iti pun jos o poza cu jumper ca sa imi zici tu daca al meu e jumper sau nu:>

cretu_bs 08-06-12 22:59

Pfff nu baga bani in asta cumpara un BMX de la 15 in sus ca sa fie ceva bun,ca al tipului de mai sus cel cu sticker bomb pa ea!La cele profesionale cadrul nu e sudat de la sa in jos spre roata spate!

CraZzy_K1D 08-06-12 23:23

Jink - nu merge cu ce vreau eu . cu cat o dateai ?

dany323bmx 10-06-12 21:47

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5058119)

Bai deci eu ma mai dau umpic de freestyle pe strada, deci am dat un bunny hop de vre-un metru si am ajuns chiar langa politie dar nu mi-a zis nimic, iar bmx-u meu sare instant in ochi
Franele sunt disparute de mult din peisaj dar chiar nu am avut probleme cu asta

cretu_bs 10-06-12 21:52

Cat teo costat sticker bombu pa ea?

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning