Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Bancuri, glume, īntāmplări haioase (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/368-bancuri-glume-intamplari-haioase.html)

Kedy 24-01-08 09:17

Re: Bancuri / Glume / Intamplari haioase

Un tip se rataceste de grupul cu care calatorea in jungla amazoniana. La un moment dat, gaseste o inscriptie pe un copac: "Atentie homosexuali!" Omul se uita in stanga, in dreapta... Nimic. Isi continua drumul si vede alta inscriptie pe un alt copac, insa undeva mai jos. Se uita si citeste: "Atentie homosexuali!". Se uita din nou in jurul sau... Nimic. Mai merge ce mai merge si la un moment dat vede ceva la baza unui copac. Se apleaca, indeparteaza frunzele din jur si citeste o alta inscriptie: "Prea tarziu!"

ktalyn 24-01-08 11:27

Un negru in Gara de Nord se plimba cu un papagal pe umar. Un smecher intreaba: -Vorbeste? Dar papagalul raspunde: -Abia ieri l-am primit din Africa!

ktalyn 24-01-08 13:28

Un betiv se opreste in fatza unui panou publicitar si foarte mirat se scarpina-n cap zicandu-si: -Hac, beti-crita, am auzit, beti-morti si de asta am auzit, da'beti Pepsi - niciodata!!!

bmwm5 25-01-08 08:12

Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca:`asta ne ia painea de la gura!` Unul din doctori, mai smecher, le spune celorlalti: -las`ca-i vin eu de hac! Se duce la computer. Acesta intreaba: -ce va doare? Doctorul spune: -Ma doare in cot! Computerul raspunde: -Dati o proba de urina si dupa doua ore reveniti pentru rezultat. Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiicasa, ba chiar si pe pisica lor. Apoi duce sticluta cu cocktail-ul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul:`sotia dvs.are sifilis, fiica dvs.este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs. n-o mai frecati in baie, ca-i locul strimt si va loviti la coate!

ktalyn 25-01-08 15:16

1.Intra o tipa goala pusca intr-un bar si comanda un whisky.
Vine barmanul, o priveste de jos pana sus. Tipa il vede si il
intreaba:
- Nu ai mai vazut niciodata o femeie goala? La care barmanul:
- Nu e asta, ma intreb de unde o sa scoti banii pentru bautura

///V8/// 25-01-08 20:16

esti intr-o groapa cu un ungur, un criminal si un violator. iti dai seama ca in pistol mai ai numai 2 gloante. ce faci???
R: tragi in ungur de doua ori

daca esti in aceeasi masina cu un tigan, cine conduce???
...
R: politia

ktalyn 26-01-08 08:47

La receptia unui hotel sunt afisate cotele zapezii: -Busteni 17 cm -Clabucet 21 cm -Postavarul 28 cm Intra o blonda, citeste, merge la receptioner si intreaba:
- Care este camera domnului Postavarul?

Lauryn 26-01-08 12:15

“Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky.”
Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.
In total erau 53 de fotografii alaturi de scrisoarea care spunea: “Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc!”

Un hipiot se urca in autobus si se aseaza langa o foarte frumoasa si tanara maicuta. La un moment dat o intreaba: Ce zici? Putem sa facem sex?
“Nu”, raspunse ea, “sunt maritata cu Dumnezeu”. Si, la urmatoarea statie, se ridica si coboara.
Soferul de autobuz, care auzise discutia, se intoarce catre hipiot si ii spune:
“Iti pot spune cum sa faci sex cu ea.”
“Da?”, intreba hipiotul.
“Da!”, raspunse soferul de autobuz. ” Ea se duce la cimitir in fiecare marti noapte sa se roage, deci te duci acolo imbracat cu o mantie alba, iti dai cu o crema alba pe fata si zici ca esti Dumnezeu”
Hipiotul se decide sa incerce si ajunge la cimitir asa cum i-a sugerat soferul de autobuz, in prima marti noaptea.
“Sunt Dumnezeu” zise el maicutei, tinandu-si fata acoperita. “Fa sex cu mine!”
Maicuta isi da acordul fara intrebari, dar il ruga ca intrucat tine la virginitatea ei sa faca doar sex anal. “Dumnezeu” a fost de acord si a trecut la treaba. Dupa ce a terminat, el sari bucuros in sus, descoperindu-si fata:
“Ha-ha”, tipa el. “Eu sunt hipiotul!”.
“Ha-ha”, tipa maicuta. “Eu sunt soferul de autobuz”

O blonda vine de la scoala topaind de fericire:
-Mami,mami…azi am invatat sa numaram…toti copii au numat pana la 4 iar eu pana la 10!Uite: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10!
-Bravo!ii spuse mama
-E din cauza ca sunt blonda?
-Da,pentru ca esti blonda…
A doua zi la fel:
-Mami,mami…azi am invatat alfabetul…ceilalti copii au stiut pana la \”D\” iar eu pana la \”J\”!Uite…a,b,c,d,e,f,g,h,i,j!
-Bravo!ii spuse mama
-E din cauza ca sunt blonda?
-Da,pentru ca esti blonda…
Urmatoarea zi,vine fata de la scoala…
-Mami,mami…azi dupa ora de sport,in vestiar am vazut ca nici una din fete nu au sanii crescuti,iar eu am 85C la sutien…E din cauza ca sunt blonda?
-Nu draga mea,e din cauza ca ai 25 de ani..raspunse mama.

ktalyn 26-01-08 12:26

1.Un mos statea pe o banca, cu un caine langa el ... La un moment dat, trece unu pe langa el si-l intreaba: - Domnulele, cainele tau musca? - Nu, nu musca... Trece omu' linistit, sare cainele la el si-l musca de maini, de picioare, de unde apuca... Omul nostru, de-abia mai respirand: - Pai bine dom'le, mi-ai zis ca nu musca cainele tau! - Pai asta nu-i cainele meu!
2.Īn toiul nopţii, Bulă, cu vīnătăi pe faţă şi cu două valize īn mīini, sună la uşa casei lui taică-său.
- Ce-i cu tine, Bulă, la ora asta şi īn halul ăsta?
- M-am certat cu nevastă-mea.
- Şi a īndrăznit *** aia să dea īn tine? Eu, īn locul tău, o făceam bucăţi!
Bula, rīnjind:
- Dar ce credeai că am īn valize?

Kedy 28-01-08 09:31

- Vrei sa te casatoresti cu fata mea?
- Da, domnule, cu orice pret.
- Bine. Sa auzim prima oferta.
Culcandu-si copilul, mama ii spune:
- Puisor, daca vei avea nevoie de ceva in timpul noptii, strig-o pe mamica si, imediat, taticu' va fi langa tine.

ktalyn 28-01-08 10:46

Un beţiv se īndrepta către casă la o oră tārzie īn noapte către dimineaţă. O cucoană care venea de la serviciu de la schimbul 3 avu ghinionul să se intersecteze cu beţivul nostru pe străduţa care nu era iluminată.
- Hīc! Nu vă supăraţi, nu vă supăraţi - zise beţivul.
Doamna īncercă să-l evite dar văzāndu-l īn ce stare era că abia se mai ţinea pe picioare şi ca să nu se mai ţină după ea, īşi luă inima īn dinţi şi-l īntrebă:
- Ia zi domnule, ce vrei?
- Nu vă supăraţi, cāte cucuie am īn frunte?
Doamna se uită mai atent şi le numără:
- Cinci!
- Īnseamnă că mai am doi stālpi pānă acasă!

Kedy 29-01-08 07:38

In noaptea nuntii, mireasa ii spune mirelui ei:
- Dragul meu, stii ca eu sunt virgina si nu stiu mare lucru despre sex. Ai putea sa-mi explici inainte sa trecem la fapte?
- Bine, draga mea. Uite, sa ne inchipuim ca partea mea intima este un prizonier, iar a ta o inchisoare. E simplu de tot: luam prizonierul si il bagam la inchisoare.
Zis si facut. Dupa ce se consuma evenimentul, mirele se tolaneste in pat multumit de sine. Mireasa, zambind de fericire si multumita de prima ei experienta intima, il anunta suav:
- Iubitule, se pare ca prizonierul a evadat de la inchisoare.
- Atunci trebuie sa-l arestam din nou. Se conformeaza omul si, la final, da sa se odihneasca. Mireasa, zambind de satisfactie ii zice iar:
- Dragule, iar a scapat prizonierul!
Adunandu-si ultimele puteri, barbatul se ridica si trece iar la fapte.
Dupa ce termina, nu-si mai doreste decat sa aiba parte de un somn bun. Mireasa, il bate incetisor pe umar si ii spune:
- Iubituleee... iar a scapat...
- Draga mea, stii ceva?! Asta nu e o sentinta pe viata!!!!
Se intalnesc odata un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe despre care a fost cea mai veche profesie din lume:
Medicul: Dumnezeu a creat femeia din coasta lui Adam, asa ca cea mai veche profesie e medicina.
Inginerul: Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca.
Programatorul: Da' cine credeti ca a creeat haosul?

bmwm5 29-01-08 11:56

Un tip dupa ce i-o trage unei gagici, fuge repede la carnetelul lui si incepe sa noteze ceva. Tipa, ofuscata, ii spune: - "Ce nesimtit esti, ce, eu sint din alea sa ma treci in carnet?" ... - "Nu te trec", ii raspunde tipul, "te sterg!"

bmwm5 30-01-08 09:33

Cum se numesc rudele Papei? - Paparude. 2. Cum se numesc nasii Papei? - Papanasi. 3. Ce este un celibatar? - Un om care a pierdut ocazia de a face nefericita o femeie. 4. Cum isi aleg chinezii numele viitorului copil? - Dau drumul unui lighean pe scari si noteaza ce aud. 5. Cum se obtine lumina cu ajutorul apei? - Spaland geamurile! 6. De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp? - Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei. 7. De ce un cocos canta cu ochii inchisi? - Sa vada lumea ca stie versurile pe de rost. 8. De ce s-a inventat ciocolata alba? - Ca sa se murdareasca si negri la gura. 9. Stii cum se cheama un caine fara fara picioare? - Nu se cheama ca oricum nu vine ....

ktalyn 30-01-08 12:37

O vrabiuta zbura cu viteza la nivelul solului. Din fata ei vine un BMW…Vrabiuta cu viteza spre BMW………….se izbeste de masina… cade ametita toata. Soferul opreste, o ridica, o ia acasa , o pune in colivie, ii pune niste paine,ii pune niste apa… Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei: Vede gratii, vede apa, vede painea… - Hai sa-mi bag pana!….! L-am omorat pe ala cu BMW-ul

IuLiaNo 30-01-08 13:54

Era un student cam timid si pusese ochii pe o tipa super misto in discoteca. Toata seara s-a gandit ce sa ii spuna, dar de fiecare data cand nascocea ceva, timiditatea il tragea inapoi. In cele din urma, tipa se duce la baie . El se hotaraste sa o urmeze si sa o astepte la usa pentru a putea intra in vorba cu ea cand va iesi. A repetat in minte tot felul de replici de agatat, iar cand tipa a iesit, el a tras aer in piept, a luat o figura de macho si i-a zis: Te-ai ca*at frumoaso?

Kedy 30-01-08 14:40

Vine sultanul de la lupta si are chef sa reguleze si el ceva.
Incepe si striga: eunuc, adu-mi nevasta nr. 3. Ii aduce asta nevasta repede, o reguleaza bine, dupa care striga iar : eunuc, adu-mi nevasta nr 7. Fuge eunucul, ii aduce nevasta, o ia sultanul. I-o pune bine asteia, dupa care din nou striga: eunuc, adu-mi nevasta nr 23. Alearga din nou eunucul, ii aduce astuia nevasta, o ia si pe asta, o face bine bine, bine, dupa care incepe sa strige din nou : eunuc, adu-mi nevasta nr 12. Eunucul nu mai apare. Acesta striga din nou: eunuc ... nimic. EUNUC.....tot nimic.Suparat sultanul iese si intreba primul strajer: unde e ma eunucul? La care strajerul ii raspunde: permiteti-mi sa raportez eunucul a decedat.

MORALA: Nu fututu te omoara ci alergatu dupa pi.......

bmwm5 30-01-08 14:56

Dupa ce a fost violata, femeia de serviciu este dusa la sectia de politie pentru a i se pune cateva intebari:
- .....si? de ce nu ai fugit????
- Pai unde maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate abia spalasem....

ktalyn 30-01-08 17:23

Bula in ora de biologie. Profesoara intreaba: - Ce este verde si sare pe campie? Raspuns din clasa: - Broasca! Profesoara: - Corect - dar putea fi si un greiere. Ce este maro si sare prin padure? Raspuns din clasa: - Caprioara! Profesoara: - Corect - dar putea fi si un cerb. Bula agitat cere permisiunea de a pune si el o intrebare: - Ce este tare cand se ia in gura, iar moale si lipicioasa cand se scoate? Profesoara ofensata ii trage vreo doua perechi de palme lui Bula care zice: - Corect - dar putea fi si o guma de mestecat!

bmwm5 31-01-08 10:20

Un sot ii scrie sotiei: Draga mea, Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, asa ca iti trimit 100 de saruturi. Tu esti iubirea mea! Sotul tau, Allen Dupa cateva zile, sotia ii raspunde: Dragul meu, Iti multumesc pentru cele 100 de saruturi si iti trimit detaliile cu privire la cheltuilei: 1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 saruturi pentru lapte pe o luna de zile. 2. Electricianul n-a fost de acord decat dupa 7 saruturi. 3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 saruturi in loc de chirie. 4. Proprietarul supermarketului nu a acceptat numai saruturi, astfel ca i-am oferit si alte "articole"... 5. Alte cheltuilei: 40 de saruturi. Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta.

ktalyn 31-01-08 17:50

Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba:
- Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu?
Politistul super excitat:
- Sefu'! Am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate.
S-au stins luminile si o voce a strigat "Sa se dezbrace doamnele!".
Dupa cateva minute, din nou: "Si domnii sa se dezbrace!"
Imediat aceeasi voce a strigat: "Si acum ... la lucru!
Si eu intr-un sfert de ora am ajuns...

300zxtt 31-01-08 20:15

O femeie foarte frumoasa are un accident destul de grav: masina ei se ciocneste cu a unui barbat. Masinile lor nu mai sunt decat niste epave. Se tarasc, deci, afara din gramezile de fiare respective si femeia intra in vorba:
- Dumneavoastra sunteti un barbat iar eu o femeie. Uitati-va putin la masinile noastre. N-a ramas nimic din ele si totusi noi nu avem nici o zgarietura. E un semn ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim in felul asta si sa devenim prieteni.
- Sunt de acord cu dumneavoastra, raspunde barbatul flatat. Trebuie sa fie un semn.
Dupa un moment de tacere, femeia continua:
Ia uitati, inca un semn. Toata masina mea e facuta praf, dar sticla de vin din interior este intacta. Dumnezeu a vrut cu siguranta sa bem in cinstea acestei sanse unice de-a fi ramas in viata si de a ne fi intalnit.
Ia sticla si o intinde omului. Barbatul o deschide suspicios... si, pana la urma, bea jumatate din ea si o intinde femeii inapoi.
Ea o ia, ii pune dopul la loc si o da din nou barbatului.
- Dumneavoastra nu vreti? intreaba acesta mirat.
- Nu... Eu cred ca o sa astept Politia.

In compartimentul unui tren, un tip sta vis-a-vis de o tipa blonda cu sani mari si o fusta foarte scurta. Desi face eforturi remarcabile sa admire peisajul din Valea Prahovei, privirea ii aluneca inevitabil catre coapsele fetei. Observa cu usurinta ca ea nu poarta chiloti si de atunci peisajul de afara devine brusc neinteresant.Tipa il observa:
- Te uiti la pasarica mea?
- Da, imi cer scuze
- Oh nu-i nici o problema.Uita-te cu atentie ca o sa iti dea un pupic. Intr-adevar, cu o incordare foarte naturala, buzele pasaricii fetei ii trimit tipului un sarut.
- O pot face sa clipeasca, zice tipa si pasarica clipeste. Femeia il invita langa ea.
Tipul se muta.
Femeia il intreaba: - Ti-ar placea sa bagi doua degete in pasarica? La care tipu:
- Hai, da-o incolo,sa nu-mi spui ca poate sa si fluiere!!

Intr-o benzinarie, o blonda se uita derutata la pompe si murmura: - 95? ... 98? ... 95! ... 98! ...
Vazand-o pierduta, un angajat al benzinariei se apropie si o intreaba: - Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de fericire in privire, blonda raspunde: - Benzina din 2008 aveti?

Un vanzator ambulant bate la usa unei batrane.Aceasta deschide si fara sa zica nimic acesta arunca o gramada de gunoi in mijlocul casei batranei.
-Doamna daca acest aspirator nu curata toata mizeria eu o mananc!!!
-Sper sa ai pofta ca eu nu am curent de azi dimineata!!

Bula devine major si intr-o sambata seara il roaga pe tatal sau urmatoarele:
- Stii, acuma sunt si eu major si diseara merg la un bairam iar acolo stii si tu, ca baietii, mai o fetita, muzica si mai ales bautura. Asa ca daca vin beat acasa te-as ruga sa ma ierti si sa nu ma bati ca si tu ai fost ca mine si ai fost curios sa vezi cum e la chef si la betie.
- Bine ma Bula nu te bat, dar sa iei seama la bautura si vezi ca nu-i buna. Si sper ca e prima si ultima oara cand se intampla asa ceva. Iar a doua oara sa nu ma mai rogi.
A doua zi Bula se trezeste plin de vanatai din cap si pana in talpi, ochii umflati iar coastele il dureau toate. Intrigat se duce la tatal lui si cu lacrimi in ochi ii spune:
- Bine ma tata dar n-ai promis tu ca daca vin beat acasa nu ma bati? Uite acum in ce hal mai adus.
- Bai Bula. C-ai venit acasa beat si ai sarit la mine la bataie n-am zis nimic, ca ai fugarit-o pe mata cu p**a goala prin casa n-am zis nimc, dar dupa ce te-ai c**at pe masa din bucatarie si apoi ai inceput sa infingi in el scobitori zicand:-De azi ariciul va locui cu noi-, n-am mai rezistat.

ktalyn 31-01-08 21:37

Bula in armata.
- Bula, ce este patria?
- Nu stiu.
- Esti prost. Vasile ce este patria?
- Patria este mama mea.
- Corect. Bula ce este patria?
- Patria este mam lui Vasile.
- Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles?
- Inteles.
- Ce ai inteles?
- Ca sunt frate cu Vasile.

Sasha 31-01-08 22:20

tare asta ktalyn:lol:

on:arrow:

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:
- Si dumneavoastra sunteti ranit?
- Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...

-Ce fac 4 blonde cand se urca intr-o masina?
-Se cearta care sa stea la geam...

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte:
- Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri?

Doua blonde stateau de vorba.
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
- Da.
- Si ce mutra avea?
- Statea in usa ca prostul!...

Mare manifestatie. Blondele, suparate ca se fac bancuri pe seama lor, s-au revoltat. Pe pancarte scria: "Nu toate proastele sunt blonde!"

-Care este asemanarea dintre o blonda si o tornada?
-Amandoua iti ia masina si casa.

Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba:
- Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu?
Politistul super excitat:
- Sefuuuu' ..am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat:
- "Sa se dezbrace doamnele!".
Dupa cateva minute, din nou:
- "Si domnii sa se dezbrace!"
Imediat aceeasi voce a strigat:
-"Si acum ... la lucru!"
- Si ???!!!
- Si eu intr-un sfert de ora am ajuns...!!!

Kedy 01-02-08 07:28

Trei soti stateau la un pahar de vin.
Primul spune:
Sotia mea a cetit : "Frumoasa din padurea" adormita si mi-a nascut o
fetita frumoasa.
Al doilea spune:
-A mea a citit" Alba ca zapada" si mi-a nascut sapte pitici.
Al treilea lesina. Dupa un pahar de apa omul isi revine si le spune:
-A mea a citit'Ali-Baba si cei 40 de hoti

ktalyn 01-02-08 07:41

1.Profesoara ii intreaba pe copii ce mananca ei acasa.
Bula: - Ceai.
Profa ii spune ca nu e bine, ca o sa aiba inspectie si ca daca il intreaba ce mananca sa spuna ca mananca friptura...
A doua zi, inspectie.
Inspectorul: - Ce mincati voi acasa, copii?
Bula: - Friptura.
- Toata ziua friptura?
- Da!
- Si dimineata, si seara friptura?
- Da!
- Si cata friptura maninci tu, Bula, pe zi?
- Cam doua cani, domnule inspector!
2.Bula sta pe peron sa plece la armata. Cu el, mama-sa si gagica-sa. Ambele vor o poza de la el. Din pacate Bula are numai o poza la el, poza care a facut-o in acea vara la nudisti. O rupe in doua: partea de sus o da prietenei si partea de jos mamei sale stiind ca asta e cam mioapa si nu o sa-si dea seama.
Ma-sa se uita un timp la poza si zice:
- Da, da exact ca tac-su! Nebarbierit! - iar cravata ii sta stramb...
3.In padure, intr-o zi se intalneste iepurasul cu vulpea si-i zice:
- Vulpito n-ai vrea sa facem si noi ceva?
- Mi-ar placea dar vreau sa raman virgina.
- Nu-i asta o problema, cunosc eu pe cineva care te poate coase la loc. Asa ca cei doi se pun pe treaba si dupa aia iepurele o duce la un arici care o coase la loc.
A doua zi lupul ii propune acelasi lucru.
- Mi-ar placea dar chiar vreau sa raman virgina.
- Nu-i asta o problema, te duc la un prieten si te coase la loc. Vulpea accepta iar apoi lupul o duce la arici si acesta o coase din nou.
A treia zi si ursul ii propune.
- As vrea dar vreau sa raman virgina. Ursul ii spune acelasi lucru ca si ceilalti doi, iar dupa ce-si termina si el treaba o duce si el la arici. La care ariciul suparat:
- Daca stiam ca esti asa cu*va iti puneam fermoar!

bmwm5 01-02-08 09:17

Sotia unui informatician:
-Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece.
Programatorul ajunge la magazin:
-Aveti oua ?-Da.
-Atunci dati-mi 10 salamuri...

ktalyn 01-02-08 10:50

Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce... Langa pat se afla un gong.
- Ce-i cu gong-ul ala? intreaba prietenii, clatinindu-se.
- Nu-i gong, e un ceas vorbitor...
- Serios? Un ceas vorbitor?
- Ca sa va conving, priviti... spuse tipul si apucand gongul trase o lovitura puternica in el.
Curand, o voce de cealalta parte a peretelui, striga:
- E trei dimineata idiotule...

bmwm5 01-02-08 13:16

Se duce una la doctor sa isi faca niste analize. Si nu a avut timp sa se duca sa si le ia. Si il trimite pe barbatu-su. Se duce asta ii spune doctorului si el il intreaba: - Cum o cheama pe sotia dumneavoastra? - Elena Popescu Se uita asta si erau doua cu acelasi nume. Una bolnava de diabet si alta de sida. Cum sa faca? Ce sa-I spuna? S-a gindit un pic si i-a spus - Du-te acasa, ia doua ciocolate mari si da-i-le sa le manance. Daca nu moare, sa nu o f*ti!

ktalyn 02-02-08 00:20

1.Cica mergea iepurasu' prin padure.... Si spunea:
- Maaaa, da mare smecher sunt....mama ce tare sunt....
Vine ursu si spune:
- Las-o moarta iepurasule ca nu e chiar asa.
Iepurasu':
- Mamaaaaa, ce tare sunt, ce muschi am...
- Ba, incepi sa ma calci pe nervi, taci odata!
- Ia uita-te aici ce de fibra... sunt cel mai tare, nu gluma!
- Tu nu esti in toate mintile!
Si-i arde ursuletu una de zboara iepurele prin toata padurea... Cade intr-un lac, se scoala, se scutura si...
- Bai, ce tare sunt, ce muschi am...Dar sunt ussoooorrrrr....
2.Intra iepurele la ferometal la 5 minute dupa inchidere. Vanzatorul:
- Bai, tu nu vezi ca am inchis?!?
- Vreau si eu un cui.
- Pleaca dracu'! Am inchis!
- Foarte urat din partea dvs., nu stiti sa va purtati cu clientii!
- Pai tu ce-ai face in locu' meu?
- Hai sa-ti arat!
Fac astia schimb de locuri, trece iepurele la tejghea iar vanzatorul iese afara si dupa aia intra la loc in magazin:
- Buna ziua! As dori si eu un cui!
Iepurele:
- Ce dimensiune sa aiba?
- Pai vreo 5 centimetri.
- Nichelat, inoxidabil sau normal?
- Pai...normal!
Si iepurele:
- Avem! Da' iesi in pi*da ma-ti afara, nu vezi ca am inchis?!?

Psycho 03-02-08 18:15

Un tip iese din Bingo dupa ce jucase toata noaptea si pierduse toti banii, si ia primul taxi parcat in fata localului. Il intreaba pe sofer:
-Cat imi iei pana in Dorobanti?
-50€, in avans.
Cum nu mai avea nici un ban, ii spune taximetristului, ca la destinatie ii va achita 60€. Acesta nu accepta, si il lasa pe jos.
Dupa vreo 2 luni de la incident, acelasi tip iese din Bingo cu un castig de 3000€. Se uita dupa taximetristul care il lasase pe jos in acea noapte si il vede ultimul la coada. Ca sa se razbune se duce la primul taximetrist de la coada si intreaba:
-Cat imi iei pana in Dorobanti?
-50€.
-Si daca iti dau 100€ si-mi faci si o felatie?
-Du-te dom\’le de-aici..
Se duce la al doilea de la coada..
Si la fel cu toti, pana ajunge la taximetristul cu pricina:
-Cat face pana in Dorobanti?
-50€ in avans.
-Ok, uite ia de aici 60€ daca cand plecam deschizi geamul si le strigi colegilor tai:
“Ma duc in Dorobanti!!!!”

bmwm5 04-02-08 07:33

Bula (mic) cu ta-su la piscina. Merg ei pe marginea piscinei si Bula aluneca pe faianta uda. Īn ultima clipa, se apuca de scula lu' ta-su si se salveaza. La care ta-su se uita īn jos si īi zice cu dispret: - Vezi, ba, daca erai cu ma-ta, īti spargeai capu'

Kedy 04-02-08 08:00

> La un magazin de palarii un ardelean ii spune vanzatorului:
> -Domnule, vreau si eu o palarie verde, nu chiar verde dar verde sa fie...
> Foarte amabil vanzatorul ii arata o palarie verde...
> -Domnule, dar eu v-am rugat de o palarie verde, nu chiar verde dar verde sa fie...
> Mirat, vanzatorul se duce sa caute o alta palarie verde.
> Ardeleanul, intrigat, ii spune din nou:
> - Domnule draga, dar eu vreau o palarie verde, nu chiar verde dar verde sa fie...
> La care vanzatorul, infuriat:
> Domnule, nu vrei mai bine sa ma pupi in cur, nu chiar in cur dar in cur sa fie!
Doua buci stateau de vorba:
- Ce zici sa ne casatorim daca tot stam asa de mult impreuna !? spune una
- Ce rost are, spune cealalta !? Nu vezi ca ne despartim pentru orice cacat..
Docentul intreaba:
"Ati invitat o domnisoara sharmanta la masa la un restaurant. La un moment
dat va trebuie la toaleta. Ce ii spuneti?"
Primul candidat, cel de la BRD zice: "Ce pot zice mare
lucru? zic: 'frumoaso, mie imi tre sa merg sa ma pis'."
"Ptiu, sa va fie rusine, asa nu se vorbeste cu o domnisoara.
Dvs. de la Banca Transilvania, ce ziceti?"
"Pai eu zic: "Tinara domnita, fiecare are necesitati fiziologice, iar la
mine acum e cazul."
"Mmm.... merge, dar tot nu este cit se poate de eleganta exprimarea.
Dar Dvs., dl. George, de la renumitul BCR, cum procedati?"
"Ma ridic in picioare, ma aplec in fata damei si spun:
'Stimata domnisoara, va rog sa ma scuzati doar citeva clipe. Voi parasi
pentru citeva momente incaperea pentru a da mina cu un foarte bun prieten
de-al meu, pe care vi-l voi prezenta si Dvs. in decursul acestei seri'.
Si aceasta pentru ca GANDIM LA FEL ! "
Un barbat se inscrie la un select club de nudisti. In prima zi acolo, isi scoate hainele si incepe sa se uite prin jurul sau. O miniona blonda, superba, trece pe acolo si barbatul are imediat o erectie. Femeia observa, se apropie de el si il intreaba:
"M-ai chemat ?"
Barbatul raspunde:
"Nu, ce vrei sa spui ?"
Blonda raspunde:
"Tu trebuie sa fii nou pe aici. Lasa-ma sa-ti explic, e o regula aici care zice ca daca ai o erectie, inseamna ca m-ai chemat."
Zambind, ea il conduce spre marginea piscinei, se intinde pe un prosop, nerabdatoare il trage spre ea si il lasa sa o "faca" cum vrea el.
Barbatul continua sa exploreze facilitatile clubului. Intra la sauna si, cum statea jos, trage o basina. In cateva clipe un urias paros iese din sauna, vine la omul nostru si il intreaba:
"M-ai chemat ?"
"Nu, ce vrei sa spui?", raspunde noul membru.
“ Tu trebuie sa fii nou aici. E o regula care spune ca daca te basesti, inseamna ca m-ai chemat.
Uriasul paros il intoarce cu usurinta, il apleaca pe o banca si il "face" in felul lui.Zapacit, omul se intoarce la biroul coloniei, unde este intimpinat cu un zambet larg de receptionera dezbracata.
"Pot sa va ajut?" intreaba receptionera.
Barbatul urla:
“Uite cardul de membru, iata si cheia si poti pastra cei 500 $ taxa de membru!
"Dar, domnule", raspunde ea, "ati fost aici doar pentru cateva ore, nu ati avut sansa sa vedeti toate facilitatile clubului !"
Barbatul raspunde:
"Asculta, doamna, am 68 de ani. Am erectie odata pe luna, dar ma basesc de 15 ori pe zi ! "
Un gay ajunge, suprinzator, in Rai. Vorbind cu un inger, ii zice acestuia:
- Vezi ca ti s-au desfacut sireturile.
Ingerul se apleaca, iar homosexualul il "executa" pe la spate.
Dupa doua avertismente incalcate, este trimis in Iad. Coboara cu un ascensor si devine tot mai fierbinte, jos vine dracul sef si il preia, iar insotitorul, un apostol, promite sa revina sa-l vada cum se descurca dupa o luna.
Cand se implineste luna, apostolul coboara si constata ca in lift e tot mai frig, iar in Iad deja este frig de se facusera turturi de gheata.
Contrariat, intreaba:
- Ce faceti, de ce nu ard focurile Iadului?
Dracul sef raspunde furios :
- Incearca tu sa te apleci, sa pui lemne pe foc!

Kedy 04-02-08 08:01

Cugetari:

Eram asa de sarac cand am fost copil, ca daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc...

Intr-o zi am ajuns acasa mai devreme, vad un tanar
alergand gol pe strada. L-am intrebat: 'De ce faci
asta?' Mi-a raspuns: 'Din cauza ca ai venit prea
devreme acasa, boule!'

Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe
mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza
asupra unuia pana il extermina.

Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti
pentru ele, apoi iti atirna de git o viata intreaga.

Un semn sigur ca ai imbatrinit este ca luminarile de
pe tort costa mai mult decit tortul.

Mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele, daca ar
sti sa isi faca bagajele.

Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!

Daca ti- e foame - maninca sare: o sa iti fie sete!

Nu ma duce pe mine in ispita, gasesc drumul singur.

Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de
tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

ktalyn 04-02-08 19:06

In timpul razbouiului cu nemtii , Bula satul de atata zgomot si balamuc s-a hotarat sa se ascunda intr-o fantana pana la incetarea razboiului si semnarea tratatului de pace... zis si facut.Se arunca Bula in fantana si in caz ca apare vreun neamt il imita precum ecoul.Sta o buna bucata de timp pana ce apare un neamt insetat. Neamtu se uita in fantana si zice:
- E cineva acoloo ?
-E cineva acoloo ?
-Mai bine ma duc in paduricee !
-Mai bine ma duc in paduriecee !
-Mai bine arunc o grenadaa !
-Mai bine te duci in paduriceee !

bmwm5 05-02-08 09:39

Un tip are o fabrica de carnati. Intr-o buna zi, il aduce pe fiul sau la munca sa vada mostenirea familiei si ii face marele tur. Asta micu, rasfatzat de-ti venea sa-l bati, snob si plictisit, nimic nu il impresiona. In fine il aduce taica-su in inima fabricii, totul nou si ultra modern si cu mandrie declara (ca o ultima chestie care l-ar putea impresiona): -Uite fiule, vezi aparatul asta? intr-o parte bagi cate un porc si prin alta ies carnatii! Fiul, cascand: -Da tata, foarte interesant...dar n-ai si un aparat in care sa bagi un carnat si din care sa iasa un porc? La care tatal, infuriat: -Ba da, fiule...pe ma-ta..

Kedy 05-02-08 10:54

Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvānt. O
discutie anterioara se transformase īn cearta Si nici unul dintre ei nu voia
sa se dea batut. Trecānd prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci,
sotul īntreba sarcastic:
- Neamuri de-ale tale?
- Da, raspunse femeia, socri si cumnati
Pe baza voturilor publicului, cel mai tare banc din lume a fost ales cel prezentat de un psihiatru din Manchester, Gurpal Gossal.
Bancul suna asa:

" Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac? "

In afara clasamentului general, cercetatorii au intocmit si topuri pe natiuni. Astfel, americanilor, cea mai tare poanta li s-a parut a fi urmatoarea:

"Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune. Prietenul sau zice:
- Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata. Esti un om absolut nemaipomenit.
Iar celalalt raspunde:
- Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani".

Bancul preferat de scotieni are si el legatura cu moartea:

"Vreau sa mor linistit, in timp ce dorm, la fel ca bunicul meu. Nu tipind de groaza ca pasagerii lui".

In schimb, canadienii au votat pentru urmatoarea gluma:

"Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate.
Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C.
Rusii au folosit un ...creion."
Vestitul umor englezesc a fost si el bine reprezentat. Iata bancul castigator:

"O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz.
Soferul zice:
- Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia se duce in spatele autobuzului si se aseaza pe scaun spumegind de nervi.
Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
- Soferul asta m-a jignit foarte rau.
La care individul spune:
- Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta

ERY 05-02-08 15:22

cum spargi capul unei blonde??

R: ii arati pu_ta sub o masa de sticla

Kedy 06-02-08 07:59

Un cetatean opreste un taxi:
- Du-ma si pe mine un milimetru!
- Hai dom'ne, nu ma lua la misto!.
- Daca te-as fi luat la misto, ti-as fi spus "cu
opriri".
Un mos agata o "escorta" de pe traseu si o duce la hotel.Intra ei in camera si mosu incepe sa-si dea hainele jos.Se dezbraca el de tot, "escorta" ia hainele si le arunca pe geam,mosu ramane masca
- De ce mi-ai aruncat hainele
-Ahaaaa mosule,te f*t pana dimineata de iti raman hainele mici
-A da?
ia si mosu' hainele "escortei" si le arunca pe geam, "escorta" mirata:
-Ale mele de ce le-ai aruncat?
-Ahaaaa pana mi se scoala mie p*** se schimba moda.

ktalyn 06-02-08 09:12

1.Vine unul in vizita la prietenul sau, director la spitalul de nebuni. Nici nu intra bine si primeste de la un nebun un sut in c*r. Mai merge cat mai merge si mai primeste inca un sut de la alt nebun. Tot asa pana cand ajunge la cladirea unde era biroul directorului. Cand sa intre, primeste de la unu' trei suturi, dupa care intra in biroul directorului si-i zice:
- Ba, da de ce mi-au dat astia cu sutu-n c*r?
- Pai asta e modul lor de a zice "SALUT"...!
- Bine, bine, da unu' mi-a tras trei suturi!
- Ala era balbait...!

2.Se urca un betiv in tramvai, si vomita pe un calator, la care calatorul:
- Ce faci ma, porcule?
- Tu vorbesti ba, nu vezi cum arati?

All times are GMT +2. The time now is 09:08.

- Copyright 2026 4Tuning