Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

IONUT-GBP 13-12-08 17:18

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

daca ploua zic sa mergem la un peco la barfa :)

D o n n 13-12-08 22:09

frumoasa intalnire....din toate masinile de acolo una nu a fost pe masura mea sa se dea cu mine?o luai de unu singur si apropo....lua 110...dar sfarsitul il vazurati la a2a tura.....se opri dealatul acolo la damb:)))) sper sa ne vedem sambata viit

IONUT-GBP 13-12-08 22:10

am vazut :))))

da poate DACA sunt doritori facem si sambata ! :D

am fost si acum vreo 10 masini :rolleyes2

D o n n 13-12-08 22:13

io oricum o sa trec pe acolo....ati vazut ca vin cam des pe la vl....daca sunteti acolo de bine...daca nu ma intorc....dar o sa fie puturoasa furia mea k ii reglez motorul pe consum putin...ca imi lua 15 litri toata distractia...dragsani-vl...intors si ce ma jucai pe acolo:))

si ...poate poate ...ii fac franele ...daca ma aveti in spate...cedatimi locul ca poate va fac spatele masinilor :))

IONUT-GBP 13-12-08 22:15

N'are nimic le faci hatchback :)))

Victor_WRC 13-12-08 22:16

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1919428)
io oricum o sa trec pe acolo....ati vazut ca vin cam des pe la vl....daca sunteti acolo de bine...daca nu ma intorc....dar o sa fie puturoasa furia mea k ii reglez motorul pe consum putin...ca imi lua 15 litri toata distractia...dragsani-vl...intors si ce ma jucai pe acolo:))

si ...poate poate ...ii fac franele ...daca ma aveti in spate...cedatimi locul ca poate va fac spatele masinilor :))

cam era in seara asta sa iei bordura :lol:cand ai tras frana de mana:rolleyes2

D o n n 13-12-08 22:17

pai franai ....si se dete pe modulul sanie...apoi trasai frana de mana si se seta pe modulul snowboard..apoi ultimul modul schiuri si o pusai putin dealatul sa se opreasca martzoaga :D

GOGU_VL 13-12-08 22:34

Ba al dreaq esti ma :))))))))))))))))) Tu cu stilurile tale.......ma speriai un pic in spate knd vazui k pusasi si frana de picior si knd te vazui cu mana pe frana de mana :shock: DIOSSSSSS MIOOOO

trafy-vr6 13-12-08 22:36

statusi in spatE?:))))))))))

GOGU_VL 13-12-08 22:37

:shock::shock::shock:pai el ma lua de acasa el ma dusa acasa :shock::shock::shock:
K tu nu raspunsasi la telefon ;)

D o n n 13-12-08 22:41

hai ma jmeker de mik....si nu iti place cum merg?:(( vrei tu sa fi singurul caruia nu`ii place....trebe sa te plimb mai mult ca sa te obisnuiesti cu mine...fata care era cu mine in dreapta saear cand am ajuns in oras....a vomitat ca in TAXI. :)) am murit de ras....

saraca masina....zi de zi...da 100% din ce poate...si stai asa sa imi pun franele ,sa fac frana de mana ca nu tine ca a intrat vaselina in oale acolo...si apoi mai vb :P

p.s. scuze...nu mai fac :)

L.E. : de ce crezi ca am nickul pe mess TRANSPORTER? (uitete la film sa vezi cum conduce ala si cum cond eu :P el ma invatat )

SaproDVL 13-12-08 22:42

maine (duminica) se va mai strangeti ? ca astazi nu am primit mail ca se face conversatie aici si am pierdut toata distractia :)

D o n n 13-12-08 22:43

nu cred...adica eu unul nu mai am curaj...ca mor cu ea....ca ma lasara franele de tot...smabata viit ;)sigur eu o sa fiu acolo

DannyKid 13-12-08 22:45

Maa....care sambata viitoare?:)))
Mai bine in 2009 ca sa se simta ca nu ne`am mai strans de mult...sa vina lumea cu drag si dor la intalnire :lol:

P.s. si cu ocazia acestui post...facui si eu 500 de posturi :-P

lupalb 14-12-08 09:03

ia uite, ia-ti o suzeta, felicitari... acum numara din astea 500 de posturi cate sunt la subiect...
Trafy ia fa tu un pic curatenie in posturile lu` emoKid, sa vedem ce mai zice.
Eu zic sa facem o intalnire pe 2-3, la un borcan cu muraturi, ca ma gandesc ca eu nu sunt singuru` care abea asteapta revelionu` sa consume.

trafy-vr6 14-12-08 09:05

nu ma mai bag frate sa sterg posturi :)

Ce ziceai ? ne intalnim sapt viitoare la un borcan de muraturi sau la niste cartofi prajiti daia cum numai tu sti sa faci ? :)))

lupalb 14-12-08 09:08

Frate, eu nu ti-am spus tie, dar cartofii aia prajiti sunt cumparati defapt:lol:
Ne intalnim saptamana viitoare daca vi incoa. Cipi a trecut pe aici si nu a dat si pe la mine.
Daca tot vi incoa, sa ma suni inainte, ca vreau sa imi iei si mie mp3 u ala.

DjRainManFast 16-12-08 13:16

Donn...poate ne alergam putin vreodata...in stilul transporter! Sunt curios daca te-a invatat ala bine! M-ai pus putin pe jar!

IONUT-GBP 16-12-08 14:55

facem vineri o intalnire ? ;x

GOGU_VL 16-12-08 15:12

Bosss.......iar sa se stranga 4-5 masini ??? :cry:
Poate mai bine intre Craciun si revelion....k atunci sunt toti acasa, nu ?

D o n n 16-12-08 15:41

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1924162)
Donn...poate ne alergam putin vreodata...in stilul transporter! Sunt curios daca te-a invatat ala bine! M-ai pus putin pe jar!

asta e o amenintare?si de alergat prin oras nu alerg...dar pe drum intins si lung,daca imi dai si detector de radar accept....:D depinde si cu ce maisna vi ...ca hummer`ul meu de cielo....nu prea aic e sa faci cu el

Robbert 16-12-08 17:20

trebuie sa demonstrezi de ce esti in stare, ca asa multi se pot lauda :D

by the way, eu inca tanjesc de o revansa la o indemanare :D dar sa fie ceva fara portiune de viteza, sa fie doar indemanare si preferabil sa fie avatajos atat pt masini mari cat si pt masini mici ca mi s'a luat cat am tras de volan la Matiz , vreau sa particip cu servo :D .... SAU sa fie toate masinile fara servo sa fim echilibrati :D

DjRainManFast 16-12-08 20:23

Amenintare?? :)) nici de cum....poate o provocare...sa zicem! La mine era doar o curiozitate! Ai zis ca esti rapid si agil...vreau sa te vad! ATAT!
Robert...cu indemanarea vedem cand vom mai avea sanse sa organizam!

andreyWOB 16-12-08 21:58

Donn daca esti bun ii accepti provocarea. Eu stiu ce poate RainMan, dar sunt curios cat de bun peste el esti si tu. Orice e posibil :). Trebuie sa incercati. Un Valcea- Pitesti ar fii perfect. Sa plecati amandoi de la peco boromir si care ajunge primu la intrare in Pitesti ala castiga. Ca pe drumu asta totul conteaza de cat de bun esti. Are si linii drepte si curbe grele si usoare si tot ce ai vrea de la un drum lung :D.
Sper sa nu te superi pe mine dar sunt la fel de curios cum este si RainMan la ceea ce poti sa faci.

lupalb 17-12-08 07:37

Faceti un Valcea-Sibiu, ca drum mai tare decat Valea Oltului.... are si camere fixe, deci are portiuni de franare... are si tiruri gramada si tot ce vrei.

SaproDVL 17-12-08 10:59

intalnire vineri sau nu ? :)) poate la asta ma prezint si eu

IONUT-GBP 17-12-08 11:09

eu sunt PENTRU :D

SaproDVL 17-12-08 11:11

me2 ... daca conteaza parerea mea :))

DannyKid 17-12-08 11:18

Faceti mai bine intre Craciun si Revelion ...pe 27-28 ca atunci toata lumea e acasa....27 pica sambata:-P

IONUT-GBP 17-12-08 12:22

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1926127)
Faceti mai bine intre Craciun si Revelion ...pe 27-28 ca atunci toata lumea e acasa....27 pica duminica :-P

faci tu ma atunci intalnire pe intre craciun si revelion :lol:

cel mai bine e vineri , inainte de toate cand toti intra in "vacanta"

IONUT-GBP 17-12-08 12:42

si Malos e PENTRU vineri

GOGU_VL 17-12-08 12:55

Eu, _aditzu_ si cred k si Donn suntem pt 27 dec.
Iar e prea din scurt si n'o sa vina lumea.....atunci e cel mai bine.....si daca ia vacanta lumea ce ?

IONUT-GBP 17-12-08 13:04

Bine hotarati'va cand vreti\puteti.... TOTI !

SaproDVL 17-12-08 13:13

sunteti nebuni :))
Io zic asa: care poate sa vina vineri, sa vina, care nu ne vedem si pe 27-28 ce are daca nu e toata lumea... iesim la o tigare, o barfa ceva.

andreyWOB 17-12-08 13:24

Daca se mai strange ceva lume vin si eu. Ca o sa fiu de joi in Valcea.
Hai lumeeeeeeeee

Malos 17-12-08 13:30

Malos si Adytzu_JerrY prezenti vineri !

IONUT-GBP 17-12-08 13:30

vine si Adytzu_JerrY daca se face vineri....

CaDDy 17-12-08 13:44

cu putin noroc.... poate o sa fiu si eu si Goe in VL ... vineri seara .... dar totusi ... nu vreti sa fim toti ? sa ne strangem mai multi? .... respectiv sa alegeti alta zii decat vineri ?
sincer... dupa un drum de Cj-Vl ... de 4-5 ore... esti destul de obosit

chiar daca e criza .. asta nu inseamna ca nu o sa ne mai vedem ...

pt mine e oke .. oricand.... numai sa fim si noi in VL ;)

nu am mai scris nimnic in ultima vreme .. dar m`am uitat mereu..... cred c ati facut 4-5 intalniri in ultimele saptamani
inainte faceam 1 la sapt... daca nu la 2 saptamani ;)

ganditiva si la cei care nu sunt in valcea si ar vrea sa vina ;)

GOGU_VL 17-12-08 13:51

Asta ziceam si eu tata.......lumea vine acasa in vacanta.......si cel mai bine ar fi intre Craciun si Revelion.......mai sunt si altii care vin atunci acasa.......sau mai sunt altii kre fac drum special sa vina la intalnire.......si una e sa fim mai multi k e mai frumos, alta e sa fim cum am fost la ultima (sambata) nici 10 persoane.......;)

SaproDVL 17-12-08 14:02

... unii vin in oras de sarbatori iar altii pleaca din oras de sarbatori , ba la munte ba la tara... e imposibil sa strangi pe toata lumea

All times are GMT +2. The time now is 18:14.

- Copyright 2026 4Tuning